Crocandy kad je tebi termin? Vidim da si 32+6, ja sam 32+3, znaci bit ce redanja! Hehehe
Meni su rekli termin 11.11.ali se bojim da ga necu docekati!
Crocandy mene uzasno strah epiduralne..mislim da bi podnjela lakse svu bol svijeta od pikanja u leđa..ni kod zubara anesteziju do nedavno nikad nisam uzela..al kad čujem kolko je svima olakšalo..mislim da cu taj tren tamo znat zelim li ili ne epiduralnu..
crna, slazem se s tobom : ) vjerojatno cu o epi odluciti na samom mjestu događaja. za sada sam vise za ne.
sheena, hvala sto si nam ispricala svoje super iskustvo sa sd. mene zanima, onaj kontakt "koza na kozu" nakon poroda, je li to figurativno ili nam bas golu bebu stave na golu kozu (piđama?).
cestitam jos jednom!!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sheena baš mi je drago da imaš pozitivno iskustvo :)))
Tala koža o kožu kontakt se najčešće izvodi dok je beba još vezana pupcanom vrpcom :) i tek kad izađe iz tebe :D nedavno sam našla jedan video gdje tada beba puzi po maminom trbuhu i traži sisu i prikopca se <3 srce maleno
Kasnije kad bebu operu i srede mislim da dolazi u smotuljku..
Evo nisam to prošla, neka sheena kaže, ali tako sam čula :D
Ivcy osjecam se super jer cekam mm da dode po nas dvoje, idemo doma 😊😊 oporavak - sve ok osim boli u leđima tj.sepanja dok hodam, rekli su da ce uskoro proci.
Neznalica ja sam rekla u predradaoni sestri, morala sam procitati i potpisati neki papir, bitno je da velis prije nego si otvorena previse (meni su dali kad sam bila 4 prsta prvi put, 6 prsta zadnji put).
Luckyme ja sam prvo koristila simbex pelene za odrasle iz ljekarne, krvaris dosta prvi dan pa se smanjuje individualno, evo ja sam si sad stavila za doma obican ulozak za menstruaciju i svoje gace. Do sad znaci 3 dana sam stavljala te simbex i jednokratne gace. Ne znam koliko sam potrosila, recimo da mijenjas ko kod menstruacije samo kotistis te uloske koje imas, a jednokratnih gaca manje. Mislim da sam 10 ulozaka i recimo 5 gaca u ovih 3 dana.
TatjanaZg hvala :) a za pedijatra aaaaa pa kako cemo :/
Crna hvala :) da, znaci imaj spavacicu za porod, jos jednu svakako za prvi dan jer ces krvariti dosta pa da si ne mazes pidjamu- prakticnije je, a onda od drugog dana mozes pidjame jer te niko vaginalno uopce ne gleda nakon poroda na sd.
Jazmajac, crocandy i ostale, hvala svima 😊
Oko stvari za sd, zaboravih grudnjak za dojenje i jastucice, treba i to ako vam krene mlijeko, plus ja sam danas mazala balzamom za bradavice jer su me pocele boljeti.
tala, da, kako kaze croatina, to ti ide odmah, u radaoni odmah nakon poroda su ga stavili golog na mene, morala sam podici spavacicu i na prsima mi je bio, miran,pogleda i blagi smjesak, prelijepo iskustvo 😊 i mm su tad pustili do mene, ali zbog carskog u boksu do je to trajalo 5-10min.
aaaa, prekrasno!!!
to znaci da dopustaju da pupcana otpulsira i ne rade probleme oko toga? : )))
jedva cekam!!!
Sheena super da nisi popucala!
Vjerojatno jer je manje od 3kg imao. Bojim se da ja necu biti te srece uffff.
Malo me strah bas toga
A za epiduralnu - ja nisam ni za ni protiv. Zelim imati opciju i isto tako cu razmisliti o tome na dan D i na licu mjesta
Prejela se i zalegla. I ne znam sto mi bi jucer. Probudila se oko 9, zaspala od otprilike 14 pa do 15h. I opet od 19 pa do 20h. I normalno oko ponoci isla leci i probudila se u 9....i da znate da bi mogla i sad malo ubit okeco
jazmajac, tako je i meni i bas sam surfala sto je to:
34. TJEDAN
Mogli biste biti stalno umorni
Čini vam se kao da ste na početku trudnoće kada ste se osjećali kao da se nikako ne možete odmoriti, a krevet vam je bio najbolji prijatelj? Ništa neobično. Premda nije takvog intenziteta kao u prvom tromjesečju, u ovoj fazi trudnoće umor će se ponovno pojaviti.
:))))
Sheena cestitam ti! 🎈🎈Bas mi je drago da je sve dobro proslo. 😊 Nadam se da cemo sve imati lake porode. Ajme jedva cekam primiti svoju curu. 💕
Ja sam sinoc imala neke kontrakcije. Bila je bol u ledima i onda sam osjetila stezanje u trbuhu. Par puta se ponovilo i kad sam legla je prestalo. Jutros sam imala kao menstrualne bolove i sad je ok. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji