Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    20. Rujan 2016. 12:44

Eto ja opet umirem od smijeha Frabe..
    Lucky ja sam isto pila neki antibiotik sad u 3.tromjesjecju za koji piše da se ne preporuča kao..ali nije zabilježeno djelovanje na bebu..zato bas kako ti Frabe kaze..štetnije je ako to ne izljecis nego da popiješ antibiotik..

Crna191
    20. Rujan 2016. 12:48

Ivek ako se sjetiš,pogledaj za cetvrtak za Dr koji je..
    Meni je D1 stajala i vise od mjesec dana tako da mislim da nema nekog roka kad je se treba aktivirat..a ostani definitivno na pregledu..ima ti i Dr u svojoj prostoriji uzv pa ti moze na brzinu Napravit ali u pravilu nikoga ne odbiju..ja inace dobijem od njih internu uputnicu za uzv al sam predala D1..javi kak ti je proslo..

koala988
    20. Rujan 2016. 12:56

frabe ja kod Sparca obavim sve. Jos nisam isla na preglede u bolnicu, nema smisla tamo. Vamo budem za 20 min gotova i ja mirna. Odo se spremit i na ctg, izmori me ručak.

ivek2207
    20. Rujan 2016. 13:01

Evo mene sa duha, ipak mi nisu htjeli uzv zbog uputnice,m akar ja govorila da ću donjest već danas al ne, joj kak će me čut kad joj sutra pokucam na vrata. Doktorica me prmila, baš je ljubazna bila, pogledala nalaze, napisala povijest bolesti i samo na kratko pogledala na aparat otkucaje bebine i da ima dosta plodne vode. To joj bitno. Vaginalno me nije ni htjela gledati,rekla idući put. 
    Tak da neznam ni koliko mali ima kila, al bitno da sve ok. Neke male trudove osjetila, rekla da to normalno. Naručena sam za 7 dana opet, i tad će bit i uzv.

Nećete vjerovat,gledala krvnu sliku i ono kaj sam pisala jučer da su mi leukociti 13,povišeni veli da to sve normalno i da se u trudnoći tolerira do 15 i da nezna zakaj me ova slala u petrovu.
    Isto tak gledala mi trbuh i veli da vjerojatno nisu gljivice da kaj me plaše ali osip neki je.
    Eto pa sad ti misli,idem se ja svdjedno islontrolirati da ne bi bilo, al kak to tak svaki ima svoje mišljenje.

Pale se još nije javila,mazi se a bebolinom.
    Koala lijepa težina za bebeka,pa šta mu se ne ide van, voli maminu bušu.

Netko me pitao koji dokt je u čet u trudničkoj, zapisala sam al sam papirć izgubila al idem opet u 3 tamo pa pogledam ponovno.

Neka cura jaukala u čekaoni i šetala gore dolje, svi smo mislili da će se poroditi a čekala pregled ko svi ostali. Jao šta mi žene sve prolazimo, mi smo jači spol a ne muški. Nebi oni 10% izdržali svega šta nas ide.

• Antartika
    20. Rujan 2016. 13:06

Ivek najbolje se posavjetovati s Vidovitim Milanom on bi znao sts je u pitanju. Meni se cini da se medicina pretvorila u puko pogađanje dijsgnoze pa ako pogode pogode.

ivek2207
    20. Rujan 2016. 13:21

Hahaha antarktika, tako sam se ja osječala kad su mi jučer obje gledale trbuh i gledam njim mimiku lica i znaš da nisu sigurne u to kaj pričaju. A šta ćeš, valjda tako mora biti, bilo bi nam dosadno u životu kad bi sve glatko teklo.

croatina
    20. Rujan 2016. 13:43

Ja ne znam kaj bi si mislila..ponovo pregled za tjedan dana..ova se čudi carskom..zašto mi je napisan carski..da bi ona prirodno..bojim se da nebi ona išla kontra svih pa me ostavila da dobijem svoje trudove..kao rekla je dobro ja ću ti carski napravit..ok..ali ja nebi..wtf? 
    U utorak kontrola, a operacija za dva tjedna..majko isusova..kaj da si sad mislim? Da odem u zg ili ne šta da radim...

Ivcy1306
    20. Rujan 2016. 14:31

Croatina koja te pregledavala? Svasta.. odi po jos jedno misljenje, ko zna dali ces izgurati jos 2tjedna. Jesi otvorena, zatvorena, sto kazu?

Diddy
    20. Rujan 2016. 14:43

Antartika & Farbe baš ste me nasmijale 😂😂😂

Croatina, ovo je strašno šta ti rade. Ne znam šta da ti kažem pametno, možda da ipak odeš do Zg? Makar i tu ima svega i svačega... Joj drž se!

Diddy
    20. Rujan 2016. 14:45

Frabe, sry, krivo napisah 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.