Croatina sto nije da ti kardiolog treba napisati misljenje da ides na carski?
Svaki ginekolog forsa prirodno. Ama bas svaki!
ola, ja se navitaminizirala jer imam osjecaj da me nesto hvata, a nisu trudovi, hahaha...sveki donijela naranci i limuna, pa sam si sok smuckala i sad jos mandarine...
nadam se da pale vec drzi svog niku i da nam se ne jevlja jer uziva!
koala, ako si otvorena 4 cm, ti se vec skoro na pola puta! to je super...ako je sve u redu, neka oni pricekaju tvoje trudove...
sanjac, da se barem okrenula, osjetim joj glavu pod rebrima i nekidan je stuckala. kao da ide sve vise gore, umjesto dolje...
croatina, a tko nju pita sto bi ona? pa valjda trudnica i kardiolog imaju glavnu rijec. trenutno sam isto u strahu da ce nekome pasti na pamet da bi mogla roditi vaginalno dijete na zadak jer sam cula da im je baby boom u bolnicama i zivi kaos.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ajme bila sa majstorima sat i po. Pa nes pregledavam pa cucni digni se cucni digni se i tako me pubicna kost boli. Legla upravo - koja milina! Olaksanje.
Mala se spusta mislim. Priprema i to opako. Zar ne bi to trebalo malo kasnije? 😊
Jazmajac moj malac je priljubljen na zdjelicu a tek sam 32+5, okrenuo se i tako dubi na glavi vec dosta dugo.
Rodio se Niko 3210g,52cm,apgar 9/10,odmah mi ga uzeli 😰 Na rebru izvršen pripremni zahvat,stabilno je i ok prošlo.24h bez vode i hrane na leđima jaaaako boli bome danas.Javim se za koji dan...
E da i preeessladak je,hrpu crne kose,pravlne crte lica,priznajem subjektivna sam ali baš je 😊
Pale cestitkeeee!!! 😍😘🎉🎉
Neka ti je oporavak brz i svu svu srecu vam zelim
Pale cestitam..neka si subjektivna..i trebaš biti..a i ja vjerujem da je ko🍬 ..brzo se oporavi i javi kako Niko napreduje..😙😙😙
Pale cestitam :) Brzo se oporavi a malom Niki zelim lijepo i bezbrizno djetinjstvo
Sortiraj odgovore
Najstariji