Koalaaaa jesi isla u boks nocas?! Zena s tvojom pricom nocas otisla iz sobe do moje!?
Croatina a nece me pustit,cak i nisu za to da se giban bas jer nije jos bas bas u terminu a kamo li da me puste doma.Iako eto neman terapije nit nesto osin sta mi prate ctg-om. Al stvarno me nije ucrnjacilo nesto,zasad san ok.
Jutro zene!
Kako smo danas? Ja jucer opet pretjerala pa me preponice zatezu 🤔 tvrdoglava
Danas lezancija dio dana sigurno.
Jeste se naspavale? Meni je danas bilo cisto u redu 😊
Ajme Frabe mislis da je mogucno nasa Koala? Cekamo vijesti!
Dobro jutro cure! Kako ste mi?
Kako ste spavale? Ja sam nakon dugo dosta dobro, uz jedno budjenje kroz noc, a do kasno smo mm i ja gledali film neki i tako..
sad lagano smisljati kako izgurati i ovaj dan u lezanju.. prolupat cu😔
Frabe sviđa mi se tvoja pozitiva, samo nastavi tako ;)) a ovo "ustaj radni narode" ja sam bome imala takav feeling u bolnici kad ti oko 5-5.30h upale svjetlo i guraju toplomjer da mjeris temp.i nakon tog dolaze s tlakomjerom 😆 tak je barem na sd.
Koala ako si ti ona iz "sobe do", nadam se da je do sad zavrsilo i da je sve super i bebica s tobom 😘
Pretpostavljam da ste sve vec nakupovale stvarcice za bebu, al eto samo da spomenem, moj mali je dobio neki osip na guzi i preponama od vlaznih maramica (johnsons) i patronazna je zabranila da ih koristimo, sad peremo samo vodom i sve se povuklo potpuno..kao po njoj je dosta voda, krema za guzu i pelene.
Mi kad smo bili na tecaju patronazna je rekla neka se maramoce radje koriste samo kad nemamo pristupa obicnoj vodi. Tipa van kuce kad smo. I ja bi se trudila bebicu samo vodom prebrisati pa tu i tamo vl. maramicom. Hvala za info Sheena ❤
Frabe, radni narod je bio pametan Rucak skuhan jucer za danas, torta narucena za sutra zbog rodendana, a ja se i dalje izlezavam jer sam opet od 2 do 6 zujala i sjene brojala po sobi. Sa ovim zadnjim tjednima je nestalo ono malo kucanice u meni sto je postojalo haha
Ako nam je to Koala bila, drzim fige da sve prode super i nadam se da se vec mazi sa svojim smotuljkom.
Sheena, tocno tako sam i mislila prati guzu u pocetku iako sam ko luda Marica kupila preko 10 paketa vlaznih. Jer gdje god citam kazu da je bebina koza preosjetljiva i da se vlazne u pocetku koriste samo u nuznim slucajevima, npr.kad ste van kuce. Nakupovala sam i gaza i trljacica i blazinica i u Ikei sam uzela one kutije plasticne za stol za previjanje di idu voda i kozmetika. Ali hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo s nama, samo si mi potvrdila da tako zbilja i napravim
Hej curke..
Mene tako steže od jucer da sam sinoć stvarno razmišljala sta je vise..nisu trudovi jer nisu pravilni,a i kad zaboli zna bolit i po 5min pa prestane..jos malac lupa ko lud i zo bas dolje,čini mi se da se on priprema polako..
Minnie ja pijem heferol zajedno sa plivit C..ali u početku sam zbog antibiotika dobila probiotik i nisam imala problema s heferolom..probaj sa bioaktivom ili Tak nečim da ti se probava vrati u normalu..meni je taj probiotik stvarno pomogao jer inace imam problema s probavom..
Koala se neće javit, mislit će zena da ju stalkamo..hahah dok ne izađe iz bolnice neće riječ napisat hahahah
Frabe vidiš..kod nas u ka bi ja mislim pustili preko vikenda...ili ako ne..uvijek imaš soluciju bježanja ko moj stari..joj koji biser..ne voli bolnice pa je mama noću dolazila po njega (inače zakljucavaju odjel, on je išao "citat" u knjižnicu ili štali je već ta prostorija) i vraćala ga ranom zorom u bolnicu..jednom je otišao kad su posjete bile pa se susreo s ljudima koji su ga htjeli vidjet na parkiralištu...jednom biser, uvijek biser :D (nisam ni ja daleko)
Minnie tako kažeš hahahahah...ni u meni vise ni d od domaćice već dugo xD
Ovde je novo rodiliste sa turbo rezimom i stvarno su rigorozni.
Prije par miseci je zenska bez javljanja sestri izisla na drugu jedinicu priju posjetit i nasla je spakovane stvari uru nakon.
I meni je to ok! Ja i ako mi neko ima sta dobacit posli/prije posjeta kazen sestri da cu samo do izlaza s odjela (8 soba na jedinici samo) i ne rade problem al bome da se spustim u prizemlje po to garant bi me oprale i to s pravom.
Sortiraj odgovore
Najstariji