A je,znam da je neka od vas dvi po slicnom nadimku. Pamti li koja u kojem tt je rodila?
Dobro jutro.
Frabe joj vjerujem da ti je vrc dosta lezanja, izdrzite jos malo. Ja se ne mogu sjetiti u kom je tt rodila.
Idem na pegled i ctg. Bilo bi super da urade i uzv.
Je,bas iscrpi lezat i onda vise ne znan sta boli od cega i zbog cega al kazu da moran pa slusan za ovu mrvu sta je cuvan.
Dobro jutro cure. Evo mi idemo na pregled :)
Frabe opet bolnica? 😕 izdrzi
Jel zna koja u kojem h&m.u ima trudnicki odjel osim na cvijetnom?
jutro!
ajme, sto je zahladilo. moram maloj izvaditi hoodie majice iz vakum vreca.
razmisljam, do koje velicine ste oprale robicu za bebe? samo 56. ili i dalje? ja sam samo 56. i nesto zarinog 62., ali to je zapravo isto 56. : )))
jucer sam dodala medo kombinezon među robicu za izlazak iz bolnice jer ce dekica sigurno biti premalo.
frabe, mislim da je mimica rodila na 36+5. drzite se! sve je to vec sigurno za bebu : )))
minnie, ja pijem jednu salicu dnevno, obicno navecer. ne znam kako bih popila vise. meni taj caj nije bas fin.
sunny i bagica, sretno na pregledima!
ps. mala me lupka malo iznad pupka. je li moguce da je naucila strane svijeta? :DDDD
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro..
Curke sretno na pregledima..
Tala držim fige da se okrenula..i ja sam mm vec uputila gdje ce kupit taj kombinezon ako bude jako hladno kad cemo izlaziti..a sto se čaja tiče,ja vec godinama pijem nezaslađeni neki biljni tako da je meni i ovo ok..i oprala 56,62 i nesto čak 68..malac je velik pa ne znam kako ce brzo rast a nemam sušilicu..
Frabe meni su govorili da je od 35tt sasvim ok ako rodim samo da beba ima na težini..drži se..vidim da je postao čest slučaj da beba ne raste vise..i sestra kod moj gin mi govori da njena snaha ide ranije zbog toga rodit..
Jutro cure,
sheena još sam 2u1, nema nikakvih novosti. Za poludit više.
frabe čuvaj se i pazi se. Brzo će to sve proć. Kakve su ti sestre i doktori oko tebe?
tala Di si kupila čaj od maline? Možda bi ga i ja trebala piti. :)
Mi danas opet na amnioskopiji (3. po redu) i naravno pregled+ctg. Doktor i sestra me već s vrata pitaju: još niste išli rodit?! Čak je i njima čudno s obzirom da sam otvorena 4-5cm, a trudova još nigdje. Sestra je čak otvorila kladionicu da ću danas,ali nikakvih naznaka. Ako ne krene, onda u nedilju na plodnu vodu u bolnicu, a toga me strah jer se bojim da me ne ostave i uvale mi drip.
Koala super su!Ja pitan bez pardona i isto tako ako je neko od njih neugodan uzvratin da nema potribe za tim pa bice ispadnen bezobrazna.U nedilju ti je Vulic ja mislin dezuran a i ako si toliko otvorena mozda ti samo puknu vodenjak pa krene spontano.To bude cesto a drip onda bude ukljucen samo ako bas visoko beba bude pa da je za izgon spuste.
Ne brini te brige kad si sritno otvorena tako,tijelo ti zaasad suradjuje.
Jutro! Ajme vec sam se nahodala danas 😆
Frabe opet bolnica? Bas mi je zao! Kolika je bebica? Koliko se sjecam nije prije bilo govora da je mali?
Iskreno mene tog "guranja" djeteta isto strah - cula sam da to boli za pooo..? A i sama slika u glavi mi je ono - koma
Koala i ja se nadam da ce krenuti prije nedj! Daj ti probaj sa onim svim narodnim lijekovima, ljuta hrana sta ja znam....guglaj malo. Pa da to vise krene ali prirodno
Tala i ja mislim da je to zeleno odijelo. Ali cemu placati ako slucajno mogu nabaviti 😆
Thanks za info. Meni je beba skroz nisko i spušta se u porođajni kanal. Jučer je sestra jedva našla skroz dole za stavit mi ctg. Ja se isto nadam da će do nedilje krenit spontano, draže mi je nego da mi oni probijaju vodenjak. Jučer je cura rodila tek 24 sata nakon šta joj je puka vodenjak, ali ajde nije bila skoro ništa otvorena.
Sortiraj odgovore
Najstariji