Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    20. Rujan 2016. 14:49

Croatina sto nije da ti kardiolog treba napisati misljenje da ides na carski?
    Svaki ginekolog forsa prirodno. Ama bas svaki!

tala
    20. Rujan 2016. 15:08

ola, ja se navitaminizirala jer imam osjecaj da me nesto hvata, a nisu trudovi, hahaha...sveki donijela naranci i limuna, pa sam si sok smuckala i sad jos mandarine... 

nadam se da pale vec drzi svog niku i da nam se ne jevlja jer uziva!
    koala, ako si otvorena 4 cm, ti se vec skoro na pola puta! to je super...ako je sve u redu, neka oni pricekaju tvoje trudove...
    sanjac, da se barem okrenula, osjetim joj glavu pod rebrima i nekidan je stuckala. kao da ide sve vise gore, umjesto dolje...
    croatina, a tko nju pita sto bi ona? pa valjda trudnica i kardiolog imaju glavnu rijec. trenutno sam isto u strahu da ce nekome pasti na pamet da bi mogla roditi vaginalno dijete na zadak jer sam cula da im je baby boom u bolnicama i zivi kaos.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    20. Rujan 2016. 15:10

Ajme bila sa majstorima sat i po. Pa nes pregledavam pa cucni digni se cucni digni se i tako me pubicna kost boli. Legla upravo - koja milina! Olaksanje. 
    Mala se spusta mislim. Priprema i to opako. Zar ne bi to trebalo malo kasnije? 😊

Ivcy1306
    20. Rujan 2016. 15:50

Jazmajac moj malac je priljubljen na zdjelicu a tek sam 32+5, okrenuo se i tako dubi na glavi vec dosta dugo.

PALE
    20. Rujan 2016. 17:50

Rodio se Niko 3210g,52cm,apgar 9/10,odmah mi ga uzeli 😰 Na rebru izvršen pripremni zahvat,stabilno je i ok prošlo.24h bez vode i hrane na leđima jaaaako boli bome danas.Javim se za koji dan...
    E da i preeessladak je,hrpu crne kose,pravlne crte lica,priznajem subjektivna sam ali baš je 😊

Jado
    20. Rujan 2016. 17:52

Pale cestitkeeee!!! 😍😘🎉🎉
    Neka ti je oporavak brz i svu svu srecu vam zelim

Ivcy1306
    20. Rujan 2016. 18:25

Pale cestitam, 
    Brz oporavak tebi i malenom!! Saljem poljupce😘😘

• Antartika
    20. Rujan 2016. 18:28

Pale čestitam!!!! 

Crna191
    20. Rujan 2016. 18:40

Pale cestitam..neka si subjektivna..i trebaš biti..a i ja vjerujem da je ko🍬 ..brzo se oporavi i javi kako Niko napreduje..😙😙😙

crocandy
    20. Rujan 2016. 18:59

Pale cestitam :) Brzo se oporavi a malom Niki zelim lijepo i bezbrizno djetinjstvo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.