Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    18. Rujan 2016. 08:20

Sheena kako se sad osjecas? Jesi se imalo odmorila? Kako se oporavljas?

Ivcy1306
    18. Rujan 2016. 08:21

Netko me pitao za kolica, da freeOn su kolica, izgledaju super. Mi smo kupili neke smedjkaste boje i bas nam se svidjaju.. sve je tako slatko!

Neznalica
    18. Rujan 2016. 09:34

Sheena čestitam na mališanu. sigurno čudan osjećaj da mali  ide van, a nitko ti ne vjeruje. :)  Znači, uzeti epiduralnu, to kažem na porodu ili se prije dogovaram? 
    Ivcy1306, imamo isti model, moje su krem sa zelenim. Meni se sviđaju jel su jako lagane i bez problema se preklapaju, te ne zauzimaju puno mjesta.

• luckyme
    18. Rujan 2016. 09:34

Sheena,cestitam. Kako je sa krvarenjem,da li je dosta jedan ili vise ulozaka,vir,chicco? Ne razumijem zasto,ali bolnica u kojoj cu roditi inzistira na vir80,a ja kupila i njega ali i chicco i lola,zasto ih ne bi smjela, pa nisu to always ili nesto,svi su vatirani... sta je sa zenama koje nisu bile na tecaju pa nisu cule tu informaciju i dodu sa lola? Isto su vatirani...

Jado
    18. Rujan 2016. 10:22

Jutro! 
    Eto i nas na kavici. Bas mi je tesko od jucer popodne u trbuhu. Zdjelica, prepone.....uf bas se tesko krecem 

Sheena bas lijepo da si nam se javila! Drago mi je da imas pozitivna iskustva i da je bebolinjo sad s nama zdrav i dobar. Super i za dojenje! 😍
    Joj joj nadam se da ce nam svima porod ici lagano, sve po skolski.....ja nemam gdje sa djetetom 😣 u kuci sad kasni sve sto moze kasniti. A mi jednostavno nemamo mjesta sad gdje jesmo. Bas mi to stres stvara. Nemam joj gdje ni robicu staviti

Ivcy1306
    18. Rujan 2016. 11:01

Neznalica ja ih jos nisam niti otvorila jer se strogo drzim lezanja. Moja relacija je krevet-wc-krevet, cak i rucam u krevetu itd.ali nam je prodavacica zbilja bila super i pohvalila te rekla da su to najprodavaniji modeli a i isplati se za te novce kupiti.
    JaZmajac pokusaj i ti odmarati, ne zelim te strasit ali mene bole prepone a zdjelica ne, a mali mi je priljubljen na nju i eto sad problem jer sam otvorena. 
    Najgore od svega mi je sto ja vise ne znam od kad sam otvorena jer mi je gin moj rekao da sam zatvorena, a ono totalno druga dijagnoza.

tatjana_zg
    18. Rujan 2016. 11:05

Sheena 🤗🤗🤗🤗 bas mi je drago da je sve proslo bezbolno. 
    Da, mi smo jedva nasli pedijatra i to prek veze na kraju jer vise ne postoji ono da te mora primiti onaj kome spadas po mjestu stanovanja. Koga god sam zvala svi su bili puni i ne primaju. Tako da....sretno 😊

Jado
    18. Rujan 2016. 11:09

Ivcy mene prepone bole vec....hm...pa 2-3 mjeseca
    Znaju cure tu da ja najvise kukam oko toga od pocetka. Ali cim ja legnem mi je ok pa pretpostavljam da mi je pritisak od bebe. Zdjelica je relativno novi dozivljaj 😂 
    Ali da, imas pravo, odmaram vise od jucer. Ali ne mogu ja lezati po vlastitoj dijagnozi. A kad sjednem mi isto ne pomaze. Opet prepone me bole i rebra jer ju valjda stisnem pa joj smeta

crocandy
    18. Rujan 2016. 11:17

Sheena cestitam i bas mi je drago da je sve super proslo. I hvala za info za radaonu i sl.

Vidim svi briju na epiduralnu, a mene pomalo strah tog pikanja u kraljeznicu, i dalje vjerujem da je necu traziti,pa ako boli, boli. Slusat ce me mala cijeli zivot kad izade vani :)

Vec sam napisala i opet ponavljam...jedva cekam da se i mi mazimo, tolio to vec iscekujem da vrijeme nikako da prode :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.