Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    21. Rujan 2016. 08:14

jutro! 

ispratila sam malu u skolu i prijavljujem groznu prehladu. ne znam kad sam ovako rano pila caj s medom i limunom :D mogu li jos nesto probati? alergicna sam na paracetamol, a drugo se nista ne smije u trudnoci od lijekova. sveki mi kupila nekih naranci i finih mandarina pa cu i to ubaciti...

croatina, super ste to sredili! sad si mirnija. samo jos malo izdrzite.
    pale, saljem sve pozitivne vibrice da se brzo oporavite i budete spremni za put!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    21. Rujan 2016. 08:35

Jutro..
    Čudna neka noc kod mene..prvi put da sam se prepala za bebaca do te mjere da sam plakala od sreće kad se javio..
    Tala ako podnosiš đumbir,naribaj na sitno i pomjesaj s medom..tog smijes po dvije-tri žličice na dan a mene uvijek spasi..i propolis naravno..imas u ljekarni onih baby bez alkohola..ja imam domaći al to je zanemariva količina alkohola..
    Croatina super da se ipak sve riješilo..
    Sunny drži se..nadam se da je sve ok..
    Ivek hvala na tako detaljnom opisu al mislim da nas je sve to zanimalo..do u detalje..i hvala za Dr..nisam jos kod nje bila,nadam se da je ok..

Jado
    21. Rujan 2016. 08:54

Jutro curke na ovo frisko 🌞 jutro!
    Tala uf zao mi radi prehlade. I ja sam jucer bila sva nikakva. Tako me bila prpa da se necu prehladiti pa sam pocela carape nositi i ne glumiti ljeto. Odmarala. Pa za sada se drzim. Nadam se ovih mj dana jos izdurati
    E a sta se dogodi ako se prehladis a moras ici na preglede u bolnicu trudnicke? Ono zadnja 4tj? Pa ne mozes pod fibrom i slabinom ici nikako.
    Joj kako mi je.slatko kad me tako nogicama lupka curica mala. Bas si zamisljam kako je negdje malecka unutra 😍
    Nije uvijek slatko haha. Velika je cula vec

Kako ste mi vi danas? Jel se kuha ili polako odustajete 😊 ne krivim vas curke. I meni donji dio trbuha postaje tezak dosta. Nadala sam se uspjeti vjezbati jos bar ovaj i drugi tj ali morat cu smanjiti na 2x tjedno pa se nadam zadnja 4tj bar neke sa tezinom tijela. Setnje mi bas ne pasu radi bolova 😥

koala988
    21. Rujan 2016. 09:03

Jutro cure, evo i mene. Ustala se prije nekih sat vremena, odem na wc i nisam sigurna je li mi ispao sluzni čep! Mislim da je jer nema šta drugo bit, a danas oko 3 mi je svakako pregled plodne vode pa pitam. Evo sjedim na kauču i osluškujem hoće li se neki trud pojaviti, ali ništa zasad. Kažu da taj sluzni čep može ispasti i danima ranije pa mi i nije neki znak da je počelo, pogotovo zato što samo već otvorena. Bumo vidli. Javim razvoj događanja.

Jado
    21. Rujan 2016. 09:16

Koala drzim fige da je! Neka krene polako prirodno ali neka brzo i sto bezbolnije zavrsi!

Ivcy1306
    21. Rujan 2016. 09:28

Hehe croatina nisam ja bila, ja u utorak imam kontrolu. A ja ne znam jel to do doktora ili sto, mene su isto isprepadali jako. A sad prosli put mi dr rekla da slusam svoje tijelo ali da pripazim.. pa vise znaj sto napravit! 😱 uglavnom ja mirujem, prosecem na 10tak minuta i to je to.

Ivcy1306
    21. Rujan 2016. 09:37

Ispricavam se, dobro jutro ja se zurim da sto prije odgovorim pa pola toga zaboravim hahaha
    Croatina ti si rekla da u utorak imas kontrolu ako se ne varam? 
    Saky nam se i dalje ne javlja, nadam se da je sve ok! 
    Frabe ajde jednu slozi da nam dan krene sa osmjehom😁

mimica24
    21. Rujan 2016. 10:02

Jutro! Pale čestitam!!

bagi_ca
    21. Rujan 2016. 10:20

Dobro jutro cure ;) ovo mi je prva noc da sam se naspavala normalno i u komadu bez dizanja za wc koje cudoo😂
    Ivek i meni se urezala u pamcenje :) bas se veselim tecaju!
    Dorotea imala sam ih i ja i dala mi je gin geonistin i nis nije bilo bolje i sad mi je od rojazola ok
    Koala drzim fige da krene danas!! 😉

Sunnyday
    21. Rujan 2016. 10:37

Dobro jutro,
    Koala nije znak da krece taj sluzni cep, meni je ispao prvi put 10ak dana ranije. Al ti si vec dosta otvorena i dva dana je proslo od termina pa ti zelimo svi da krene prirodno. Ajde ja te cekam, nestrpljiva sam i ja a ne bih preko reda :) 
    Crna odmorila sam, malena je jos prehladjena ali ipak smo spavale pa mi je pakse.
    Tala napravi caj od djumbira, isjeckas malo i zalijes vrucom vodom, dodas ako volis  limuna i meda. Ozdravi nam brzo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.