ja sam oko 33. tjedna imala tzv. dishidrozu (svrbež dlanova i tabana) kao od prevelikog znojenja. Mislila sam da ću poludit jedno dva-tri tjedna. Prošlo mi je oko 37. tjedna i koža se oljuštila i došla nova. Svašta se dešava s organizmom radi hormona, ali sve se to da riješiti tako da Ivek držim fige i imaš skoro 4 tjedna fore. Povuć će se to. A što se tiče leukocita znali su i meni biti oko 12 ali nisu radili frku oko toga. Na zadnjem nalazu su se vratili u normalu. Doduše, meni su trombociti niski (malo manje od 100), ali isto dr. nije radio paniku oko toga. Bitno je da ne padnu ispod 50. Sve će to biti ok na kraju. :)
Laku noć cure! Ako se ne javim ujutro znači da sam najvjerojatnije u rodilištu, haha (iako sumnjam) :)
Pale sretno sutra!
Diddy tvoj G je iste tezine kao moj Filip, za blizancice je to odlicno!
Luckyme jel prestalo curiti?
Ivek bitno da se otkrilo sto je, sad ces uz terapiju sve rijesit!
Dorotea welcome to kokosinjac
Večer curke!
Žao mi je što vas muče problemi... :(( sve će se to riješiti...
Croatina, ne znam šta bi ti rekla, bolnica švarča je sama po sebi uvijek bila koma i svi bježe u Zg.. probaj se smiriti i sutra zahtjevaj da te prime brzo.. mislim onak, nismo na placu... ako ništa, odi u Zg po drugo mišljenje jer ovo nema smisla ovako..
Pale, želim ti svu sreću..drži se :)
Ivek, budeš ti to riješila... :)
Ivcy, drži se isto...
Meni danas nikak nije bilo dobro, nekak mi tlak pao pa sam odmarala cijeli dan... malo pospremala... sutra idem na trudnički tečaj u Baruna Filipovića.. ide još netko od vas? Nadam se da neće biti pregužvovito...
Laku noć svima!
Bok trudničice
Prvo hvala svima na savjetima..
Sutra idem ujutro na pregled u 8..pa popodne drugoj doktorici prek veze..a za svaki slučaj i frendica će zvat još jednog doktora da paze na mene..
No i dalje ne vjerujem dok ne vidim..tako da sutra idem ispočetka kako mi je rečeno i neću niš preskakat...sve javljam :)
Pale javljaj nam se i dalje :D držim fige za vas dvoje sutra <3
Mene su laznjaci počeli prat..nisam to do sad osjetila..pa sam ipak odlučila spremit svoju torbu za rodilište..za malog je odavno spremna..
Nadam se da me to otvara tak da se ovi useru i što prije mi zakazu termin za operaciju..
Koala i ti si nam na redu jel da? I tebi sreću želimo :D
Ivcy1306, pa stalno curka,izuzev po noci,ali po danu i iscjedak i vodenkasto i neugodan miris...iduci tj idem na bris ali ne ocekujem previse jer cijelu trudnocu imam bakterije u urinu to me jako muci,jer sam sad dobila neke antibiotike kojima u uputstvima pise da nije dobro u trudnoci i dojenju,a piju se svakih 10 dana 6 mjeseci. Htjela bih drugo misljenje,a ne znam koga pitati,da li tko zna kome se obratiti?
Croatina,daj malo opisi laznjake,kako to osjecas?
jutro, curke!
pale, sretno! drzi nam se!
joj, ivek, bas te svasta snaslo : ((( sad ce ti oni dati kremicu, pa ce se povuci!
croatina, sretno na pregledu /pregledima : )))
koala, ima li novosti? je li krenulo?
ja sam vec frustrirana ovim cvitinim neokretanjem. jucer smo svasta pokusavali, pa i neke vjezbe koje siiiigurno pomazu i nista. ona veselo stoji poprecno. nadam se da nije zapela : /
pregled tek za dva i pol tjedna. odgađam kks do zadnjeg trenutka da mi bude svjeza i da ovo zeljezo napravi neki pomak, ali mi sutra dolazi med. sestra izvaditi krv za senzibilizaciju (jesmo li vise gotovi s tim?)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Boli kao menstrualna bol..BH kontrakcije uglavnom ne idu iz kičme nego bole naprijed..to nije ništa strašno..tijelo se na taj način priprema za porod..iz kičme idu pravi trudovi..makar opet..sve je individualno..i svatko to osjeti drugačije
Mene su noćas skrsili grčevi ..previše sam se hvalila da me vise to ne pere pa je noćas nadoknadilo sve zaostatke..boli me sve živo, nemam snage otić u bolnicu na pregled..zvat ću da me naruče sutra jer ne mogu doc do wca..
Dvaput me skefalo prvi put u 1:15 do cca pol 3 pa u 4 kad je tbl prestala djelovat..onda se nisam više zezala s tim spasmexom nego sam popila normabel i onda je tek prestalo skroz..do 5 sam bila budna..
Joj užas kak mene to deprimira..
Joj Croatina tebi nikad kraja s tim grčevima..mene je jednu noc zeludac počeo radi glupog Burgera navecer pa sam se sjetila tebe kak ti to proživljavas..
Tala držim fige da se Cvita ipak okrene..
Sunny nadam se da ste noćas ipak spavale i curka i ti..
Mene vec sad lagano brine sto nemam bolova nikakvih..kak sve pisete o BH kontrakcijama,ja ne kužim jel ja ne osjetim to ili ih nemam..
Joj Croatina tebi nikad kraja s tim grčevima..mene je jednu noc zeludac počeo radi glupog Burgera navecer pa sam se sjetila tebe kak ti to proživljavas..
Tala držim fige da se Cvita ipak okrene..
Sunny nadam se da ste noćas ipak spavale i curka i ti..
Mene vec sad lagano brine sto nemam bolova nikakvih..kak sve pisete o BH kontrakcijama,ja ne kužim jel ja ne osjetim to ili ih nemam..
Jutro!🌞
Vidim sve smo po malo jadnije i jadnije 😓
Ja se osjecam kao da ce me neka viroza. Malo usporeno onako. Cudno. Vidjet cemo kako ce biti nakon kavice.
Ivek a sta pise na tabletama? Nisu za trudnice/dojilje -- ne preporuca se -- u dogovoru sa doktorom?
Morat ces doktora zvati i pitati. Zali se da ti daju nesto drugo da ovo ne bi pila. Pitaj za moguce komplikacije
Croatina bas mi je zao radi zeluca. Ja sam prije imala strasnih problema sa zelucem tako da suosjecam.
Sortiraj odgovore
Najstariji