Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    23. Rujan 2016. 14:28

Croatina joj ni sama ne znam, tolika me panika uhvatila zbog toga sto sam isla kod kirurga da nisam ni razmisljala o tome da imam samo 7 dana do termina.

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 14:33

Jazmajac ma da stvar bude bolja ovo je mene slala bolnica odnosno doktorica koja me tamo pregledavala, u viziti su bili drugi doktori, na kontroli opet druga doktorica, tako da ne znam koga zvati. Ma strpit cu se do utorka, tad imam kontrolu pa cemo vidit. Tnx😘

Jado
    23. Rujan 2016. 15:47

Sunny vidis da je sve ok proslo! Sad ces biti u strci oko poroda. Ovako bar se nisi sjetila da je blizu dan-2 😆

croatina
    23. Rujan 2016. 16:15

Joj ja bi da mene tak nes okupira..sad samo razmišljam o anesteziji i serem od straha..kak ću to u kičmu..pa me još doktorica uplašila jer imam puno kila i kak će to izgledat..svakim danom sve više razmišljam..
    Mislim si rodile su i deblje od mene..a iskreno mislim da od tih +18 kaj sam dobila je dosta vode jer sam sva natečena..
    Kao čujem komentare od sestara i doktorica da je užas kad žene dođu debele i natecene na porod..bilo prirodno bilo carski..pa ne kužim..nemaju svi sreću da dobiju dvije kile u trudnoći..joj :/

Moram si nac neku misao vodilju..nešto što će me motivirat jer me sve više strah..

Pale kak si ti? Jesi se dobila kaj?

Frabe
    23. Rujan 2016. 16:19

Dobit 2 kile i 20 u trudnoci je ogromna razlika! Viruj mi teze je sa dobivene 2,strasno iscrpljujuce.

Sheena
    23. Rujan 2016. 17:15

Frabe znaci i tebe su sad zadrzali zbog "suspektnog zastoja u rastu" kao i mene prije 3tj, a zapravo samo sitnija beba..a izguraj, znam da je puno ljepse doma, al nek budu sigurni da je ok.. evo meni je to ispalo (osim tog lezanja u bolnici) samo pozitivno, lakse sam rodila, a od nedjelje (otpust 2750g) pa do danas (vaganje patronazne 3150g) je dobio znaci punih 400g i dobili smo dozvolu za prvu setnju vec :) drzim fige da dobro prođe ;)

23. Rujan 2016. 17:24

Ivchy nije to los nalaz, vjerojatno ces dobiti vaginalete za kandidu i to je to. Saprofitni koki normalno zive u tijelu i mislim da se njih ne lijeci koliko se sjecam pogotovo ako je manji broj,al eto isparilo mi dosta toga iz glave. 
     Tala ja sam oprala zakljucno sa 68 jer mi neki 68 komadi izgledaju manji od nekih 62. Sad me ovo malo toplo malo hladno vrijeme zbunjuje i ne znam da li da kupujem krzneno odjelce br 56 (imamo 62 koje smo dobili) ili mi ne treba.
    Croatina ignoriraj te gluposti o tezini, ja sam se jucer vagala i bome sam na plus 19. Al mislim da imam bar 5 kila vode. Ne jedem nista vise nego inace, ocito je stvar nekretanja.
    Pale kako si, jesi jos u bolnici?

• Sony2244
    23. Rujan 2016. 17:32

Dobar dan žene majke i kraljice , meni danas tj.veceras dolazi tata u posjetu  (na vikend) , nisam ga vidila od 12.mjeseca. Sretna sam jako 😀🤗
    Jutros bila na pregled  , vrat maternice se još skratio nažalost,  ali rekla je još 10 dana da izdržim,  minimalno aktivnosti i bit će dobro. Klara ima 2.5 kg kaže ona da je to idealno za ovi tjedan. A neki su me bili uplašili,  jer sam glupa i to dopustila 'ajme sitna ti je puno' . 
    Neznam šta su vama rekli tj,jesu li vam ista rekli za posteljicu, meni počinje 'starit' i da je to normalno, sad sam 35+3 . 
    I najcudnije imam 12 kg +. Nisam nekako 'debela' , uvik me je bilo svagdi i nikad nisam bila tip da su mi se kosti vidili , tako da..ali opet pitam se pa kako 12 . Čini mi se puno , pitam se di su otišle jer se ja držim dosta dobro. 
    I Koala , a da se i mi počnemo kladit na forumu ? 😄😄 Sretno kad god krenilo. 
    Sunnyday  bolje da si ga makla , ja imam ovi jedan na prsima pa me već eto mj. pece i cese i svašta nešto.  Dermat. je rekla da je sve u redu, a on mene tako smeta. Prema tome, ti si napravila dobru stvar.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 18:42

Angel hvala ti! 
    Croatina, sony citam vas i morala sam se ici vagati i evo ja prijavljujem +10kg sa 33+1. Mozda bi bilo i manje ali evo vec tjedan i nesto samo lezim i dobro jedem hehe , prije 3dana cak ni rucati nisam isla za stol vec mi svekrva nosila u krevet, sad sam se odvazila barem do stola otici. 

E da, croatina neka ti najveci motiv bude to da ces nakon tog zahvata drzati svoje maleno u rukama!

koala988
    23. Rujan 2016. 19:41

Cure d avam se javim. Mene moj domtor posla u rodiliste jer sam 5cm otvorena. Bila kratko u predradaoni (naravno bez trudova) i sad me salju na odjel jer ne zele nsita ubrzavat nego da cekam svoje trudove. Poludit cu sta me uopce sla. Mogla sam lipo bit doma. Sad moram stat vamo a nemam jos nikakve trudove :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.