Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    19. Rujan 2016. 19:56

bagica urin mi je dobar,kaže nalaz za leukocite norm(tako piše),a ovo kao gdje su mi povišeni je u nekoj kućici laboratorijska hematologija kratica je (baš ovako piše) : (K) Lkc  13.0
    a inteerval vrijednosti je 3.4-9.7, dakle meni je 13 i zbog toga se uhvatila.

Neznam točno gdje su ti leukociti onda povišeni a da nije urin,jer sam baš pitala da li je to mokrraća ona veli da nije al sam zaboravila kaj je rekla jer kad je rekla gljivice sam mi je zazujalo u ušima pa ju niš nisam čula.

Velim, ja sam ovo na svoju ruku išla tražiti samo da vidim željezo,al eto tak je valjda moralo biti. I veli mi dr opće prakse da kod trudnica često viđa kožne probleme baš zbog osjetljivosti i hormona.
    Nadam se samo da ću to što prije rješiti da mi se ne dogodi da maloga nebudem mogla na prsa, ali i svrbi za poludit.

Diddy
    19. Rujan 2016. 20:12

Pozdrav cure,

Evo i nas sa pregleda. Na duhu je kaos, toliko rodilja i trudnica, dr jednostavno ne stižu sve obići. Sad držim noge u zraku da malo splasnu od natečenosti. Dečki su ok, G ima 2kg, a V 1,9kg i to je to. Kontrola za 2 tjedna. 

Pale, sretno, još malo pa će sve to biti iza tebe. Iskreno divim se i tvojoj hrabrosti i tvojoj smirenosti.

Ivek, ajme, na trbuhu? Držim fige da brzo prođe.

• Antartika
    19. Rujan 2016. 20:51

Ivek baš me zanima šta će ti dermatolog reći. Meni je prije 2 tjedna u noći probudilo peckanje ispod pazuha, točnije na pregibu isto su bile cvene točkice i nisam išla kod doktora. I ja sam pomislila da mi je to od vrućine i znoja izbilo. To večer i sutradan sam namazala s Plymicolom i povuklo se. Nisam ni pomišljala da zbog toga idem kod doktora. 

• Dony
    19. Rujan 2016. 20:52

Aa joojj cure vidim da tjedan nije bas poceo kako treba, svaka sa nekim svojim problemima. 
    Pale mislimo sutra sve na tebe i malog Niku, pomilit cu se za vas! 
    Ivek da li te mozda svrbe i dlanovi i tabani? Citala sam u jednoj grupi na fejsu da su cure pisale kad bi tako u tim tjednima 34-36 imale osip i svrbez imale nekih prioblema sa jetrom a to se vidi kad se rade te jetrene probe.. I ako je to poviseno treba se na strogu dijetu i cak induciraju porod ako je to jako poviseno. Mozda bolje da su ti to gljivice i da ih rijesis sa kremama. 
    Ja bila kod svoje soc gin danas i sve mi je u redu, zatvorena jesam, beba raste i napreduje, plodne vode dovoljno, glavoca i dalje dolje i za dva tjedna idem napraviti bris za streptokok i to ce mi biti zadnji pregled kod nje, onda cu cekati nalaze brisa i na pregled u TA u rodiliste. 
    Croatina i ja mislim da ti je bolje da sutra jos odes tamo a ako ne u Zg po jos jedno misljenje.

Crna191
    19. Rujan 2016. 21:09

Ivek ne znam jel primaju na sd urin..ali primaju u dosta dz pa mi nije jasno da te samo zbog toga šalje u Petrovu..ali idi tamo ako ti je tako rekla..očito ima neki razlog..
    Ajd molim te usput pogledaj koji Dr je u cetvrtak na rasporedu ujutro😁 Da se znam pripremit..piše ti raspored na vratima od TA..
    Diddy tvoji dečki bas lijepo napreduju..al treba te kilice male nosit..vec sad imaju vise nego moj jedan😁

PALE
    19. Rujan 2016. 21:30

Hvala svima na lijepim željama,prpa me sad bome. 😰
    Croatina uvijek dobro tražiti dr mišljenje ako nisi zadovoljna,meni sve pretrage danas obavili,krv,urin,ekg,ctg,UTZ,razgovor sa anesteziologim,i ginekološki pregled.Mm može sutra sa mnom,ali čeka pred rađaonom da ga slika i može mi odmah 1.dan  kratko popodne u posjetu.Dižu me oko 5h i onda sve pripreme kao za porod,ctg i kateter.Nema hrane nakon 22h pa smazala ćevape 😃 I vode nakon ponoći-to me najviše brine.
    Žao mi što svima neki loš dan,gljivice i ostalo,bude to sve prošlo. 😉
    Držite fige,pozdrav...😓

Jado
    19. Rujan 2016. 21:55

Pale u krpe i spavati onda najbolje! Hmm kako tako spavati. Ovo bez vode bi i ja tesko zdurala. Cevapi ce se pobrinuti za glad 😊
    Minnie pa ja sam totalno zab da se selis iako si prijavila! Dobro neka si nam se javila, smjestila i hvala na savjetima 😚
    Uuuff Bagi_ca ajde ovo ti predzadnji put. I ja imam "termin" za 2 tj. Ja se nadam da mi je zadnji. Napomenut cu da idem u Petrovu, ipak su kao centar za dijabetes pa da me ne bi kao nasu sheenu narucili u 38tt. 
    Nema sanse da klipsem jos i tamo. Danas odmor cijeli dan i prepone su odmah puunooo bolje

Jado
    19. Rujan 2016. 21:56

Ajoooj Ivek bas mi zao. Ali rijesit ces to do poroda i super. Bolje da su nasli sad nego da ne mozes dojiti. Drzi se

Diddy
    19. Rujan 2016. 22:04

Antartika, krema Plymicol i je za gljivice, isto kao i Canasten, tako da si super napravila 😃

Crna, da, dosta su teški za nositi, prasci moji mali 😝. Izgleda da su na tatu 😂. Ma neka oni samo rastu, bolje da su veći, bit će mi lakše hendlat s njima.

sanjac
    19. Rujan 2016. 22:06

Vecer cure 😊

Ivek zao mi je zbog gljivica, nadam se da ces ih se rijesiti do poroda. 😊 Sretno sutra sa svime, vidim da bus imala neki divlji dan.

Minnie fotelja je stvarno udobna, trenutno nam je u boravku dok ne rodim, kasnije cemo ju prebaciti u sobu. 😊

Pale sretno sutra! 😊

Dorotea dobrodosla. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.