Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neznalica
    23. Rujan 2016. 19:50

Cure, kad pričate o kilama, meni je muka. Inače stanem na vagu svaki dan u jutro, jel mi se čini da nekako se kile lijepe,a ja uopće ne jedem ništa više, zapravo i manje sad jedem kako mi trudnoća raste. Sad sam u 31 tt i imam +13. To je tako po mojoj vagi ali idem u ponedjeljak kod svog ginića (kod njega bar pol kile manje svaki put), pa ću vidjeti što će mi reći.  Bila jučer na uzv i rekao doktor da mi je malac 1900g i da je to u ured. Da će bebač najveću prirast na kilaži dobiti zadnjih 4 tjedna. Kolika ću onda biti
    Sunnyday bolje da si uklonila madež, meni se desilo ljetos da sam zapela za jedan na lađima i onda je dosta krvario pa sam ga maknula. I sve je dobro prošlo.

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 19:53

Koala drzi se, znam da je tesko ostati u bolnici. Nema goreg od toga! Samnom je lezala cura koja je imala tu i tamo koji trud i bila 2cm otvorena i ostavili su ju da lezi. Zao mi je samo sto nisam uzela njen br da ju pitam jel rodila.

Jado
    23. Rujan 2016. 21:17

Ajoj Koala bas bzvz da
    Ali drzi se i mantraj svojoj maternici da krenu trudovi! Uz malo srece krenuti ce uskoro pa neces bez razloga lezati tamo 😘
    Koliko dopustaju uopce da se prenese? 7-10 dana max?
    To mi se dosta cini

23. Rujan 2016. 22:05

Koala sretno i neka krene da ne budes dugo u bolnici.
    JaZmajac pustaju 2 tjedna max nakon termina, naravno ako je ctg ok i plodna voda koju uopce mogu provjeravati samo ako si otvorena.

minnie25
    23. Rujan 2016. 22:33

Croatina nisam gledala film, ali nadam se da si se oporavila od njegove glupavosti 
    Ajme ne govori mi. Ja mislim da kad kazem nekom tko nema psa doma da je to moja mala razmazena beba da se svi krizaju. Ali, sta da radim kad je  

Frabe, bome kako smo krenule bas da nocna cajanka haha 
    Ako me pamcenje sjeca oko 36. tjedna je Mimica rodila na carski. 

Tala, ja sam oprala sve, popeglala, poslagala po velicinama i poslagala u plasticne kutije. Tako da sad kako vrijeme bude islo cu samo vaditi robicu. Tako mi je najlakse, a zbilja mislim da se robici ne moze nista dogoditi. U zasebnoj kutiji su mi sva medo odijelca i skafanderici.  

A caj, nije nesto fini, jos je veci minus sto se mora piti nezasladeni, ali ga ja bez problema popijem. Samo samu sebe podsjetim da ce (bar se nadam) pomoci i odmah bez problema ga konzumiram. 

Koala988 ja sam ti uzela caj od lista maline u BioBio. 100g ti dode 17 kn. 
    Sad samo pozitivno, misli samo na dobrobit svoje bebe. Znam da je kod kuce najljepse, ali se nadam da ce kad si vec tamo krenuti prirodno i zavrsiti brzo. 

JaZmajac, ma bolje ti je pitati nego skitati. Radije sad dok nema bebe. 

Crna191 isto je i kod mene. Nesto za sto mi je prije trebalo pola sata, sada doslovno cistim pola dana. Ali ne forsiram se. Koliko stignem, stignem. 

Sony2244 meni je rekla za posteljicu, ali da je za njen pojam prebrzo pocela stariti. Ali tvoji tjedni su koliko sam ja razumjela ok za pocetne stadije starenja posteljice. 

A za kile, iskreno, sam se i ja stalno pitala gdje su. Sad sam na +13, ali zadnjih par dana vidim i naglu promjenu na sebi jer sam preko noci natekla. A danas sam sluzbeno i izgubila pupak koliki smo i to doslovno od jutra do popodneva je nestao  Dobila sam bedra i guzicu kakvu nikad nisam imala u zivotu, a lice i ruke su bas nateceni. Ali se tjesim da je to za zadnjih mjesec i pol dana normalno i da ce to proc. Za noge se nadam pogotovo jer nis naviknuta izgledati tako. 

I jedna prijava, dobila sam Heferol. Popila jednu kapsulu i na njoj stala jer je to strasno. Kompletno sam zatvorena bila 4 dana. Ima tko kakav savjet? Jer nisam ni pocela, a vec prestajem piti jer jednostavno vidim da mi radi probleme.

Sunnyday
    23. Rujan 2016. 23:18

Da, super sto sam ga uklonila.
    Koala a bas bez veze sto te bez trudova ostavljaju, neka ti sto prije krene.

Ja danas cjeli dan imam neredovne trudove, boli i steze al nista od toga.

tala
    23. Rujan 2016. 23:22

koala, pa ti si 5 cm otvorena! cak i ako ne krene prirodno, s malo dripa jos 5 se otvoris jako brzo i imas super porod! samo hrabno! evo tvoje srecice uskoro

ja cu sutra ubaciti igracke u ves masinu, samo na 30 da se malo properu. i morala bih ovaj vikend u ikeu uzeti zadnje sitnice i tkaninu da mi snajderica sasije navlaku za jastuk za dojenje i zvjezdice za baldahin. nigdje ne mogu naci flis ili neke mekane zvjezdice (sive/bijele/crne). ako ih je netko vidio negdje, puno bi mi znacilo...

heferol sam i ja dobila i ne mogu ga piti. uzela u dm-u neke sumece koje tu i tamo popijem. ima jos floradix u apotekama (to je tekuce zeljezo) i ferrum cesto prepisuju (netko je tu pisao da ga pije).

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    23. Rujan 2016. 23:47

Tala ja sam oprala samo 50-56 da ne pretrpavam ormar pa za jedno mjesec dva operem vece. Ja sam plisance oprala na 30 i osusila u susilici,mekane su i mirisljave.

Frabe
    24. Rujan 2016. 05:55

Ustaj radni narode,dosta je zabusavanja!- rece ona i tad shvati da se obraca grupi zena koje ne rade nego kuci leze i nabijaju kile a ka sve jer su trudne! 😂😛

Koala ma nije ovde lose ajde,bice si di i blizu mene po sobama 😂.
    Pitat cu ja sestre di je Koala pa ce mi mislim zvat dezurnog psihica! 

Ja zeljezo nisan ni pomirisala,iman ga doma al me trta s obzirom na moj gastro sistem a i do sad je ok krvna slika.I sad ovde mi je zastoj od bolnickih delicija makar pijem i donat i jogurte i svasta nesto.Al dobrooo...
    Sad ce za po ure krenit akcija,ctg,fibra pa ce bice kasnija vizita jer je vikend i oststak dana nista.. lezi i miruj..

Idem ca kad sve spavate.A mislin vec skoro 6 a vi bezbrizno u krevetu!?Nece se zimnica ssma napravit,nit obid skuvat a bome tribate i bar jedan kolac za vikend umiksat!

croatina
    24. Rujan 2016. 07:34

Ahahahaha ohladi frabe :P ne znam kaj bi me natjeralo da danas idem radit kolače ...poslije onog pingvina..ne znam..zbilja ne znam
    Jel imaš mogućnost žicat da te puste doma preko vikenda? Sirota..ja bi se ubila da me hospitaliziraju..niš nemrem bez muža..jedino da i njega sa mnom hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.