Evo mene, jos u komadu
Ja sam se nekako ponadala sinoc da je krenulo, tako su fino bile kontrakcije na 7 min ali se nisi pojacavale. Na kraju sam zaspala. Danas me malo bole ledja i osjecam povremenu menstruacijsku bol al izgleda da necu skoro
Koala aj' da vidimo koja ce prva haha.
Hvala Tatjana i Pale
Samo me to zanimalo - jer se ginekologica pogubila totalno kad sam ja krenula o prosjeku placa i naknadama. Dakle porodiljni i naknade u biti nisu usko povezani. Fijuuuu. Bas mi ne bi bilo drago izgubiti 1 mj full place
Sunny krenut ce to tebi uskoro nadam se! Ali ipak sam se kladila prvo na Koalu pa kad nju rijesimo
Sheena-cestitam!! Uzivaj sada sa svojim bomboncekom :)
Bokic ostale curke!
Nama je Zoe vec bolesna :( jako je osjetljiva i kihala bi cim bi se presvlacili, a ovaj nagli pad temperature joj nikako nije dobro pao i sad nam smrce, kise i kaslje. Pa da poludis. Imali smo onu pumpicu za nosek, ali to je dosta slabo. Sad smo kupili onu malo jacu na baterije i kapi za male bebe. Ono korisno sto mi je rekla patronazna, pomaze ukapati malo majcinog mlijeka u nosic.
Bome puno vas je blizu termina, drzim fige i saljem puse ;)
Hvala vam cure! Danas nisam ustala iz kreveta doslovno, otisla 3puta na wc, i doruckovala. Sad cekam da mi sveki napravi rucak pa cu rucati i nazad u krevet, mm radi. Jadnicak moj kako se prepao! Najgore mi je bilo kad je odlazio od mene iz bolnice, uf rekao mi drzite mi se vas dvoje i zasuzio, jedva sam se suzdrzala i ja. Nisam ga jos takvog vidila!
Kako ste mi vi?
Chippica zao mi je sto se Zoe prehladila, neka brzo ozdravi
Nadam se da je saky dobro!
Frabeeee joj znam da citas al ne znam da li mi mozes odgovoriti. Ako budes mogla napisi mi sta si na kraju uradila sa zubom? Znam da ti je otvorila kao i meni a jel ides da ti cisti kanale? Jel ti stavljala ljek, sta ce raditi sa njim?
JaZmajac ma koala ce prije mene naravno, ja se samo bez veze ponadala haha.
Evo gotov rucak, danas paprikas. Odoh sad da ribam kupatilo, pa cu sjesti malo za masinu da Luki nesto sasijem jer nisam sad dugo sila
hej, curke!
odjavilo me s klokanice, pa sam se jedva lozinke uspjela sjetiti.
iza nas neprospavana noc. bol u leđima i dolje i ceste kontrakcije. pred jutro se smirilo. mm me dva sata masirao : )
croatina i ja imamo isti bioritam. ona isprati muza na posao, ja malu u skolu, obavim nesto po stanu i eto me opet u vertikali.
jazmajac, sve potpisujem oko 38og tjedna. iskreno, imam fobiju ako prenesem, pa svaki drugi ili svaki dan na pregled plodne vode i ctg. muz ce mi otkaz dobiti na poslu :D
sunny, ja sam se vec ponadala da je sve gotovo, no i ovo je pocetak. sad bi to moglo svakog dana!!!
chippice, bas mi je zao zbog malene. nadam se da ce brzo proci! nema temperaturu?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji