Cure, isprike sto me nema tako dugo...
Otkad su me, smjestili u bolnicu tjedan dana prije poroda nisam uopce ni upola aktivna online, a otkad sam rodila da ne pricam :)
Kako ne stignem sve unatrag procitati, pliz javite cije su jos bebice u medivremenu stigle.
Vjerujem da vam je Angel javila da sam rodila :) moje malo cudo je stiglo 15.9. :) s bebicom je sve ok a i ja sam puno bolje otkad smo stigli doma. Unaprijed suosjecam sa svima koje ce morati na carski jer su bolovi i oporavak koma, pogotovo te prve dane kad si sam u bolnici, a bebica je s tobom 0-24...
Rodila sam u Vinogradskoj pa ako netko ima kakvo pitanje, pisite...
Pusa svima!
Čestitke vjeva na bebici..
piši kako je bilo? Išla si na carski? Zašto?
Kad su te pustili
Čini mi se da nije angel napisala niš? Umm?
Nisu je na kraju izbacili jer je ona cinila monade i zvala doktora al realno tu si na odrzavanju i nikad ne znas kad ce zatrazit ctg/uzv/nesto i ti odes??? Ma i da nece nista radit ne leze na patologiji leprsave trudnoce nego nekakvi rizici i kao takva se bar moras javit sestri odgovornoj za tebe da ti ides u djir.
Hvala croatina!
Kako su me zadzali u bolnici zbog ponavljajucih losih ctg-ova, odlucili su mi inducrati porod sa 38+5. Ujutro najprije klistir pa spajanje na drip... Sporo sam se otvarala pa su mi dali epiduralnu kad sam bila otvorena 3-4 cm i to me spasilo... Na kraju, bila sam otvorena 7-8 cm al su bebini otkucaji nakon svakog truda poceli padati pa su se dr odlucili za hitni carski, pojacali mi dozu epiduralne pa sam bila prisutna na porodu. Sve skupa jako cudno, ali neopisivo iskustvo. Bebac je super bio od pocetka, jos u bolnici izgubio, ali i poceo dobivati na tezini, a pustili nas doma regularno 4. dan nakon poroda. Jedino grozno grozno su bolovi nakon carskog kad se jedva o sebi mozes brinut jer jedva ustajes i hodas...
Sad samo kuci i ofmah je lakse iako se mucimo malo s dojenjem jer su mi bradavice bojno polje i brinem se dobiva li dovoljno, jesu li stolice ok jer kaka skoro svaki put tijekom jela i tako, prve majcinske brige :)
Vjevaaa sto puta sam vec pitala za tebe, znam da si pisala kako si ostala u bolnici i nakon toga te nema. Nije nam Angel nista javila. Cestitam ti od srca, sve najbolje vam zelim. Kolika je beba? Zasto si isla na carski? Brz oporavak ti zelim. Jesi li se cula sa Angel skoro, jel ona rodila, mislim da je i njoj termin ovih dana.
Koala sretno!
Jos sony da nam se javi.
Vjeva cestitam!! Rodile smo isti dan 😊 😊
Vezano uz stolice, nama je patronazna vec 2 puta rekla da su dobre, a kaka non stop 😂 presvuces ga i za 5min je vec pokakan. Ugl.rekla je da mora biti zute boje, to je kao bitno.
Vjeva cestitke!!
Nadam se da sad ide prema boljem sve i da ces uzivati u malcu kako spada! Ajme cure ovo je sve tako nestvarno i stvarno krecemo sve polako 😍😍😍
Vjeva cestitke i od mene i brz oporavak ti zelim!
Koala nam se ne javlja, mozda je zbilja rodila!
Frabe kolika je tvoja bebica sada?
Mi smo trebali na svadbu ali eto posto ja ne smijem, saljem mm a on nece da ide bez mene i tako da cemo dan provesti lezajuci.
Jazmajac da, kad gledam unazad brzo je i proslo.. sad cemo sve do zadnje cekati i ispracati lagano a kasnije otvorit novu temu gdje cemo se opet jedna drugoj zalit i pisati oko briga za nase smotuljke!
Sortiraj odgovore
Najstariji