Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antartika
    20. Rujan 2016. 10:49

Jutro svima. 
    Ocito stvarno vrijedi cim uđeš u 3 tromj. Blazeno stanje prestaje. Ja se probudila u 3 sata i do 6 nisam mogla zaspat. 

Koala sretno. Mozda ti sve krene prirodno drzim ti fige. Ja bih tako htjela izbjeci taj drip ali mislim da bi ga oni usipali i trudnicama u kavu samo da se sto prije porode.

koala988
    20. Rujan 2016. 10:58

angel rečeno mi je da je plodna voda svako drugi dan s tim da ti ja to još uvijek obavljam kod svog ginekologa, a u bolnicu ću (ako do tad ne rodim) tek u nedjelju na plodnu vodu i to mi je super jer mi se stvarno ne tramakaje po bolnici. Induciranje mi on još nije spominjao jer, kako kaže, zadovoljan je kako sve ide. Ctg je odlican, a plodna voda u redu, a ja otvorena 4cm pa nema smisla inducirati još. bolje pričekati prirodne trudove.
    antartika joj, i ja bi rado da sve krene prirodno i bez tog dripa, ali sve mi se čini da me čeka ako ovo ne krene samo, ali tješim se da imam još sigurno tjedan fore prije nego odluče išta inducirati.

• Antartika
    20. Rujan 2016. 11:06

Koala jel ti vec tesko? Koliko ti je sad beba velika? Ja imam jos 2 mj. Cini mi se ko da imam joj 22 i sve mi je teze.

ivek2207
    20. Rujan 2016. 11:08

Crna ista situacija je i sad sa sistematskima. 

Ma nije meni zbog cekanja pripremila sam se. Nego me frka jer mi ova dala krivu uputnicu pa ne mogu na ultrazvuk. Rekla sam da odem sad po novu radi mi ujutro i veli nemojte nikud ici bog zna kad cete termin opet dobiti za pregled,  uzet ce me dokt ali nezna za uzv. To je meni sam da obavim, cekat cu kolko god treba. Ionak u 15 imam tu trudnicki pa se samo prebacim na drugi kat.

Jado
    20. Rujan 2016. 11:12

Ivek probaj ih namoliti da te prime na uzv isto. Lako doneses uputnicu drugi puta.
    I do kad ti je a1 vrijedila? Ako je par dana nek ne drame. I d1 vrijedi mislim 1 mj ako ju ne "aktiviras" sto ne

koala988
    20. Rujan 2016. 11:18

antartika beba je jučer bila između 3600 i 3700. Je, zadnjih 10ak dana mi je postalo baš teško ali najviše iz razloga šta sam nekako cijela otekla i od te vode još više otežala pa sam jučer.bila na +20. Što se tiče boljki najviše zeza pritisak u zdjelici, kukovi i prepone, a leđa uopće ne osjećam. BH kontrakcije navodno imam još od 34 tt. ali ja ih ne osjećam ništa previše, onako koji put. i to je to.

croatina
    20. Rujan 2016. 11:57

Evo javljam se ja iz bolnice..joj pravu sam.pomutnju napravila povlačeći veze ma dvije strane..no dobro što je tu je..
    Pripremili su sve za doktoricu i sad se čeka da dođe..
    Kak cijelu noć nisam spavala, zaspala sam na onom neudobnom stolu prikopcana na ctg..onda znate kak mi je nakon tih grčeva..užas

Pale kak je prosloooo...sad si već sigurno upoznala malenog anđela <3 javi nam se sa samo sve je ok, ja te posebno ne mogu dočekat :D

croatina
    20. Rujan 2016. 12:02

Da...nisam rekla..na kraju sam morala otići na pregled jer me sestra nije htjela naručit za drugi dan..ma majko mila..rekla je da moram doc s obzirom na grčeve..ja govorim bila sam već dva puta kod vas na ctgu nakon grčeva i to nema veze s bebom..ne ne ona ne može i dođi ili ću čekati prirodno između redaka...tak da sam jedva ali jedva se spremila i otišla

Frabe
    20. Rujan 2016. 12:05

Evala trudnovate i netrudnovate!

Koala oli u nas ne rade ctg i amnio isti dan pa se u biti ide svako drugi u bolnicu ili ti u Sparca to obavis?

Lucky svaki lijek je skoro stetan a u tvom slucaju je njegova korist u prednosti pred stetom za trudnocu-bebu-tebe.Mislin da bi gore bilo ne popit terapiju ako je vec dana na osnovi dijagnostike a ne na lipe oci.

Hrvatina supatnice moja vec dvi noci gastritis me unistava tako da patimo svaka u svom kraju i ja mu vise ne trazin uzrok.

BH ne volin jer me umore a i ovako san umorna 24/7. I nista vam nema veze kolikomste kila nabile sa bolovima.Brate raspadaju mi se prepone,dupence,pičić i sve sta je oko njega a izgledan ko izgladnjeli albino afrikanac.

I tako,dalje neman pojma sta san procitala-sta san trudnija to san gluplja i kad sve zbrojin cak mi se i svidja bit glupasta!

croatina
    20. Rujan 2016. 12:15

Hrvatina xD hahahah sunčandana ahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.