Ni moj mm nece biti samnom, on je rekao da ce cekat vani koliko god treba al da me nebi mogao gledati da se mucim, kaze da bi sigurno na kraju doktori imali vise posla s njim nego samnom tako da ga ja i ne zelim forsirati..
Crocandy bas sam si mislila kako bi i ja rado prije vidjela Petrovu radjaonu. Kako izgleda sve tamo?
Iako - vec sam cula dosta pozitivnih komentara. Ali tamo tecaj traje par dana sto ne? I placa se?
Zanima me to odijelo za muzeve - moramo mi dobaviti sto ne? Gdje se to nabavlja?
Koala brzo ce to onda!
Evo mi bas dosli iz setnje, 5 km na kraju prosli, sad cemo vidjeti jel ce se sta pokrenuti 😀
Crocandy i Ivcy slazem se da je najbolje da oni sami odluce hoce li biti tamo ili ne. Nama su i na tecaju rekli da ih ne treba forsirati, nekome je to lakse podnijeti nekome teze.
Moj je do pred dva mjeseca govorio da nema sanse da on bude na porodu jer ce poluditi kad bude vidio da me boli a nitko ne pomaze i da ce onda samo biti bezobrazan, i onda se poceo premisljati, i nakon tecaja je rekao da ce sto posto biti tamo i sad svaki dan govori kako bas zeli ici.
Koala valjda ce krenuti uskoro, al bar si na pola puta, super sto se tako otvaras a ne boli te. Ma imas jos samo 5 cm pa bi bilo super da brzo bude sve gotovo kad krene. Beba ti je velika, drzi fige da krene veceras!
Ni moj mm ne ide samnom, nisam ga ni pitala jer znam da mi ne moze pomoci, a da me gleda tamo kako se patim ne zelim.
U ovom katalogu ima super robice za bebe https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-snizenje-50 al ja se nadam da cu roditi do tada haha
Jutro mame!
Friške info sa carskog,znači dizanje u 5.30h klistir-ne boli-fuj,kateter meni bio koma neugodan i onak boli,moja depilacija pastom prije 3tt bila ok nisu me dirali,ali trbuh morala depilirati.Onda ideš u salu meni taj dio bio užasan i skoro se rasplakala zašt ne idem prirodno,stavili mi 2braunile i skroz gol ležiš i čekaš prekriven plahtom dok izlaze žene sa operacija izgledaju polumrtvo-kiretaža srećom 1.bila na carskom kod Blajića-odličan je.Puno doktora i anesteziologa u hladnoj dvorani,uzela spinalnu,bitno surađivati tijekom jer se moraš sav skupiti i to prošlo bez nekih većih bolova,pecka.Carski ne boli,ali sve osjetiš kao kod zubara,ali anesteziolog priča sa tobom tak da ok.Mene doktor pitao kojim sportom se bavim,brži oporavak ako nemaš puno kg vidim po cimericama,ja nemam dren-ne znam što ne to.Ali jako krvarim zbog mioma koji i prilikom operacije prokrvarili.Promatraju te par sati pa u intenzivnu,danas idem u sobu normalnu,u sub doma nadam se,u Munchen ako se uspijem opraviti idući tjedan,ako ne ide mm,ali borim se.
Ovdje žene najviše zbog opravka koje rodile prirodno i carski kažu da zbog oporavka da bolji prirodan put,neću lagat oporavak boli,ali dan po dan i ide na bolje.Sad se uz bolove bavim dojenjem,izlazi par kai kolostruma,a Niko mi jako fali,mm je stalno kod njega,baš su ga svi na rebru zavoljeli kažu borac na mamu,udebljao se unatoč zahvatu 150g 💕 Držite se,kad se čuje onaj plač i to slatko biće sve se da izdržati,držite fige za operaciju,ja vama držim da krenu porodi sad što prije-pogotovo Koali.Ovdje svi simpa,osim zbunjujuće situacije 1.dan jako zadovoljna petrovom 👍
Prelistala sam da li je netko rodio,čini mi se da nije,ako griješim ispravite me.Ako ima pitanja pitajte,pozdrav...
Sortiraj odgovore
Najstariji