Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    22. Rujan 2016. 18:22

I da baš je bilo emotivno(čitaj "panika") za nas trudnice na tečaju,kako je dvorana u kojoj imamo ta predavanja odmah preko puta rađaone i imamo prozor cjelo vrijeme otvoren u jednom trenutku se čulo  AJMO i par trenutaka kasnije beba je zaplakala,neka žena očito rodila taj tren,baš se i dokt.osvrnula na to,i sve su se trudnice usplahirile i onda je bilo malo muk kod nas i samo smo svi slušali tu bebu kaj plače, i veli jedan tata,pa kak se žena nije čula,nit vikala,nit stenjala,jecala,ništa, a veli drugi,sigurno ju nadrogirali epiduralnom pa niš nije ni osjetila.
    Al eto baš zanimljiv trenutak,poslje nam je trebalo jedno 10ak min da se vratimo gdje smo stali.

Frabe
    22. Rujan 2016. 20:19

Nista nisan upratila osim Nike cuda maloga! Rasti sretno djecace,mami i tati budi radost!A ti majko se ne daj obeshrabrit;dala si mu zivot a Bog ce ga ojacat! 😙

Ja cu samo u prolazu ovako mahnit,opet sam u bolnici i ne znam do kad.Prate rast bebe i oce li izazivat porod ukoliko vide da nema vise napretka.

Ivcy1306
    22. Rujan 2016. 20:40

Pozz, joj Frabe drzi se! U kojem si tjednu sad? 
    Di ste curke?
    Ja danas bas odspavala nekih 4sata popodne hehehe kao da ne lezim dovoljno, stalno umorna. Moram ici zeljezo provjerit!

sanjac
    22. Rujan 2016. 21:10

Hej cure 😊

Evo i nas.. Jucer sam bila kod svojih, trebala sam pokupiti neke stvari, pa sam sa mamom zavrsila u c. centru. Kupili smo par stvarcica za vikicu. Uglavnom nismo se dugo zadrzale, ali kad sam dosla doma ja sam imala takve bolove u preponama i zdjelici da je to strasno. Kao kad dugo ne vozite bicikl, pa kad vas nakon prve voznje sve boli, e tako se osjecam. Jos je sinoc vikica bila dost aktivna, sa lakticem ili stopalom mi je tak rastezala kozu kod pupka, moram priznat da bas nije bilo ugodno.

Uglavnom cure do kraja vikenda imate u c&a -20% na djeciju oblekicu. A za clanove baby centera do 26.09. imate kupone koje mozete iskoristiti tamo u ducanu. -15% na djecija kolica, -20% na autosjedalice, -25% cool klub i drugu djeciju odjecu, -15% na igracke ili sportski artikl po izboru, -20% na smart trike, -25% na djeciju obucu, -15% na hranilice, -20% na pampers i -25% fisher price. 😊

Pale drzim fige da se sto prije oporavis i budes sa svojim nikom.

Tala nadam se da si bolje. 😊

Frabe drzi se! 😊

Frabe
    22. Rujan 2016. 22:14

Jel nam ono Minie rodila ranije misec dana ili san pobucala?

Sheena
    22. Rujan 2016. 22:23

Nema me par dana i bome 30tak stranica novih 😆 
    Kao prvo Pale cestitam!! ❤ i nek ti je sa srecom i dalje.
    Ivek bila si me pitala nesto oko rađaone, dal su zavjese posto je ostakljeno; e ja sam bila u nekoj prostoriji u boksu 3, do mene drugi odvojen zidnom pregradom, ne vidimo se ali cujem, iza prozori, ispred zatvoreno, ugl.nikakva stakla osim prozora nisam vidla :) 
    tala bila si pitala zasto sampon za suho pranje, ja sam ga koristila jer si u sobi s jos dvije zene i vase tri bebe, em mi je bilo bed ostavljati malog samog da ne place, em mi je zbog drugih cura bilo bed da njima ne place moj ili ako one trebaju wc i tako..doduse ujutro uzmu bebe na kupanje i preglede na nekih sat dva, al nisam ni tad jer nisam imala fen. Ovaj sampon je bio prakticniji. 
    Koala jel beba tu? 😊 
    Sretno svima 😊
    Moj mali evo spava kraj mene, za sad je prava dobrica. Otpao mu pupak danas, nakon tjedan dana. I tak, uzivamo :) u nedjelju sam prisiljena ga ostaviti na 4h s bakom i muci me kak ce to biti..

Sunnyday
    23. Rujan 2016. 00:14

Frabe bas mi je zao sto si opet zavrsila u bolnici. Koji si tt sada?
    Sheena samo uzivajte, drago mi je da nam se uspijes javiti.

minnie25
    23. Rujan 2016. 03:35

Pozdrav! 
    Evo da javim novosti. Zvala sam patronaznu, dolazi mi sljedeci tjedan u posjetu pa se nadam dobrim savjetima, moram do tada priremiti pitanja za nju. 
    Od prije dva dana sam pocela piti caj od lista maline i grickati datulje, nadam se da ce pomoci. Pise da treba poceti sa jednom salicom dnevno pa povecavati. Tala, koliko ti popijes dnevno? Ja, kao ni Crna zasada ne osjecam niti ne vidim neku razliku. 
    Danas sam malo bila u shoppingu. Konacno sam uzela mini kozmetiku za bolnicu, spavacice i ogrtac. Womens secret je imao akciju, kupi 3, plati 2. Ako ce tko koristiti Sangenic kos za pelene, u Mulleru su vam sad kazete 20kn jeftinije. 
    Ja evo zujim i grickam krekere, pocele su faze nespavanja ili pak pretjeranog spavanja... Uzas... 

Pale od srca cestitam na malome pisulincu! To je hrabri mali lav i ja vjerujem da ce sve proci u najboljem redu i da ces se uspjeti dovoljno oporaviti da mozes s njim na put. 

Sony2244 ma razumijemo te u potpunosti. Ja se nadam da ce ipak mali curetak jos barem malo izdrzati unutra. 

Necu lagati, ne odrzavam stanje dlakavosti  Kad moram negdje, recimo na pregled se izmucim oko nogu i pipice, sve ostale dane ne forsiram. MM sva sreca, stalno zaljubljeno gleda u mene i govori mi da sam mu ja uvijek lijepa. Iako sad nismo stalno skupa, preko Skypea mi kaze da vidi promjenu iz dana u dan sto prije nije vidio. A zlato moje stalno gleda kako ce pobjeci kod mene. U nedjelju mi je rodendan pa ce mi dopeljati pasicu, joj jedva cekam, fali mi ko ozeblo sunca ta moja debela dlakavica  

Luckyme, ja se mislim, ako stignem, obrijati na dan kad to krene. MM ce pomoci, a ionako stalno bruje da ne trcimo prerano za bolnicu i da se ima vremena za sve. 
    Neki dan sam bas gledala sve bocice i dudice sta imam. Planiram svakako jednu dudicu sterilizirati bez obzira sto su svi protivnici ako se misli dojiti. Ali ne mogu ja ne pripremit se na sve zive situacije. Danas su me zezali da sam mali krijumcar jer imam i za radaonu spremne Cornye (Big size haha) koje MM mora unijeti pod svaku cijenu. 

Ivcy1306 joj, kao da slusam moga  Isto se samo brine kako ce on mene gledat da patim, ali kaze da ide. Ne znam jel sebicno od mene sto mi treba podrska i sto me strah ici sama unutra. Joj, joj, na kraju ce zadnji dan pasti konacna odluka, kao sto ce i za epi i ostalo. Rekla sam mu da ako vidi da ne moze, neka zatrazi da ga puste na samom kraju tek, kad nakon poroda lezis 2 sata s bebom. Nadam se da bi ga tako pustili. 

Croatina, skupa s tobom sam odrzala 10 minuta sutnje  

Frabe, drzi nam se! Mimica je rodila ranije, ja sam jos 2u1 ko Kinder jaje  

Pusa i nadam se da sam ja jedina budna u ovo gluho doba noci...

croatina
    23. Rujan 2016. 03:44

A nisi, nisi..i ja sam budna..koji glupi film na novoj ej!! Jel još netko to gledao? Oči širom zatvorene?! Glava me boli sad poslije...najviše od muke kaj nisam mogla spavat neg sam piljila u to govno..ajme meni..koja je poanta filma, čitam da ni glumci nisu shvatili..užas

Frabe
    23. Rujan 2016. 04:07

Nocna cajanka? 😛
    Ja san 35+3 sad,prate ctg-om i ponavljat ce uzv da prate rast.Mirna san,izuzev sta me vise bole ledja i cili drob da ne znan sta je od trudnoce,sta od lezanja,sta gastritis/probava,al eto tu san i virovat cu da su doktori strucniji od mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.