Sunnyday kakvo je stanje? 😊
Osjecam se strgano, od 3h sam budna, svega 2 sata sam spavala. Cak mi ni kisa nije pomogla da zaspim.
Nadam se da ste se bar vi naspavale. 😊
Jutrić,
sanjac, isto mi je i kao i tebi... Možda sam sve zajedno odspavala 3 sata. Legla oko ponoći i do 2 spavala kao beba i onda prvi odlazak na wc i gotovo. Od onda nema više sna. Čak sam bila na prozoru i uživala u kiši (inače nisam ljubitelj kiše). Digao se i mm pa oboje pijemo kavicu i svako na svom kompu. Koji početak jutra . eto već i dogovorili doručak ( pohani kruh i divka)
Sunnyday jesi još 2u1?
Jutro..
Sunny kakvo je stanje? Jel krenulo?
Ivek ja sam bila kod dva muška Dr na sv.duhu al me nisu jos vaginalno pregledavali..Tak da se nemoj odmah skidat u svlačionici nego ako ti on kaze..ja idem opet u cetvrtak i nemam opet pojma dal ce me pregledavat ili samo uzv..na mene su oba ostavila super dojam tako da se ne brini..
Jutro, ne znam koja je pitala za porodiljnu naknadu....znaci prvih 45 dana do poroda je obavezni porodiljni (ili 28 dana kako uzmes) i za taj period dobijes prosjek place od 6 mj. jer ti moraju nesto dati + kad rodis do djetetovog 6.mjeseca primas isti iznos naknade. Nakon toga pocinje roditeljski dopust i tad primas onaj manji iznos.
Samo da se zna oni ovaj prosjek place racunaju po satnici, na onom obrascu od firme pise koliko je prosjecna satnica i to mnoze sa brojem radnih sati u mjesecu, tako da oni koji rade za fiksan iznos (kao ja) imaju vecu naknadu od prosjeka place.
Jutro :)
Ja sam isto jako lose (ne)spavala. Prvo wc, pa glavobolja, pa nesanica pa wc...baš sam satrana.
Postaje mi sve teže i teže prebacivati trbuh s jedne strane na drugu kad ležim u krevetu :)
Sunny ako je krenulo, sretno! Ako nije, nadam se da spavas :P
Jutro cure!
Sunny se mozda vec mazi sa svojom bebicom!
Cure dali znate do kojeg tjedna najmanje treba dogurati da bi beba bila sigurna?
Jutro curke!!
Izgleda da puno nas nije spavalo noćas... mm bio vani sa svojima s posla i taman se probudim na wc prije njegovog dolaska doma i ne bi zaspala nema šanse...kiša je padala ko luda i grmilo je...
ivcy, nije mi pregledao bebu...samo je slušao otkucaje i ja sam ga tražila da mi pogleda spol još jednom...
Sunnyday, jesi u komadu još?
Tatjana_zg, tnx na uputi, još ja gledam zašto mi je zadnji mjesec bila manja naknada nego za mjesec ranije...
Croatina, ti si noćna ptica, kaj ni ti nisi mogla spavati?
Odmah se lakše diše...danas ću još zadnju posteljinu oprati...dolazi nam lik da nam zaljepi tapeticu pa da si napokon uredimo dnevni do kraja :))) kuhat ću nemam pojma :/ JaZmajec, imaš ti kakav zgodan recept?
Ma ivcy nema ti to propisano..e sad je sigurno..naravno da je bolje da je ujutro što duže, ali ne znam jesi li čula unicefovu priču o malom damjanu i njegovom bratu...jedan rođen u 25. A drugi u 26. Tt..obojica su zdravi dječaci danas :) s tim da je ovaj rođen u 25.bio manje u inkubatoru nego brat mu..oni kažu da je to zbog koža o kožu kontakta majke i djeteta što je prije moguće i dojenja..
Tako da se ništa ne sekiraj :) medicina je jako napredovala i taman da sad rodiš, s tvojom bebicom će bit sve u redu :)))
Samo opušteno :D
Hubica..ne znam kak da ti to opišem xD..ja sam ti budna do negdje 2 cca pa se zbudim s mužem u 7 pa sam budna do 9, 10..pa opet zaspem i zbudim se oko 12:30 ..tad mi tek dan počne xD
To su ti komplikacije..tješim se da neću još dugo tako 😂 tjedan i pol negdje
Sortiraj odgovore
Najstariji