Sony drži se :) najbitnije je sredit košmar u glavi..znam iz vlastitog iskustva :)
Crna hahahah i mm bi imao pravi bor hahahah..kao može granje, ali kaj ćemo bez bora ahahahah
Crocandy kužim..Leo će imati mjesec i nešto sitno tada pa ćemo već moć laprdat okolo :D mislim da ćemo svakako ići..doduše malo me strah bakterija..vrijeme prehlada je to...
Diddy marame i nosiljke..bitno je samo da imaju podršku do koljena..ostatak nogica može visiti dolje..to je onda pravilan položaj djeteta u nosiljkama i maramama..Čekaj dane beba u studenom u westgateu bit će snižene tamo :)))
I jedna stvar..nosiljke u kojima se dijete može nositi tako da gleda od mame su ergonomski neispravne..nemoj da te zavaraju brendovi koji su inače ok..npr stokke ili maxi cosi..njihove nosiljke nisu ispravne..dok recimo ostala oprema im je ok čak štoviše u vrhu..ergobaby nosiljke su ok, a marame ja mislim da su sve ok ako ih znaš dobro vezati :D i marame su od 0 mj pa na dalje sve..
Inače frendica mi je zaluđena tim nosiljkama pa znam sve..probala je i mene nagovorit, ali fala lepa..ima on količaca svoja i nek se vozi u njima hahah..kupujem jedino ako će tata htjet nosit :D
Hej,curke vidim da nas sve nesto muci...me ta bakterija i antibiotik,jos se raspitujem uzimati ili ne...
Sjetila sam se nekih sitnica, na tecaju su nam rekli da bolje da se same obrijemo,kada ste mislile to napraviti tj u kojem tjednu?
Isto tako da li ste prije poroda mislile sterilizirati dude i varalice?
Hvala cure , ovaj forum mi je sad sve s kim i mogu pričati i podijelit nešto.
Ivcy onda nam je jako slično, ja sam skroz sama (mm radi od 6 do 6) , a nikoga drugog nemam. Sad je došla svekrva isto 2 tj , i pomogne mi , samo sta ja nemogu (neugodno mi rec) e sad molim te to to i to. Pa više manje skuha i eto, ja kažem ništa više ne treba. Ubija me šta volim držat sve na svom mjestu , i baš za sve imam neki red ( i sad to nije moguće ) + hormoni šta misliš 😀 . I da te utješim, imam i psa kojeg svaki dan treba češljati i usisavati radi njega . Pa smo sad na 2 puta tjedno ako i to. Jednostavno 'nema smisla'. A da ti ne pričam o pressingu kad znam da on nije od vikenda bio u normalnoj šetnji itd.. ali šta ćemo...
Popodne sam se izdepilirala , to je sramota , neznam kako se mužu još digne hahaha, jer danas sam rekla aj moram pa ako i bude ovih dana da me iznenadi , da nisam baš stravična. Jbg, izmucila sam se uz ogledalo.
Kako vi to još održavate?
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Ja vise ne pokusavam uopce depiliranje jer se naprezem a i tusiranje mi je maximalno 10min jer sam cula da topla voda potice trudove, sto mi ne treba nikako sad. Tako da sam ja sad kao vukodlak, sram me i na pregledima majko mila. Ali mm je obecao da ce me sredit za sljedeci pregled hehe jos ce se dr pogubit u dzungli
Hej curke, ništa evo me ponovo doma. S bebom je sve u redu što je najbitnije, ima oko 4 kg, kaže prije 4 nego manje haha, ajme velika beba. Ja sam otvorena 4-5cm. Ctg je uredan i ne pokazuje trudove i plodna voda je mliječna (terminska) ali nije još nikakva panika. Čekamo. Doktor i sestra misle da ću do petka, skoro su otvorili kladionicu :D sutra opet ctg i preksutra plodna voda+ctg ako ne rodim. uh, uh!
Croatina, super ideja, nisam imala pojma da su u studenom. Do tad taman malci malo narastu. Meni su marame prekrasne, ali meni to izgleda užasno komplicirano za zavezati. Gledala sam filmiće i istraživala i na kraju me strah da ću kupiti maramu, a da je neću znati zavezati 😂
Hvala ti puno na savjetima.
Ajme Koala ja se spojim na forum reko sad ce me vijesti o extra brzom porodu docekati a ne kladionica 😁 drzi se draga cilj je blizu
Nadam se samo da ti bolnica nije predaleko da ne moras daleko hodati/putovati.
diddy moja frendica je došla baš tam..na taj sajam u WG i rekla prodavačici naučite me vezat to jer neću kupit ako me ne naučite..i naučila ju je :D u sekundi to sveže, ja ju gledam u čudu haha
Dobra vecer :)
Mi danas bili na tecaju i prosli kroz Petrovu radaonu. Taman se zena porađaa i iskreno malo mi je bilo nelagodno. Slusat ju kako vice i tiska... dogovorila sam se s mm da jednostvno ne bude uz mene jer slusat i gledat kako ti netko koga volis pati... Ne treba mi takva podrska. To mi je vec mucenje.
I bila je jedna zena koja se taman porodila, uzeli joj dijete i ostavili jos sat vremena u radaonu (ona 2 bitna sata nakon poroda). Zena pricala na telefon i smijala. Taman kad smo zavrsili s obilaskom dosao muz do nje i donio joj veceru
Sto se tice odrzavanja, mene jedna cura dode svaki mjesec izdepilirati tako da sam uvijek uredna. Sljedeci put dolazi tocno par dana prije termina tako da sam si to fino namjestila.
Sortiraj odgovore
Najstariji