Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    19. Rujan 2016. 18:47

bok,bok,konačno doma, da danas sve nešto teške teme,
    nakon što sam mislila da ću se vratiti za sat vremena od soc gin,išla samo da mi nalaz od kks isprinta i uruči uhvatila se gledat mi krvnu sliku,inače sam kod privatnice pa to nije radila nikad. Ja išla da mi željezo iskontrolira zbog onog umora i spavanja cijeli dan i ja sva sretna ona govori željezo vam je super,sve dobro,dobro kad ono neki leukociti povišeni,trebaju biti 10 a ja imam 13, i veli evo ti uputnica,nosi sutra u petrovu urin (a dolje niže piše da mi urin u redu),jesi li prehlađena,imaš kakve osipe,ekceme, a ja ko za vraga prije tjedan dana dobila na trbuhu iznad pupka onako sitne sitne,izgedaju ko prištići ali nisu jer nemaju sekreta,nego kao crvene bubuljice, i to svrbi za poludit,ja mislila od znoja kak je vruće bilo i pokažem joj to,ona veli da su to neke gljivice i da zato su mi leukociiti(makar neznam kakve veze to ima jedno s drugim,al valjda ona zna)povišeni i da idem općoj praksi. Srećom pa mi u istom dz svi doktori,dođem gore,gužva za poludit,naravno nitko te neće pustit,dobro,sjedim,čekam. Dođem na red,doktorica mi pregleda trbuh i veli da su to gljivice( ja još ne mogu vjerovati da imam gljivice na trbuhu) i hitno dermatologu i sutra u petrovu jer to moram rješiti do poroda,a imam 25 dana jer neću moći dojiti bebu da i on ne dobije.
    Šok za šokom, ja sam samo htjela prekontrolitrati željezo kad ono nešto sasvim treće.

Tako da sutra pohodim petrovu ujutro,jel zna tko od kad se prima urin gore jer u 9 moram biti na prvom pregledu u TA na sv duhu, poslje u 15 se moram vratiti na trudnički tečaj, joj bit će mi dan koma, s tim da me cijelo vrijeme prate kontrakcije dolje,možda ima se negdje po putu i porodim,hehe.

U sri idem onda dermatologu u dz vrapče jer izgleda ta doktorica jedina u gradu ne naručuje pa da što prije dođem na red,a na netu komentari za nju koma.

Sve u svemu,dan pun iznenađenja.

Koala super što si otvorena barem,krenut može svakog časa,držim fige,vjerujem da ti je već dosta.

Dorotea dobrodošla. Cura Sheena rodila prije par dana na sv duhu pa prolistaj pisala je svoje dojmove i šta je njoj sve trebalo,rodila je u petak pa oko tog datuma je pisala(sub ili ned,neznam).

Idem još malo pročitat šta ste pisale cijeli dan. Uživajte.

• Makonja
    19. Rujan 2016. 18:50

Antartika hehe zamišljam tvoj ovješeni bubreg i malog boksača

JaZmajac pitala sam što sad to sve znači za dalje, odgovorio mi je "za sada češće kontrole". Inače je promjer trbuha uvijek kaskao za ostatkom 2 tjedna, ali sad je 3. Napretka ima u svakom slučaju, no nije u srazmjeru. Nadam se da će ipak biti sve ok Protoci su uredni, CTG isto... Možda je malecka malo mršavija jer je hiperaktivna? Ne prođe pola sata na dan da se barem ne javi nekim kickom! A većinu dana se valja, prekreće, okreće, lupa.. Imam osjećaj da nikada ne spava! PS kvrga iznad pupka je glavica  Naučili smo nešto novo o njoj danas...

koala988
    19. Rujan 2016. 19:02

crna bez brige, pregled plodne vode ne boli. na trenutak je malo neugodno, ali sasvim zanemarivo. :)
    ivek ja bi na tvom mjestu proguglala i otišla u privatnog dermatologa da to što prije riješiš i da ti da kremu ili šta već da ti se stigne povuć do poroda
    makonja , koliko kg ti ima maklecka. nadam se da će sve bit ok kad je posteljica u redu i prohodna.

Crna191
    19. Rujan 2016. 19:05

Ivek zašto bas u Petrovu urin? Al mislim da se svuda prima od pola 8..i moj savjet ti je onda direkt na sd jer to sto si u 9 naručena ti gore nema veze..kak si po redu dolaska tak te primaju, ja 2 puta sto sam bila Dr je došao tek oko 9 Tak da one od pola8-8 tek prve idu..budeš sve riješila s tim trbuhom..
    Meni danas 37tt..moj plan je bio ovaj tjedan rodit🙈 A nikakvih kontrakcija ni ničeg na vidiku..ili ih ja ne osjetim..malac se vrti,znaci nece jos skoro..

• Makonja
    19. Rujan 2016. 19:07

koala988 sad ima kao 1700 g... Moj muž se rodio i lakši!

koala988
    19. Rujan 2016. 19:10

meni je u 35. tjednu malecka imala 2300, a evo sad 3700. tek ova tri do četiri tjedna će ti biti najveći prirast. nadam se da ćče sve bit ok i da ti neće raditi paniku bez razloga.

minnie25
    19. Rujan 2016. 19:19

Zenske, evo da se i ja konacno javim. Vratila sam se u Ri, preselila sve stvari. Prvu vecer mi je dragi odmah slozio sobicu i montirao perilicu, drugi dan sam krenula pomalo prat posteljinu i pocistila sam stan malo. Treci dan je on vec bio u posjeti jer da ne moze bez mene, zlato moje  Trebalo mi je malo vremena sa pohvatam sta ste sve pisale, ali nadam se da cu svima odgovoriti... 

Crna191 meni je taj TLC najbolja razbibriga  
    A za perilicu savjet, kupi si one platnene vrecice (ima u DM-u) i sve "osjetljivije" peri u tome pa se ne moze poderati. Tako ja radim... 

JaZmajac, ovu kameru smo mislili uzeti: 
    http://m.ebay.com/itm/CCTV-Wireless-Security-Camera-Baby-Monitor-IP-Smartphone-Video-Night-Vision-D-BG-/121740025400?nav=SEARCH 

Za perilicu evo prijedlog, ima za samo parsto kuna vise jos i boljih modela, mislim da je omjer ulozenog i dobivenog i vise nego dobar: 
     http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnika/samostojeca/perilice-rublja/44371/electrolux-ews31064nu-a-perilica-rublja/

Sheena od srca ti cestitam! Nadam se da si se lijepo oporavila i da ti i malac uzivate! 

LuckyMe kakav glupi nacin nabijanja griznje savjesti da bi se koristile platnene umjesto jednokratnih pelena... Postujem one koji hoce, ali ja osobno nemam namjeru ih koristiti. 

Waternelon jako mi je zao zbog mame, nadam se da ce sve zavrsiti dobro. 

Ivcy1306 cuvaj se sada i misli pozitivno. 

Sanjac da, ja sam uzela tu stolicu za dojenje u Ikei... Nadam se da cete biti zadovoljni! Ja sad svaki dan odem u sobicu, sjednem u nju i zaljubljeno gledam u krevetic  Trebala bi malo potraziti sad detalje, djeluje mi nekako preprazno bez sitnica. 

Sunnyday ma nema problema, dodam ja sve na popis sad kad sam tu  

Mimica24 duboko se nadam da ces se cim prije oporaviti. Zao mi je sto se oporavak nakon carskog zakomolicirao.

bagi_ca
    19. Rujan 2016. 19:40

Ivek dobro da je primjetila doktorica. Znaci nemas u urinu povisene leukocite? Pitam jer je meni na zadnjem pregledu rekla da su mi poviseni leukociti u urinu pa neznam jel to povezano
    i hvala za ove naputke sa sv.duha..jedva cekam tecaj
    Pale sretno sutra 

Ja sam danas nosila krv na v.v. i sutra opet klipsat do tamo po nalaze 😧
    Jucer sam od sestricne dobila hrpu robice pa sam se sad bacila na pranje vjerojatno cu morat dva puta prat jer je robica stajala par mjeseci. I jaako se veselim pregledu i petak nadam se da cu napokon saznat tezinu bebe

bagi_ca
    19. Rujan 2016. 19:42

Dorotea dobrodosla :) ima nas dosta za sv.duh

ivek2207
    19. Rujan 2016. 19:45

Koala evo baš s mužem pričam o tome danas,veli on a da idemo negdje privatno da se ne mučim s ovom,tko zna kak će završit,pa ću malo potražit sad koji se peporučuju privatni dermatolozi,sutra ionako ne stignem jer mi je dan prenatrpan,pa tek onda u srijedu,al bar da nazovem i pitam,a ako ne stignu primiti,odem i u sri do ove socijalne čist da vidim kaj će mi reći i da usporedim.

Crna nosim u petrovu jer me tam uputila soc ginekologica. ja nisam znala da može i na sv duh. bilo bi super kad ne bi morala surtra ujutro juriti s jednog kraja grada na drugi. Jel to sigurno da primaju i gore,bum potražila ak imaju kaj na njihovj stranici. Dakle niš mi to ne znači u 9,bilo bi dobro da ujutro dođem da ne čekam cijeli dan,još ću do tečaja ostati odmah.

Uh,uh,hvala za info cure,idem progooglat malo pa da vidim kaj ću sutra.

Minnie lijepo da si se smjestila,sad samo polako pripreme,bez žurbe,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.