bagica urin mi je dobar,kaže nalaz za leukocite norm(tako piše),a ovo kao gdje su mi povišeni je u nekoj kućici laboratorijska hematologija kratica je (baš ovako piše) : (K) Lkc 13.0
a inteerval vrijednosti je 3.4-9.7, dakle meni je 13 i zbog toga se uhvatila.
Neznam točno gdje su ti leukociti onda povišeni a da nije urin,jer sam baš pitala da li je to mokrraća ona veli da nije al sam zaboravila kaj je rekla jer kad je rekla gljivice sam mi je zazujalo u ušima pa ju niš nisam čula.
Velim, ja sam ovo na svoju ruku išla tražiti samo da vidim željezo,al eto tak je valjda moralo biti. I veli mi dr opće prakse da kod trudnica često viđa kožne probleme baš zbog osjetljivosti i hormona.
Nadam se samo da ću to što prije rješiti da mi se ne dogodi da maloga nebudem mogla na prsa, ali i svrbi za poludit.
Pozdrav cure,
Evo i nas sa pregleda. Na duhu je kaos, toliko rodilja i trudnica, dr jednostavno ne stižu sve obići. Sad držim noge u zraku da malo splasnu od natečenosti. Dečki su ok, G ima 2kg, a V 1,9kg i to je to. Kontrola za 2 tjedna.
Pale, sretno, još malo pa će sve to biti iza tebe. Iskreno divim se i tvojoj hrabrosti i tvojoj smirenosti.
Ivek, ajme, na trbuhu? Držim fige da brzo prođe.
Ivek baš me zanima šta će ti dermatolog reći. Meni je prije 2 tjedna u noći probudilo peckanje ispod pazuha, točnije na pregibu isto su bile cvene točkice i nisam išla kod doktora. I ja sam pomislila da mi je to od vrućine i znoja izbilo. To večer i sutradan sam namazala s Plymicolom i povuklo se. Nisam ni pomišljala da zbog toga idem kod doktora.
Aa joojj cure vidim da tjedan nije bas poceo kako treba, svaka sa nekim svojim problemima.
Pale mislimo sutra sve na tebe i malog Niku, pomilit cu se za vas!
Ivek da li te mozda svrbe i dlanovi i tabani? Citala sam u jednoj grupi na fejsu da su cure pisale kad bi tako u tim tjednima 34-36 imale osip i svrbez imale nekih prioblema sa jetrom a to se vidi kad se rade te jetrene probe.. I ako je to poviseno treba se na strogu dijetu i cak induciraju porod ako je to jako poviseno. Mozda bolje da su ti to gljivice i da ih rijesis sa kremama.
Ja bila kod svoje soc gin danas i sve mi je u redu, zatvorena jesam, beba raste i napreduje, plodne vode dovoljno, glavoca i dalje dolje i za dva tjedna idem napraviti bris za streptokok i to ce mi biti zadnji pregled kod nje, onda cu cekati nalaze brisa i na pregled u TA u rodiliste.
Croatina i ja mislim da ti je bolje da sutra jos odes tamo a ako ne u Zg po jos jedno misljenje.
Ivek ne znam jel primaju na sd urin..ali primaju u dosta dz pa mi nije jasno da te samo zbog toga šalje u Petrovu..ali idi tamo ako ti je tako rekla..očito ima neki razlog..
Ajd molim te usput pogledaj koji Dr je u cetvrtak na rasporedu ujutro😁 Da se znam pripremit..piše ti raspored na vratima od TA..
Diddy tvoji dečki bas lijepo napreduju..al treba te kilice male nosit..vec sad imaju vise nego moj jedan😁
Hvala svima na lijepim željama,prpa me sad bome. 😰
Croatina uvijek dobro tražiti dr mišljenje ako nisi zadovoljna,meni sve pretrage danas obavili,krv,urin,ekg,ctg,UTZ,razgovor sa anesteziologim,i ginekološki pregled.Mm može sutra sa mnom,ali čeka pred rađaonom da ga slika i može mi odmah 1.dan kratko popodne u posjetu.Dižu me oko 5h i onda sve pripreme kao za porod,ctg i kateter.Nema hrane nakon 22h pa smazala ćevape 😃 I vode nakon ponoći-to me najviše brine.
Žao mi što svima neki loš dan,gljivice i ostalo,bude to sve prošlo. 😉
Držite fige,pozdrav...😓
Pale u krpe i spavati onda najbolje! Hmm kako tako spavati. Ovo bez vode bi i ja tesko zdurala. Cevapi ce se pobrinuti za glad 😊
Minnie pa ja sam totalno zab da se selis iako si prijavila! Dobro neka si nam se javila, smjestila i hvala na savjetima 😚
Uuuff Bagi_ca ajde ovo ti predzadnji put. I ja imam "termin" za 2 tj. Ja se nadam da mi je zadnji. Napomenut cu da idem u Petrovu, ipak su kao centar za dijabetes pa da me ne bi kao nasu sheenu narucili u 38tt.
Nema sanse da klipsem jos i tamo. Danas odmor cijeli dan i prepone su odmah puunooo bolje
Ajoooj Ivek bas mi zao. Ali rijesit ces to do poroda i super. Bolje da su nasli sad nego da ne mozes dojiti. Drzi se
Antartika, krema Plymicol i je za gljivice, isto kao i Canasten, tako da si super napravila 😃
Crna, da, dosta su teški za nositi, prasci moji mali 😝. Izgleda da su na tatu 😂. Ma neka oni samo rastu, bolje da su veći, bit će mi lakše hendlat s njima.
Vecer cure 😊
Ivek zao mi je zbog gljivica, nadam se da ces ih se rijesiti do poroda. 😊 Sretno sutra sa svime, vidim da bus imala neki divlji dan.
Minnie fotelja je stvarno udobna, trenutno nam je u boravku dok ne rodim, kasnije cemo ju prebaciti u sobu. 😊
Pale sretno sutra! 😊
Dorotea dobrodosla. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji