Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    23. Rujan 2016. 10:05

Frabe spavaj malo 
    Koala a valjda ce krenuti vec jednom.

Ja se tek sad uputila u bolnicu, drzite fige jer osim ctg i pregleda idem uklanjati madez a strah me.

Jado
    23. Rujan 2016. 10:14

SunnyD ma bit ce to sve ok! 
    Ne brini i javi se 😘
    I ja imam neki pristic na ruci i onak krvavi?? Normalan pristic ali ispunjen krvlju. Slicajno ga neki dan odrala i 2-3 kapljice iscurile, al se opet napunio? Nikako da prodje. Da nisam neki madez u nastajanju sad zez..
    Dragi me sad tjera da idem dermatologu da pogleda. Da se ne bi zakompliciralo kasnije sta cu onda hodati okolo?

koala988
    23. Rujan 2016. 10:19

sunnyday sretno danas i bez straha, bit će to sve ok. Bolje da riješiš!
    jazmajec stara poslovica kaže: bolje spriječiti nego liječiti :D

Frabe
    23. Rujan 2016. 10:52

Ma ispada da je beba jednostavno sitnija,cak nije van granica za tjedne al ono.. to je 357. dijagnoza u mene pa ajmo i to odradit.S tim da mi ne daju setat iako san i dalje prst a gazimo 36. tt.

Madeze san skidala,nije to bolno.Vise nelagoda al kratkotrajna.Posli malo punti peckali/zatezali al opet bez boli.

Koala,nemoj se crnjacit kako su druge.Zeno ja dok se otvorin ko i ti buden sumanuta od dripa pa viruj da ce to bit zmajski.

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 12:52

Pozz cure, evo mene s nalazima od briseva, pise mi ureaplazma i tokoplazma nije izolirana, a na drugom papiru pise candida species i saprofitni koki. Pa ako mi tko zna reci sto to znaci tocno jer mj nista nije jasno. Strah me svega! Hvala curke!

croatina
    23. Rujan 2016. 13:12

Ivcy Saprofitni koki iz urina se gleda kaj ne? To je meni pisalo na nalazu urina i to ti znači uglavnom da nisi dala srednji mlaz nego prvi..tako je i meni bilo jer ponovljeni urin je bio sterilan..kad sam dala srednji mlaz..
    Candida znaš šta je :D dosada velika..

Frabic sirota ti..koliko je težak maleni sada? Kako ga procjenjuju?

Koala ajde više, nestrpljivo čekamo tu prvu pravu jesensku bebu :P

Tala ja sam po preporuci svoje majke oprala svu robicu kaj imam..rekla mi je da operem sve jer će mi se dogodit da neke stvari onda neće ni obući jer neću dobro procijenit kada to trebam obući i onda će jednostavno prerast..zato sam i bila luda više od sve te robice i peglanja..fakat puno toga ima..nešto i za godinu dana xD

Sunny i tebi je vrijeme isto :P te strah? Ajde madež to je dječja igra :)

Minnie pasic 💙💙 ja ne znam kaj bi bez mog krmka samo jedan dan :D

Sunnyday
    23. Rujan 2016. 13:20

Hvala vam na podrsci,uh gotova sam, uklonili mi jedan madez.
    Isla sam i na pregled, ctg kaze da imam trudove al ne redovne, i dalje otvorena samo za prst. Danas sam se nasetala, jos uvjek setam (i pisem ) kontrakcije osjecam pa mozda i krene uskoro.
    Ivcy na zalost ne znam sta to znaci.

Crna191
    23. Rujan 2016. 13:24

Ivcy ovo kad ti piše da nije izolirano znaci da je nalaz ok..ostalo ti je Croatina napisala..i stvarno treba pazit kad se taj urin glupi uzima..ja se svaki put tuširam,pa onda doslovno srednji mlaz uzimam..
    Do sad sam čistila stan..sve nesto malo cu samo Napravit ali za sve mi treba nenormalno vremena..i jos mi je ostalo kupaonu i kuhinju izribat..ali me počelo bolit dolje sve tako da nista od ribanja za sada..

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 13:33

Croatina i crna, meni su briseve bas radili, nisam urin davala zato i ne kuzim nista. Brisevi cervixa uglavnom.

Jado
    23. Rujan 2016. 14:27

Ivcy sto ne mozes doktora svoga nazvati da ti to iscita? Ja bi svome poslikala i mailom poslala pa bi procitao bez problema.
    Ni ja ne znam nazalost sto to sve znaci 😕 ali sta god da je da se izlijeciti i bolje prije poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.