Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    20. Rujan 2016. 20:51

Jos mi dr.rekla da sumnja na infekciju zbog obilnijeg iscjedka, i uz to mi bio prosaran smedjim onim pd krvi ali to znamo da je od krvarenja koje je bilo. Nema mirisa niti je grudicast, normalan je al me sad strah svega. Sto ako imam neku of tih bakterija glupih ajme..

tala
    20. Rujan 2016. 20:52

ivek, post je super! puno ti hvala : ) 
    toliko korisnih informacija na jednom mjestu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    20. Rujan 2016. 21:11

bagica  da,da niža je i jača malo,okruglasta ali ful simpatična. smješno mi bilo,rekla je za svog sina koji se rodio sa 2800 da je ko glista bio a zove se đuro,od milja ga zove đuro glista,to je zato govorila jer ga nisu dali cjepiti.presmješna je.

koala988
    20. Rujan 2016. 21:26

antartika curica :) a spuštena je, u zdjelici već neko vrijeme. Sve je prema redoslijedu, jedino nema trudova još :)

• Antartika
    20. Rujan 2016. 21:49

Ivcy nemoj se samo sekirat, ja sam imala neku upalicu blagu i nisam htjela nikome govorit da mi ne pocnu pametovat. Svasta sam dozivljavala da cu naskoditi djetetu zato sto radim, pa zasto radim, da nisam normalna, ako se nesto dogodi djetetu mogu se bacit pod autobus....da bih trebala lezati u kuci jer sam trudna, zasto vozim bicikli..... 
    Uglavnom ljude sve zanima, sve ce komentirati i svi znaju sve najbolje - zato se nemoj sekirati. 
    Vjeruj da ce sve biti ok.

• Dony
    20. Rujan 2016. 22:05

Pale cestitke od srca! Sigurno je maleni presladak, zelim vam brz oporavak i da brzo budete skupa.. 
    Ivek lijepo si sve to opisala,  necu rodit u zg ali vjerujem da je to slicno posvuda.. 
    Cek ta primalja nije cijelila Đuru? 
    Ivcy ne sekiraj se za te price, ima svakakvih situacija ali treba mislit pozitivno. 
    Koala drzim fige da krene prirodno!

• Dorotea78
    20. Rujan 2016. 22:20

Imam jos jedno pitanje, ima li tko od vas problema s candidom, ja se s time borim od pocetka trudnoce svaki put dobim geonistin (vec 2 puta) i jednom ginodaktarin i vrati mi se za 2,3 tjedna..vise stvarno ne znam sta da napravim prije trudnoce nikad nisam imala problema s time..

croatina
    20. Rujan 2016. 22:52

Pale čestitke na malenome!! Javi detalje kad se dobiješ :*

Dorotea pripazi malo na unos ugljikohidrata, šećera..mislim postoji candida dijeta, ali ne postoji namirnica kojom se ona ne hrani..tako da to se ne može izvodit u trudnoći, ali možeš zaobić čokoladu, tjesteninu itd..jer nista od lijekova ju ustvari ne uklanja u potpunosti već samo privremeno rješava problem..o candidi znam sve od a do ž jer i sama imam s tim problema..i prije trudnoće i na početku trudnoće..

Ivcy danas je bila neka curka u ambulanti dok sam ja bila spojena na ctg, isto prst otvorena i ista spika nisam se mrdnula iz kreveta osim do wca, sva preplasena, negdje 30 i neki tjedan..mislim si jel to nasa ivcy haha

Ovoga..kaj se tiče cijele te situacije..opet smo išli zivkat i sazivat ljude okolo pa smo dobili info da će se sigurno odradit carski, taman i da trudovi krenu, a neće jer je trudnoća 4 dana manja..ona je mene valjda samo htjela umirit..no kako god..za dva tjedna mogu očekivati operaciju jer je poželjno da je malac što duže unutra :) i to..sad kad su mi malo bolje objasnili situaciju sam mirnija i lakše mi je..sad ćemo mi lako..Leo i ja druga dva :) zajedno u mukama..sigurno ni njemu više nije udobno..Al skupa ćemo izgurat :D samo pozitivno :P

Jado
    20. Rujan 2016. 23:15

Ja kad taman pomislim da znam gdje je moj djetetu glavica, gdje ledja, nogice...iznenadim se
    Eto sad stuca dolje lijevo a ja si mislim kako je glavica desno bas 😁
    A mozda se i giba lijevo-desno tko ce njih znati. Bitno da osjetim stuckanje blizu "exit" znaka 😂

Curke zao mi je sto imate problema ali imajte na umu da smo sve pri kraju. Sad samo hrabro i ako vam nesto nije jasno pitati doktore naravno. I traziti vise misljenja ako treba.
    Mi smo tu za podrsku i podjelu iskustava ali vam bas ne mozemo dati savjete za lijekove i sl

Sunnyday
    21. Rujan 2016. 00:01

Hej cure,ja danas nikako da stignem do kompa. Premorena sam, sve me boli!
    PALE čestitam, sve najbolje vam zelim. Brzo nam se oporavi i cuvaj Niku mazite se i pazite.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.