Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    18. Rujan 2016. 14:13

Sheena bas mi je drago da je ave u redu proslo i naravno da nisi popucala. Da kod mene je bila lazna uzbuna.
    Sanjac a samo smo se ponadale da cemo obaviti to ranije haha.
    Koala jesi u komadu, il cekas da ja prva rodim 

croatina
    18. Rujan 2016. 15:24

Bokic pčelice :) 
    Ostade ja bez pašticade danas :( sad opet smišljaj kaj za ručak..
    Glupača nisam napacala meso..joj muko moja..

Kak sam jučer dosta bila u sjedecem položaju, noge su mi ko baloni..koljena mi naticu, sto nisu do sad..bojim se kaj će mi rec sutra u bolnici..valjda me neće ostavit..u neku ruku možda i bolje da vide to pa se odluče malo ranije ga izvadit van..

Pale ljubice, mislim na tebe  te strah malo? Imaš sve spremno? Čime si prala izdajalicu? Jesi uzela onaj deterdžent za suđe za bebu?

koala988
    18. Rujan 2016. 15:29

hello cure, evo ja stalno u pokretu, a beba nece van :)

sheena bas mi je drago da ti je na kraju sve super prošlo. Kod mene je bebica već prošli tjedan imala 3500, sada je već sigurno na 3700 minimalno pa se bojim da ću popucati. Ja imam sutra pregled, ctg i plodnu vodu pa javim stanje.
    A da vam ne pričam koliko sam sva otečena: lice, glava, ruke, noge...strašno nešto. Svi kažu to ti je pred sam kraj...ja nemam nikakvih stezanja ni bolova i baš me zanima šta će doktor sutra reći koliko sam otvorena!

koala988
    18. Rujan 2016. 15:34

pale ti sutra ideš u bolnicu da ti odrede carski? sretno i javi se!

PALE
    18. Rujan 2016. 15:52

Croatina,Koala ja sam sad počela spavati kad bih se trebala živcirati 😂 Ovaj vikend sam jako aktivna i dobro se osjećam,iskreno mislila sam da ću u ovom stupnju trudnoće jedva hodati (nadam se da ću biti još otvorenija da će brže carski).Isto sam malo natekla i to vidim jer danas obula platnene tenke i knap mi skroz i prstenje jedva skinula.
    Croatina raniji carski-prije 39tt rade samo ako ugroženi ti ili dijete tipa dijabetes ili visok tlak-reci mužu da ti pomogne dići tlak 😃 Kupila čarli za bebe,sve oprala,stavila 5min da prokuha,stavila na tetru i prekrila tetrom da se ocijedi.
    Koala držim fige da to krene pa ja odmah za tobom...
    Sheena super da ti tako lijepo sve prošlo...
    Spremila sam se za bolnicu,tamo trebam biti u 7.30h,idem još malo lutati... Javim se kad nešto pametno saznam,mrzim bolnice.😔

Sunnyday
    18. Rujan 2016. 16:30

Pale sretno sutra. Super je sto si smirena. Javi nam se kada budes mogla.
    Gdje nam je vjeva ?  Ko zna mozda je rodila.

crocandy
    18. Rujan 2016. 16:31

Ivcy meni je termin prvo bio 2.11., pa mi je zadnje rekla da ce to vjerojatno biti krajem 10.mj. A i ja sam od starta govorila da bi mogla prije termina jer sam se tako i osjecala i svakim pregledom mi je doktorica potvrdivala. Za 9 dana idem na zadnji pregled kod socijalne ginek. pa me bas zanima sta ce reci,

Crna vjerujem da cu i ja o epiduralnoj odluciti taj dan, kako to kod mene inace biva...

Ne znam kako je vama koje ste trudne duze od mene, kako osjecate bebu u trbuhu ali ja već duže vrijeme mislim da ova mala nema mjesta...svako njeno istezanje i kretanje osjetim već na pragu boli, koža se jako rasteže  izvana se to jako vidi bez obzira što mi je posteljica sprijeda :/

Jado
    18. Rujan 2016. 17:17

Uuu Tala hvala - nisam pojma imala. Pa svasta bas. Uspavane ljepotice cemo postati. 
    Sanjac bas sam mislila pitati gdje si ti danas ☺

Crna191
    18. Rujan 2016. 18:27

Crocandy mene je isto tako u tvojim tjednima jako lupao i sve me bolilo kolko je znao izbacit djelove tijela..sad se kvrge pojavljuju,boli ali je puno manje aktivan..noćas me izlupao jer sam se okrenula na desni bok a on u tom dijelu spava
    Pale super sto si tako smirena i sto si se naspavala..da se barem te zalihe sna mogu za kasnije skladištiti..javi nam se kad god stigneš..
    Koala tvoja bebica se neda iz trbuha..lijepo je njima unutra..
    Mene je uzasno strah da cu prenjet a tako bi htjela da sve to čim prije krene..

koala988
    18. Rujan 2016. 18:30

Ja sam bila uvjerena da ću prije termina, tako mi se činilo i prema dr. komentarima. Ali on me razuvjerio prošli put kad mi je rekao: sve žene misle da će ranije (valjda bi sve to željele). prošli tjedan je bila i idealna težina bebe, sad je sigurno veća pa me više strah, a i ovo iščekivanje baš psihički izmori.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.