Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    19. Rujan 2016. 13:08

Ajme pale ja sam nervoznija od tebe valjda..zašto su uopće razmatrali indukciju?
    Odmah sutra? Te strah?

croatina
    19. Rujan 2016. 13:32

cure ja vas molim savjet..pritom se unaprijed ispričavam na dugačkom postu, znam da to nitko ne voli čitat, ali drugačije vam ne mogu objasnit situaciju..
    dakle bila sam danas u bolnici..moja gin mi je rekla da me moraju primit kad god da dođem stoga sam odlučila pokušat izbjeć gužvu i došla poslije 11 kad su me otfikarili i rekli da ambulanta radi do 11..trudnicu u 37+3 tt koja ide na carski..naručila je mene sestra kao sutra u 8..uto je mama srela jednog doktora za kojeg nije sigurna da ju je prepoznao, no on je rekao kao da sutra dodem tak kak me sestra naruci, a drugi puta da joj kazem da me naruci za njega..
    prvo, trebala sam se javit još prošli tjedan pa nisam, jer smo čekali neke veze i poznanstva od kojih na kraju niš..došla sam danas..poslali su me doma..iako znaju da bi me iduci tjedan trebali hospitalizirat..dakle, ja ne da ne znam danas što će bit sa mnom, neću znati ni sutra, nego tek kad se sastanem s tim doktorom kao..
    evo da vam budem iskrena mene je sada već zbilja strah..to se tako oteže..ima vremena, ima vremena..
    razmišljam da odem u vinogradsku pa tamo kako bude :/ ..ovo ovdje mi nema smisla..otkad sam prvi puta došla tamo zbog grčeva pa sve do sada..meni to djeluje jako neozbiljno i najozbiljnije me je već strah..
    sto vi mislite? da čekam još ili da odem u zg?

PALE
    19. Rujan 2016. 13:33

Pravnica sam po struci pa mi zlo od milijuna papira koje sam potpisala,nervozna sam,trebalo biti krajem tjedna,ali meni cerviks gotovo nestao.Kao preferiraju prirodan porod jer to zdravije za bebu-dio njih,a dio da rizično jer ne znaju koliko će trajati pa da se beba koja ide na operaciju ne muči.Ctg super nalazi, ima on oko 3300g.

croatina
    19. Rujan 2016. 14:09

Pa rekli su između 38 tt i 39 tt..da se tako rade sekcije koje su unaprijed dogovorene..da se ne čekaju trudovi jer bi to zakompliciralo..

Crna191
    19. Rujan 2016. 14:22

Croatina ne znam sto bi ti savjetovala..pričekaj sutra,dođi im prije 8 da budeš prva na redu..ne znam kako to kod vas ide u bolnici i kolka je guzva..samo se nemoj zivcirat jer to sve utječe na bebu..
    Pale držim fige sutra..danas se opusti kolko mozes..😙

Jado
    19. Rujan 2016. 14:30

Croatina isti savjet bi ti dala kao Crna...ako ti se ne dopada sta ti kazu onda odi do Vinogradske
    Pale sretno! Jos malo i drzis svog djecacica u narucju. Zelim da brzo sve prodje i da ti oporavak bude sto brzi

Ivcy1306
    19. Rujan 2016. 14:36

Evo i mene sa pregleda i ctg-a, stanje nepromjenjeno i dalje otvorena 1 prst, beba odlicno. Ne znaju sto je uzrok krvarenju pa su mi sad uzeli i briseve na sve moguce pa cemo vidit, tako me sad strah toga. Sto ako imam neku infekciju ili tu neku ureaplasmu ili kako se vec zove, zna li neka od vas sto u tom slucaju? 
    Croatina nista cudno za njih, ja kad sam dosla bilo je ispred mene 5cura od koje je jedna rekla da je od 7tamo a cekala je do najmanje 9/9:30 s tim da joj je u cetvrtak termin.. 
    Odi ti sutra svejedno.

croatina
    19. Rujan 2016. 14:46

Da su oni mene pogledali bar jedanput i vidjeli da mogu čekati do termina ili čega li već, bila bi mirnija..mene nitko nije pregledao..samo svi govore rano je rano je..a pred mjesec dana su mi rekli da to jer između 38 i 39. ..kak je rano onda majko isusova..treba anesteziolog dat svoje mišljenje zbog same moje dijagnoze sa srcem..

Da..plan mi je otić sutra..vidjet ću kaj će mi reć..pa još uvijek stignem u zg..samo ni sama nisam bila sigurna bih li čekala tog doktora ili ne bi..ali da..vidjet ćemo sutra onda što kažu pa ako mi se ne svidi, idem preksutra u zg..to ok?

Ivcy ureaplasmu sam ja imala kad mi je na početku trudnoće radila briseve..ti brisevi su vrlo nepouzdani i nemoj se previše zamarat s time..evo me u 38 tt..sve je ok, a navodno je se nemoguće riješit u trudnoći jer ne smiješ pit antibiotike koji djeluju bas na nju..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.