Crocandy ja isto nisam osjetila otvaranje, a i milijun puta sam bila na ctg-u u bolnici i nijednom nije prikazao trudove..
Croatina vjerujem da se vidimo hehe ako ne bude ko prosli put nas 10valjda naruceno u isto vrijeme hehehe ja cu vjerojatno doci puno ranije bas zato sto putovati moram dosta.
jazmajac tek za dva tjedna možeš oplest :D jer je beba ionako razvijena, a to samo pomaže prirodnom porodu..moja frendica se cuvala cijelu trudnocu i onda je zadnja tri tjedna krenula na zumbu i plesala tamo..i to ne gegala se..ona vodi zumbu :D naravno nije se porodila niš ranije, ali je uvjerena da je manje patila na porodu zbog tog..ja si to nemrem zamislit..ja sam jucer na koljenima veš skupljala za pranje i jedva se ustala ahahah..u kadu i iz kade izlazim ko lopta..uzas..al dobro ja ionako nisam sportski tip..
crna ti si spominjala da ces brat granje u sumi za bozicno drvce..mm i ja smo pricali da bi kupili bambus..on se da lijepo odrezati i donekle je ravan..
planira li tko od vas na interliber ove godine? ja jedva čekam :D
Koala i mene bas zanima kako se gleda to dal imamo trudove ili ne. Meni je rekla da je bilo par ali malih. Znaci ono gore je za srce a dole za trudove, hm nisam to znala.
Pozdrav svima!
Divim se vama cure koje ste još uvijek aktivne. Ja sam već dugo "ovisna" o tuđoj pomoći, a čim se malo više krećem tada ne znam jel me više boli trbuh, leđa ili noge. Osjećam se totalno nesposobno 😔
Je li možda koja od vas kupovala klokanicu ili maramu? Ako da, kako ste se odlučile koju? Toliko ih ima i na toliko toga treba paziti. A meni još k tome trebaju dvije i da bude ok i meni i mom mužu. Možda da čekam da dečki dođu pa onda da kupim neku?! Nemam pojma...
Cure, sve koje imate preglede, sretno!
Koala, držim fige za brz početak i naravno, brz i bezbolan porod 😉
Angel svaka cast, meni već sad brane voznju u autu radi sto razloga. Sve negativci oko mene :P
Croatina, ja obozavam interliber i idem uredno svake godine. Ove godine ne znam da li cu biti u mogucnosti ici s obzirom da cu se poroditi, mozda prije, mozda poslije. Tko zna :)
Diddy, ja sam kupila maramu. Prvenstveno jer mogu koristiti od prvog dana i zato sto ima desetak načina vezanja. Mislim da je nekad netko (Makonja) ako se ne varam, stavila linkove gdje pise razlika izmedu marama i nosiljka i kako se odlučiti koju kupiti.
Pale čestitam na malom princu 😍😍😍. Svaki moment upijaj sa njim i uživajte, za sve sta slijedi puno sreće i samo pozitivno 😄.
Tala meni ti je pomogla ingwa (naribana) sa malo smeđeg šećera, prelivena toplom vodom.(2 dc) I sad za propolis, neko kaže da , neko ne ( u trudnoci) , ali jedna žličica dnevno, mislim da se nemoze ništa desiti.
A kod mene je stanje kaos, blago rečeno. Jučer bila na pregled , koji nije ni trebao biti, već je dr.tila ponovit nalaze krvi jer nešto u vezi jetre nije bilo dobro ( dns.zvala to se popravilo) . Uglavnom.. jučer me stavili na ctg kad ono.. izmedju 70 i 100 ona donja crta.. bila sam nekih pola sata i jače, jer sestra kao mislila da je nešto krivo spojila. Neznam ni ja. I ulazim unutra , kad pita mene dr. 'A šta vi ćete rodit danas , jer po ovome mi se čini da da' . SOK!!! Onda su počele upute, koja bolnica ako me uhvati ili ako mi pukne vodenjak , jer ja sam jučer bila 35+1, mislila je na intenzivnu jedinicu za nedonoščad. Ovde ima 20 njih u krugu , ali samo 2 su baš ono füll oprema. ETO, ja sam proplakala jučer, hodati nisam mogla. Nisan takodjer nigdi tila ić, jer osjećam da to nije ono pravo pravo, ali moram reći čin ustanem kreće stezanje i menstrualna bol. Užasno sam postala ne raspoložena, sve mi ide na živce, jutros prvi put u ovih 9 mj.da sam popila pola paracetamola jer mi je glava jutros bila ko bubanj od jučerašnjeg plakanja. Sad kad sam vidila da je Pale rodila opet sam počela plakati. Znači jb*o sam neuracunjiva. Pregled imam opet prekosutra , i da stim da je vrat maternice skraćen.... eto, ja moram füll mirovati jer nisam još psihički spremna , a mislim da i njoj bi bilo dobro još makar 10 ak dana ostat di je. To vam je to od mene, i želim i sebi i vama da sve bude kak8 treba. Samo shvatit će me ove trudnice koje moraju mirovati da je to užasnoo oo teško. Danas sam se ustala i napravila sebi čaj, i krevet sredila , izvadila sudje iz masine, kad opet baaaaas baš baš stezanje i bol. I kako onda bit raspoložena,kad znam kad bi sad usisala stan i prošetala psa 800m da bi rodila. Katastrofa!
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Vidim kod svih nesto i neke boli..pa da ja ne budem iznimka..previse sam se hvalila zadnja dva dana da sam ko zmaj,nista me nije bolilo i kao da nisam trudna..e zato danas zateže od jutra..jos sam sinoć išla lagano vježbat Tj istezat se..mozda sam pretjerala😕
Ja ne vozim cijelu trudnoću..doduše,auto smo kupili tek kad sam vec bila trudna tako da dugo nisam vozila pa sam samo sa mm u autu sigurna kad vozim..al sad nema šanse da sjednem za volan..radije ja sve pješice..
Croatina super bi bilo i sa bambusom..makar je mm rekao da moze i to granje ali i bor obavezno..kak cemo prvi Bozic bez bora..Haha..samo ne znam di cu ga ugurat..
Jao sony žao mi je što je tako ti sa stanjem.
Ni meni ti nije bolje,ja njim govorim jučer u TA da me kod jače aktivnosti steže do te mjere da se moram čučnut pa makar i na ulici bila i boli,boli užasno, a meni doktorica veli da sam u terminu i da me neće vaginalno gledat,nakon što sam ju molila,jer i da sam otovrena 2-3 cm ako trebam rodit i počne jako boljet neka dođem k njima. A kako sam imala krivu uputnicu nisu mi htjeli ni uzv ni ctg napravit tak da neznam ni koliko mali ima,meni nekako psihički u glavi ako je prošao 3 kg onda si mislim da je relativno ok da rodim i sad,al to neću znat do utorka kad mi je idući pregled u bonici, al njima je to sve onako,pa u terminu ste,beba ima dosta plodne vode,glavom je dolje pa ako vas počne jače dođite i porodit ćemo vas.
Eto, a ja doma sad,grevi cijeli dan,osluškujem,neznam ni sam šta mi je to,mali luduje unutra pa me još i njegovi pokreti ubijaju pogotovo u zdjelici.
A niš,to nam je tak taj zadnji mjesec,pogotovo sa njihove strane kaj imaju gužve do neba.
Drži se,još malo nam je ostalo.
Koala,sretno danas u 3 na pregledu,možda i prirodno krene nakon.
Sony draga potpuno te razumijem, jer i sama moram mirovati i uzasno mi tesko palo pogotovo sto nemam pomoc od nikoga. Moji nisu bas blizu mene da mi pomazu a svekrva skuha rucak i to je sve za sad. Kuca mi je kao da je bomba pala u nju, podovi katastrofa.. mm srecom oprao sudje inace bi popizdila. Posto sam otvorena vec 1cm nesmijem se zaje..vat! Moram mirovati, ali da te utjesim, meni ce sutra biti vec tjedan dana da mirujem, proci ce vrijeme! Lezi, gledaj tv, citaj nesto i proci ce! Ja se nesmijem nikako zezati jer sam tek 32+6 tako da zbilja moram paziti.
Sony bas mi je zao sto te boli. Probaj se smiriti i odmarati sto vise.
Koala javi nam sta je bilo na pregledu, ako ne ostanes odmah tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji