Pale drži se,oporavit ces se brzo i onda sa Nikom biti..super sto nam se uspiješ javiti
Pale brz oporavak ti zelim kako bi mogla otic u munchen. A Niko je pravi mali borac od pocetka i sve ce biti u redu, tesko je sad biti razdvojen ali nauzivati cete se svi zajedno samo da to prodje!
Koala ima kakvih novosti??
Pale hvala na info :)
Dakle tako..sve osjetiš..ajme meni valjda ću preživjet..muka mi od same pomisli..
Spinalna je epiduralna, jel?
Te boli to u kičmi?
Kaj sa steznikom?
U petrovoj puštaju doma i vikendom? U ka ne..
Držim ti fige da se dobiješ što prije da možeš s malenim idući tjedan
Jel me treba bit strah? :/
Jutro mamice i trudnice! 🌞
Frisko a lijepo jutro!
Kako smo danas
Pale drzi nam se i hvala ti na dojmovima. Ako sve bude ok kad ti bi se ti mogla opet vidjeti sa malcem? Kad idete za Njemacku?
Jutro svima, ja se naspavala ko nikad.
Pale super da si zadovoljna kak je prošlo, suze su mi krenule kad si pisala da nisi sa nikom i da možda nećeš u njemački s njim. Ma šta ne bi,oporavit ćeš se, kako veliš pomalo iz dana u dan i ići ćeš sa svojim sinom gore. Drži se samo, i mlijeko će doći, bit će to na kraju sve u redu. Samo da ti ga donesu da bude s tobom, puno to znači za oboje.
Sva sam emotivna nešto, čekam i ja taj trenutak da vidim Domagoja, nikako to da prođe.
Držim vam fige svima troje i šaljem sve pozitvno da se oboje što bolje pripremite.
Jutro curke!!
Baš je lijepo dok je ovako svježe i sunce sja :))
Pale, čestitam ti na bebaču i želim ti što brži oporavak! I naravno bit će sve ok s Nikom, oni su mali borci, ni ne znamo koliko su jaki :)
Tala, žao mi je što si prehlađena,, proći će i to.. jel ti bolje danas?
Croatina, drago mi je da si sada mirnija, da su te napokon uzeli za ozbiljno... i ja jedva čekam i Božić i sve te blagdane...kupit ćemo novi bor, stari smo pri selidbi bacili... bijeli nam se jako sviđa i već sam mu našla mjesto :)) a moram i naći neku malu oblekicu za Emu :)
Ivcy, drži se i miruj... kaj si ono rekla da ideš u pon na pregled u bolnicu? Ja pak idem dolje na transfuziju, vaditi testove senzibilizacije a i mm ide samnom jer još uvijek nije izvadio krv da se vidi koja je krvna grupa..
Koala, ima kakvih vijesti?
Meni se isto sviđaju te marame, tako da ću si i ja neku pribaviti... još imam sad za pokupovati sitnica, toplomjer, termometar, fiziološka i to sve...sad su taman negdje pelene na akcijama pa ću i to kupiti i tako..sad dok još mogu funkcionirati.. danas me usred noći uhvatio grč u listovima da dobro da nisam proplakala... uhh moram očito pojačati mg jer ga nisam baš pila ovih dana... Jučer bili na tečaju u Baruna Filipovića i baš mi je ok patronažna.. danas u 18h dolazi doktorica i pričat će o dojenju, njezi i tako.. mm sve upija ko spužva pa mi je smješan, moraš sada paziti, puno odmarati haha super su mi ti tečajevi jer onda oni nekako više shvate šta prolazimo... :))
Jutro cure, ništa nova još. Trudova nema, zdjelica boli od opterečenja i pregleda, mijenjam uloške i po noći jer ima dosta sukrvice od amnioskopije. I dalje čekamo i nadamo se da će se nešto pokrenuti ova dva dana.
pale, želim ti brz oporavak. Svi kažu da je malo teži nakon carskog, nadam se da ćeš ubrzo moći uživati s Nikom i mužem. Sretno!
Hvala svima na lijepim željama.
Mimica meni kateter bio koma,jer sam dugo ležala gola s tim i baš mi smetalo. Nisam jela od pon u 19h danas ću dobiti ručak sva sam se osušila.Meni trbuh dost ok izgleda,jer mi dali bolnu infuziju koja izaziva kontrakcije iza poroda,a tek 2.dan,imala sam 58kg prije poroda.
Evo javili da u sub idem doma ak se ovak nastavi da se super oporavljam,uff a mene boli.
Croatina iskreno gore mi bilo kad anestezija popustila nego na carskom,ali onda si misliš bar sam porod obavila,ovdje su jako strogi bez obzira 1. dan dizanje,tuširanje... 0. dan carski.Klistir vade i odmah sam na wc u teškim bolovima,bez hrane.
Steznik preporučuju kad dođemo doma,ovdje ne možeš nositi.
Epiduralna blaža,mene boli više puta u kičmu,nije strašno bitna tvoja suradnja da dok bode zapeče,a ti se ne mičeš.Najgore čekanje operacije i poslije,a koliko ću se oporavljat ne znam.Moram u munchen kak god znam pa se stalno nekud krećem i tak.
Jazmajac u subotu bi trebala doma pa odmah k njemu,mm je stalno s njim i šalju mi fotke.
Toliko od mene,držite se i vi...
Sortiraj odgovore
Najstariji