Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    17. Rujan 2016. 09:45

Sunny! Pa sretno! Nadam se da je pocelo kako spada i da je sve u redu. Javi nam se draga!
    Tatjana hvala na info. Znas sta me buni? Ginekologica mi otvorila bolovanje od 45 dana prije poroda do navrsenih 5 mj bebe - to onda nema veze sa naknadom? Jer iskreno ja sam mislila da mi ona to otvara 45 dana + tih 6 mj dakle ugrubo 7 mjeseci. Koji je tebi datim na oznakama?
    Mislim znam da ona ne moze to utipkavati sama nego joj sustav izbaci datume no stvarno me zbunila sa time.

Jutro ostalim curkama i bebama 🌞 mi bili na rodjendanu nekom pa sam zaspala ko krmic oko pola 2. Za mene je to uau bit budna pod zadnje haha. Sad kavica i onda ah ja sam dosadna - u borbu sa majstorima!

Diddy
    17. Rujan 2016. 09:48

Jutro svima!

Naša noć je prošla podnošljivo. Počeo je Rujanfest pa je poprilično bučno 😝

Ivcy, meni su govorili da sa 34tt mogu biti 100% sigurni da beba neće imati nikakvih komplikacija, ali da su i 32tt bebe već dovoljno razvijene da ne bi trebalo biti nikakvih problema. Naravno, ima slučajeva da su bebe rođene i puuuno ranije, a danas su potpuno zdrava dječica tako da ne brini, da ti i sada krene porod sve će biti ok 😉

Jado
    17. Rujan 2016. 09:49

Hubice ja sam danas u guzvi radi kuce pa sam na fajitama meksickim i to sa piletinom - najbrze mi gotovo a fino. Slazes si sam na kraju sta zelis.
    Reci u kojem si smjeru raspolozena za rucak pa se mozda nesto smislim ☺

Crna191
    17. Rujan 2016. 10:01

Jazmajac mogla bi nam tjedni meni slagat ovdje..imas najvise ideja za kuhanje..
    Ja sam svog muza vec angažirala jucer da je ovaj vikend njegov za kuhanje..velike planove ima al mislim da cu opet ja sve dovršavat..😁
    Ivcy znam da je teško ali nemoj se brinut oko toga..meni kad su rekli da mi je od 25tt cerviks skraćen i strogo mirovanje,ja nisam mirovala bas i eto me skoro 37tt a sudeći po svemu jos cu i preko 40..meni je rečeno da izdržim do 32tt i beba je sigurna..tako da ne brini,nemoj puno mislit o tome i googlat previse..odmaraj doma,pazi se..i samo pozitivne misli..

koala988
    17. Rujan 2016. 10:32

Jutro cure, sunnyday ce izgleda prije mene :) a vjerojatno i pale kako je krenulo. Mojoj maleckoj se ne da vani, a prije dva mjeseca mi rekli mirovanje zbog skračenog i omekšanog cerviksa, grrr. 
    Ja danas pečem pastu sa umakom od rajčica, raguom i sirom. Uživajte!

PALE
    17. Rujan 2016. 10:39

Jutro!
    Ja super spavala,bili sad na kavi i tak.
    Brzinski sam vas preletila,Jazmajac sve jd kak Tatjana rekla s tim kad ti beba bude 5mj trebaš opet na HZZO i produžiti roditeljski dopust ako planiraš 1g biti sa bebom.
    Ivcy sa 34tt je gotova nekakva faza razvoja,ali i da se ranije rodi ništa strašno,ja već tjednima otvorena i uopće se ne pazim(jedino nema seksa,dizanja teškog,malo češće legnem...)ali daleko od strogog mirovanja,većina doktora sad protiv toga jer atrofiraju mišići.

Sad čula da jednu curu slali na carski sa skoro 40tt ak bu tak popizdit ću 😓

Sunny držim fige ako je krenulo 👍

• Antartika
    17. Rujan 2016. 10:48

Jutro. 
    Sretno Sunny. 
    Kako citam o tim otvaranjima i trudovima vec sam pocela sanjati da dolazim u bolnicu nakon 40-og tjedna i doktor kaze niti sam se otvorila niti imam trudove i neka dođem kad im se gužva u rađaoni raščisti. Mislim da me podsvjesno panika hvata.

Hubica01
    17. Rujan 2016. 10:58

Croatina, to je baš problem kad ti je tak iscjepkana noć, onda se nikak odmorit kako treba..ja odem spavat u 23h pa se jednom dignem tijekom noći pa opet se probudim dok mm ide na posao u pola 6 pa onda zaspim do 9h... i onda se dobivam do 11h ... a dobro još malo izdrži, onda počinje opet neki novi ritam :)))  

JaZmajac, bit će neko pečeno meso i krumpir, poslala već muža u dućan po namirnice, samo ću neki umak napraviti od rajčice i zelena salata i to će biti super :))  

Diddy, šta živiš negdje blizu westgate-a da čuješ rujanfest? uhhh mogu mislit kak ti je -.-

Jado
    17. Rujan 2016. 10:59

Aha onda nema veze sa naknadom na koliko mi je doznaka? Dobiva se do navrsenih bebinih 6 mj 'puna' placa? 

Ja nekako si mislim da cu sa 38tt roditi. A tako mi se cini da sam u krivu pa cu na kraju prenijeti 🙄
    Odnosno Tala i ja cemo skup sa 38tt u radjaonu haha. Samo na drugi kraj grada.
    Diddy sto te ne uspavljuju narodnjacki melosi Rujanfesta?? Strahota koji program

PALE
    17. Rujan 2016. 11:10

Tak je,do navršenih 6mj bebača puna plaća.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.