Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    18. Rujan 2016. 18:52

Croatina u koliko si narucena na pregled? Sorry ako si vec pisala prije.
    Mozda se sretnemo! 
    Pale takoder sretno!

ivek2207
    18. Rujan 2016. 19:04

Pozdrav svima,

javljam se malo,ja aktivna kroz vikend a trebala bi mirovati i odmarati zbog braxton hixtona,al ne mogu. Jučer od ranog jutra radim s mamom ajvar,i nije bilo gotovo do danas u podne. Već mi ga dost,rekla nebum ga ni okusila koliko mi se zgadio dok sam čistila paprike itd.. Moš si mislit,već sam skoro cijelu teglicu samo sa domaće pečenim kruhom pojela.Onda na ručak k svekrvi i svekru i eto tek sad došli doma.

Vidim svašta ima,od lažnih trudova(ko i kod mene) pa do poroda.

Čestitam Sheena od srca na malom Mateju. Kak si ono napisala da je u 17:25 došao a ti u pola 1 dobila trudove mislim si jel ti teško bilo. Al dobro vidim epi te spasila većinu jel,u 3 navrata si dobivala.I baš super što ti je " skliznuo" van,nisi imala klasičan izgon.
    Čestitam još jednom,sad se već mazite doma i uživate.

Pale sretno sutra tebi sa carskim,neka sve dobro prođe.

Idem pročitat šta ste pisale,samo tak se javljam,krepana sam od svega,mislim da ću u 8 zahrkati.

Držim fige svima za preglede koje imaju sutra,mene u utorak čeka prvi u TA na sv.duhu,sva sam uzbuđena oko toga,jedva čekam da vidim koliko ima Domagoj kila i da li sam se kaj otvorila,pošto me šora po zdjelici i donjem dijelu trbuha cijeli tjedan neka opaka bol.

Uživajte

croatina
    18. Rujan 2016. 19:12

Ivcy
    Nisam naručena nego ću doc ujutro tamo ili eventualno nazvati prije..nemam pojma..ajme sirota ti se ranije dižeš..
    Pale da..i ja bi morala uzeti taj dječji deterdžent..
    Ma držim ti fige da ga brzo vade van..već ti je dosta..znam po sebi..ja sam danas 37+2 mali navodno ima preko 3kg i samo neka on idući tjedan ide vanka..boli me sve živo i počeli su me hormoni pucat i brzo planem i živčana sam..

Vjerovale ili ne..digla sam se u 12 i još sam morala odcorit popodne 2 sata..nevjerojatno..

E ne znam tko je ono spominjao pokrete..to je valjda to neko prijelazno razdoblje dok ne skuze da nemaju mjesta i to stvarno boli..moj mali se sad umirio i relativno je ok...često i dugo štuca..to zna bit iritantno xD (ruku na srce) ali ne boli..

ivek2207
    18. Rujan 2016. 19:13

E da još sam htjela pitati sheena ako čitaš kad si došla u box roditi jel spuste kakve rolete ili zastor pošto je to stakleno sve,nisu nam rekli gore na tečaju jer smo brzo prošli kroz to jer su bile dvije žene a ja zaboravila pitati.
    Tnx, to mi je najveća enigma gore.

Ivcy1306
    18. Rujan 2016. 19:35

Croatina, da ja se dizem sutra prije 6, ma ako budem uopce mogla i spavati od brige sto ce mi reci. sva sam u banani!

Jado
    18. Rujan 2016. 20:30

Ivcy samo hrabro i nema stresa. 
    Pa vidis da nam je Tala otvorena koliko ono - prst vec par tjedana i jos je u komadu. 
    Javi nam sto su dok rekli

sanjac
    18. Rujan 2016. 20:38

Sunnyday moja gin. je rekla da cu sigurno docekati termin, al da.. kad me krene tak sve stezat nekak se ponadam da bu ipak dosla ranije 😊😊

JaZmajac tu sam, jos sam 2u1 hehe

Mi smo danas poslije rucka otisli u ikeu. Kupili smo fotelju za njihanje/ljuljanje. Dobro doci za uspavljivanje bebe, a bas je udobna za sjedenje. Jedna od curka je vec stavljala slikicu, samo sto smo mi uzeli crnu. 😊

croatina
    18. Rujan 2016. 20:57

Ivcy Aman ne brini :D stavit će te na ctg i niš ti neće rec sudeći po iskustvu ahahah..

Moram se pohvalit ..moji grčevi..kak sam dobila taj spasmex ..popijem ga kad god osjetim imalo neku nelagodu i nije me skefalo već skoro dva tjedna!! Imam dozvolu popit ih 3 dnevno max..ali ne pijem svaki dan..nego kad osjetim da bi moglo..
    Samo se ja fali...pa kad me večeras pokopa ahahah

• luckyme
    18. Rujan 2016. 21:01

Cure,da li mozda znate kako ozgleda istjecanje plodne vode? Dosta sam danas u strahu,i inace imam iscjedak i dosta obilan, i zo je kao ok,ali danas je vodenkasti...ne mogunuopce skuziti jel urin ili plodna voda? Da li netko zna nesto o tome? Skroz sam preplasena, a opet ne bih htjela panicariti...uhhhhhhh

tala
    18. Rujan 2016. 21:16

plodna voda nema miris, a urin ima. i postoji jos neki test da sjednes na wc, drzis papir ispod i zakasljes se. ako curi je plodna voda jer bi trudnica treba moci kontrolirati istjecanje urina, ali ne i slijevanje plodne vode...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.