Mozda nam se od vremena vrti. Jedva cekam zahlađenje jer jedva dišem, bas mi je pritisak.
Ivcy, baš mi je žao kaj su te tako izmaltretirali tamo... bitno da je sve ok i da je bebica dobro... nema više naprezanja nikakvih... ma ko bi im vjerovao, sad više ni ja ne znam kaj da si mislim o našem giniću... -.-
Hubica a ja zbilja ne znam, cisto sumnjam da sam se od njega do svarce u autu bez trudova otvorila 1 prst. Mozda su na svarci pogrijesili, ne znam zbilja. Bitno da je proslo!
Ja samo da vam se javim. Vec sat vremena imam kontrakcije na svakih 7 min, ali me buni to jer su bas slabe. Osjetim stezanje i kao jako blaga menstrualna bol, malo sam prosetala ali ne osjecam da se pojacava pa vjerovatno nije nista. Sad ne znam da li da idem spavati ili da i dalje pratim. Idem prvo da provjerim torbu za bolnicu jer nisam jos sve ubacila unutra haha, za svaki slucaj.
Croatina znala sam da me ti citas :D A ne znam, evo ja umjesto da odem spavati sjedim tu za kompom i gledam u sat. Jos uvjek isto, stegne se al jedva malo zaboli pa ja nekako mislim da su ipak laznjaci. Danas sam bila na ctg-u i nista nije bilo, rekla par laganih trudica al me nisu otvarali.
Ja sam uvijek tu :P i kad misliš da nisam, jesam xD..ko betmen ahaha
Pa ni ja nebi išla spavat kaj ti je..
Ja bi čekala nešto konkretno ili bolove jače ili da ode plodna voda :D
Sortiraj odgovore
Najstariji