Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    19. Rujan 2016. 14:49

A pred mjesec dana su mi rekli da to jer između 38 i 39. ..
    - ne znam kaj je pjesnik htio ovime rec..valjda da su mi pred mjesec dana rekli da ide između 38 i 39..

Ivcy1306
    19. Rujan 2016. 14:52

Ah to je ob karlovac, sto reci. Pitala me doktorica jesam li dobila rhogam sad tijekom hospitalizacije zbog krvarenja, naravno nisam a nije mi niti ona dala e sad, sto misliti tu isto. Jesu li mi trebali dati ili ne.. 
    Ma zdravstvo nam je u ku..u!!

PALE
    19. Rujan 2016. 15:00

Croatina ja sam tek danas 1.put bila kod anesteziologa na ekg i ostalome,ne rade to ranije već tijekom 38tt.Ja ću malo raniji carski imati jer sam skroz otvorena.Inače bih krajem ovog tjedna ili početkom idućeg bila na redu...Dakle nije ni u Zg drugačije

tala
    19. Rujan 2016. 15:09

ivcy, to su i mene pitali prosli put u TA na sv. duhu. jesam li dobila tu injekciju kad sam prokrvarila u 15om tjednu i ja im kazem da nisam, a oni "trebali ste"... i to je to.... nista mi nisu dali.... mozda je vec bilo prekasno ili sto...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    19. Rujan 2016. 15:13

Tala moguce da je prekasno bilo i da vise nema smisla. Nisam sigurna ali mislim da ju treba primit u roku od 72sata.

tala
    19. Rujan 2016. 15:24

: ) da, ali to kad sam prokrvarila sam bila bas kod njih u bolnici na pregledu jer se moja privatnica uspanicila i odmah me poslala. 
    i nitko nije nista ni spomenuo.

• luckyme
    19. Rujan 2016. 16:56

Mimica24,drz se samo! Znam da ti je grozno...
    Cure hvala na savjetima,zbunjena jesam jer vodenkasto i dalje curka,alo ne da sad mogu izmikati gace,ali je stalno mokro i nesto cmolji...
    Dobila sam neki antibiotik zbog bakterije u urinu,strah me ga je uopce piti jer u uputstvima pise da steti i trudnoci...ne znam uopce da li bi ili ne bi...s kojim se doktorom jos konzultirati? Nemam pojma...
    Uglavnom vidim da vecinu nesto muci i da i nije neki dan...

Ivcy1306
    19. Rujan 2016. 16:58

Luckyme a da odes na hitnu pa sto god da je, bolje puhati na hladno nego cekati?

tala
    19. Rujan 2016. 17:01

tko je spomenuo sampon za suho pranje? zar stvarno ne stignemo ili ne mozemo oprati kosu u bolnici? ja imam jako dugu kosu i takvi mi samponi nista ne pomazu.

tala
    19. Rujan 2016. 17:01

tko je spomenuo sampon za suho pranje? zar stvarno ne stignemo ili ne mozemo oprati kosu u bolnici? ja imam jako dugu kosu i takvi mi samponi nista ne pomazu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.