A pred mjesec dana su mi rekli da to jer između 38 i 39. ..
- ne znam kaj je pjesnik htio ovime rec..valjda da su mi pred mjesec dana rekli da ide između 38 i 39..
Ah to je ob karlovac, sto reci. Pitala me doktorica jesam li dobila rhogam sad tijekom hospitalizacije zbog krvarenja, naravno nisam a nije mi niti ona dala e sad, sto misliti tu isto. Jesu li mi trebali dati ili ne..
Ma zdravstvo nam je u ku..u!!
Croatina ja sam tek danas 1.put bila kod anesteziologa na ekg i ostalome,ne rade to ranije već tijekom 38tt.Ja ću malo raniji carski imati jer sam skroz otvorena.Inače bih krajem ovog tjedna ili početkom idućeg bila na redu...Dakle nije ni u Zg drugačije
ivcy, to su i mene pitali prosli put u TA na sv. duhu. jesam li dobila tu injekciju kad sam prokrvarila u 15om tjednu i ja im kazem da nisam, a oni "trebali ste"... i to je to.... nista mi nisu dali.... mozda je vec bilo prekasno ili sto...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala moguce da je prekasno bilo i da vise nema smisla. Nisam sigurna ali mislim da ju treba primit u roku od 72sata.
: ) da, ali to kad sam prokrvarila sam bila bas kod njih u bolnici na pregledu jer se moja privatnica uspanicila i odmah me poslala.
i nitko nije nista ni spomenuo.
Mimica24,drz se samo! Znam da ti je grozno...
Cure hvala na savjetima,zbunjena jesam jer vodenkasto i dalje curka,alo ne da sad mogu izmikati gace,ali je stalno mokro i nesto cmolji...
Dobila sam neki antibiotik zbog bakterije u urinu,strah me ga je uopce piti jer u uputstvima pise da steti i trudnoci...ne znam uopce da li bi ili ne bi...s kojim se doktorom jos konzultirati? Nemam pojma...
Uglavnom vidim da vecinu nesto muci i da i nije neki dan...
Luckyme a da odes na hitnu pa sto god da je, bolje puhati na hladno nego cekati?
tko je spomenuo sampon za suho pranje? zar stvarno ne stignemo ili ne mozemo oprati kosu u bolnici? ja imam jako dugu kosu i takvi mi samponi nista ne pomazu.
tko je spomenuo sampon za suho pranje? zar stvarno ne stignemo ili ne mozemo oprati kosu u bolnici? ja imam jako dugu kosu i takvi mi samponi nista ne pomazu.
Sortiraj odgovore
Najstariji