Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2016. 21:20

Lucky ja isto prosli tj mislila da je to to, otisla na hitnu na kraju nije bilo.
    Po tome sta su mi tamo rekli to mora zaista dosta curiti, znam da me doktorica pitala jel sam mogla ocijediti gacice od toga, ja kazem ma ni priblizno 😝
    Oni tamo imaju neku kompresu s kojom mjere koliko curi kroz 2 sat, i to mora biti dosta mokro. A ta kompresa ti je velicine rucnika i tkanine kao plahta.

Jado
    18. Rujan 2016. 21:45

Ako je iscjedak vodeni pretezno ce pratiti onaj bijeli pa ce biti kao istjecanje odjednom.
    Tako je kod mene. Osjetim mokro i kad provjerim uvijek je vodeni uz pratnju bijeloga. Jednom mi bila tolika kolicina da mi promocilo hlace 😳
    I kako su cure pisale vec - plodna voda otice u vecim kolicinama. Ali najbolje ce ti reci cure koje su nam rodile ☺

Sunnyday
    18. Rujan 2016. 22:09

Lucky js sam isto posumnjala da mi curi plodna voda, bas prije neki dan. Vidi ako je tako kao sto cure kazu da mozes gacice isjediti onda vjerovatno je voda, al ako su samo malo mokre vjerovatno je iscjedak.
    menedanas ledja bolecjeli dan, sve me nesto boli a nista se ne desava 

croatina
    18. Rujan 2016. 22:41

Na fejsu su stavili event advent Zagreb 2016 aaaa ❤❤❤❤❤ skroz sam luda na ovaj božić :D

• Sony2244
    19. Rujan 2016. 00:31

Prvo čestitke idu Sheena za malog bebaca,  drugo Pale svu sreću želim sutra i narednih dana. 
    Ostale trudilice držite se , vidim.. Ja sam sinoć mislila 'evo me kreniloo je'. Bol u leđima,  u stomaku.. Grči sve, tvrdo, pa se javi ona menstrualna.. ali evo , ništa na sreću.  
    Jučer smo skupili kolica, autosjedalicu i krevetic.  😀 Svekrva je došla u posjetu pa kupila još neke bio stvari od robice i dekica.  Ja bi vam se rado pohvalila ali još mi nijedna nije rekla kako ja ono stavljam slike.,, Ucitam je i sve...ali di je onda kopirati? Aj pomozite...
    Ps.di možemo vidit popis koja je sljedeća po kalendaru ?

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Sunnyday
    19. Rujan 2016. 01:31

Sony trebas kopirati link tu gdje pises i onda objavis komentar normalno i slika se onda vidi. Bas super da ste kupili sve to, probaj ucitati slike pa da vidimo. 
    Koali Je danas termin, onda ide vjeva, ali nam se ona nije dugo javila jer je morala ostati u bolnici pa je mozda i rodila.
    PALE sretno!

Koala988 ~~~~ 19.09. 
    Vjeva ~~~~ 24.09. - decko 
    Pale ~~~~ 27.09. - decko Niko 
    Listopad
    Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko Luka
    Croatina ~~~~ 08.10. 
    Crna191 ~~~~ 11.10. - decko Emanuel 
    Sanjac ~~~~ 12.10.  - cura Viktoria 
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.- decko Domagoj 
    GogyRi ~~~~ 23.10. - decko 
    minnie25 ~~~~ 25.10. - decko 
    Sony2244 ~~~~ 25.10. - curica Klara  
    tala ~~~~ 27.10. - curica Cvita 
    Jazmajac ~~~~  28.10. - cura 
    Luckyme ~~~~ 29.10. - decko 
    Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa  
    Crocandy ~~~~  31.10. - cura Mila 
    Frabe ~~~~ kraj 10. - decko 
    Studeni 
     Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip 
    Diddy ~~~~ 11.11. - decki Grga i Vito 
     Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema 
    Neznalica ~~~~ 19.11. 
    Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko 
    Antartika ~~~~  25.11. - decko 

Rođene bebe 

Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. 
    mimica24 ~~~~ dečko Luka - rodila 21.08. (carski) 
    tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. 
    Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09.

croatina
    19. Rujan 2016. 01:47

Sony pisale su ti cure već kak da staviš :D

Jeej sunny popis :D

Minnie nam je malo u poslu sigurno..sređuje ona stan sigurno :D

Frabe
    19. Rujan 2016. 06:41

znate kooliki san roman napisala???? 😢😢😢

Frabe
    19. Rujan 2016. 06:49

ne volin tabletèèe i pisat na njima al moran se javit da san ziva i uzivanmi ja u nesanicama i dodje i gastritis pa takooo,ono zabavljan se 😂..a osim tih nocnih radosti sve isto osim sta su mi noge ko tudje i evo kroz dan dva ulazin u 36.tt i pravo je isto prvi ili treci pit trta me...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.