Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    17. Rujan 2016. 14:38

Chippica držimo fige da se malecka dobije brzo :D 
    Dobro si me sjetila, u bubamari je taj šmrkljomat na akciji :D moramo po to

Tala e da :D priuštim si kak god ocu sad još to malo :P

Mi danas s kumovima navečer na cugu..

Sanjala sam da sam nećaka od mma..jel to sad i moj nećak? Nije jel da xD 
    Uglavnom sanjala sam da sam mu ručicu s nečim pritisnula, niš strašno i da je tata njegov počeo vikat na mene..i cijeli show je ispao..mah..
    Jedva čekam rodit netko je spominjao da se teško okretat po noći. O itekako..još kad se mjehur napuni..pa mali počne divljesat po nutra :D baš je malo prase..jedva čekam da se upoznamo..
    On uopće nije tipičan..ne možeš ga predvidjeti nimalo..ne komunicira niti sa mnom niti s mužem..on po svom piči uvijek..
    Kad stavim ruku na trbuh uvuče se ko puž u kućicu...slušam vaše priče kak se vaše mališe javljaju i sve ne vjerujem..mene moj ne voli ahahaha svojeglav od začeća :P

Ivcy1306
    17. Rujan 2016. 14:39

Chippica brzo ce se malena oporavit! Drzim fige i saljem vam puse😘 
    Saky se nikako ne javlja, mozda isto nema interneta ili je prezauzeta sa svojim smotuljkom😍

Ivcy1306
    17. Rujan 2016. 14:45

Cure mi smo u bubamari kupili kolica 3u 1 za 2300kn. Koja marka nemam pojma, jos nisam pogledala ali su imala jako dobre recenzije i prodavacica nam rekla da nam daje i garanciju i da cuvamo racun.

Jado
    17. Rujan 2016. 15:06

Chippica bas mi je zao. Cuvajte malecku i neka brzo ozdravi
    Koji aspiratior (?) si uzela da je sad ok? To i cesljici su mi jos na listi

Aaaaaa Tala ne plasi me sada ti! Ja ocekujem nas dvije kako sam rekla. Ali ako bude ranije od mene...pa ne znam. Frka me kako je blizu 😓😓 u biti nije mi problem radi bebice cekam ju veselo ali nemamo gdje biti jos neko vrijeme. Mora se strpiti

Curke sve fino kuhate vidim. Njama njama. Paprikas isto 100g nisam jela!

Jado
    17. Rujan 2016. 15:07

I da znate da sam i ja otkrmila 1 sati sad! Nije mi se to dogodilo vec tjednima....inace sam znala tu i tamo po 20 min odrijemati

Chippica
    17. Rujan 2016. 15:40

nema temperaturicu, rekla nam je patronazna ako dobije i pritom pocne povracat da moramo pedijatru. ja se nadam to izbjeci, trudimo se stati prehladi na kraj cim prije.
    kupili smo u ljekarni dakle ovaj aspirator na baterije i kapi-sunce moje malo, za male bebe. Toplo preporucam za kucnu ljekarnu-evo ukapali joj te kapi oko 12, nosic procistili s aspiratorom i stavili kap/dvije mog mlijeka u nosic. za sada ju ne cujem da hropce i nije kasljala ni kihala od tad, uf nadam se da ide na bolje...

Diddy
    17. Rujan 2016. 16:47

Hubica, da, vidim wg kroz prozor. Ovak na prvu djeluje sa smo daleko, ali tako se zvuk prenosi preko polja da imam osjećaj da su mi u sobi 😂

JaZmajac teško me mogu uspavat, prije će me ispiz*** 😝. Program je koma, a kaj je najgore jako je sličan prošlogodišnjem... Ma dobro, bude završio, jednom....

Jado
    17. Rujan 2016. 16:58

Diddy uzas da slazem se
    Bude zavrsio naravski. A i preko tjedna bude valjda lakse malo prasili

Chippice to je neki na baterije jel? Oprosti ako sam propustila da si pisala prije

Ljudi a gdje nam je Mimica, Saky
    Jel se Minnie javljala a da nisam dozivjela mozda?

Chippica
    17. Rujan 2016. 17:19

Da, na baterije ;)

• luckyme
    17. Rujan 2016. 18:27

Chippica,samo da tvoje sunce ozdravi,saljem puno pozitive.
    Sto se tice aspiratora,nama je patronazna na tecaju preporucila nosi set,nastavak za usisavac,da se taj koristi od 0+. Nekako me strah tog usisavaca,ali ona taj preporucuje....
    JaZmajac, ja sam trudna kao i ti,34 tj... svako malo pomislim kako jos malo...3 tj do 37 tjedna kada se smatra porodom u terminu...uhhh,samo da me panika ne ulovi,ali mislim da hoce...panika i strah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.