Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    16. Rujan 2016. 17:23

Ivek, ja sam čula sve naj naj za dr. Habeka i dr. Vasilja 😉

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 17:58

Pozz cure moje. Ja sam jucer i danas bila zadrzana u bolnici, sad sam stigla kuci. Oko 4 su me pustili pa evo sad odmaram. Moram mirovati, otvorila sam se za 1 prst, tako kazu na svarci, dok moj ginic kaze da sam zatvorena! E pa sad ga znajte. Krvarenje je prstalo isti dan, nalazi svi uredni i napisano mi da sam asimptomatska i da nema indikacija da me zadrze. Inace na svarci nema interneta, a na tom odjelu ginekologije niti tv-a u sobi pa su mi ova dva dana bila kao dvije godine a jos tezi rastanak od mm-a. Bebolino ima 2kg, a sad sam 32+1 , otkucaji su mu super, rita se jako..itd.ako imate pitanja slobodno pitajte. Jos sam sva u soku od svega!

Diddy
    16. Rujan 2016. 18:08

Ivcy, ajme meni, ne kužim kako mogu imati tako različite dijagnoze 👿
    Bitno da si sad doma i da miruješ. Bit će sve ok, izdržat će te vi do termina sigurno 😉

Diddy
    16. Rujan 2016. 18:10

Ivcy, sad tek skužih tvoju profilnu. Jel to guza možda?? Dečko?

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 18:15

Je je, ovo ja zovem kiflica a izmedju ponosno mali pisulinac hehehe kiflica su nogice naravno. Jucer kad su mi radili ctg pa mi je mahao mudrac mali.. joj presladak je!

Diddy
    16. Rujan 2016. 18:23

Ivcy1306

Je je, ovo ja zovem kiflica a izmedju ponosno mali pisulinac hehehe kiflica su nogice naravno. Jucer kad su mi radili ctg pa mi je mahao mudrac mali.. joj presladak je!

Mahao? Joj divno 😍

• Antartika
    16. Rujan 2016. 18:23

Ivcy bitno da je sve ok s bebom. 2 kg vec ima? Pa to ce biti velika beba. I sta kazu jos, do kad moras mirovati?

Sunnyday
    16. Rujan 2016. 18:37

Pazite sad ovo, citam vas i dony kaze hubici da je to preslatko, a ja se pitam koje to!? Citam sve redom a nije mi jasno o cemu pise, sad uzmem mob da nastavim citati i vidim taj isti post sto je hubica pisala i sliku iznad, a na kompu je nije bilo!? 
    Ja sam danas isla na ctg, neki mali trudici al ne rade nista...

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 18:40

Da mrva mala, mahao nam je, sestra se smijala i jos se izbecila kad je vidila tezinu. Kako su vase bebice bile u 32.tjednu teske? 
    Antartika, mirovanje do daljnjeg da se nebi otvarala dalje ali se nadam da necu. U pon imam pregled i ctg opet na svarci da vide ima li ista u rodnici s obzirom da sam se od te krvi cistila pa sam imala onaj smedji iscjedak. I eto doslo iznenada. Od jucer sam na 4ctg-a bila i niti jedan nije pokazivao nikakve trudove a bebac je skroz aktivan.

Sunnyday
    16. Rujan 2016. 18:45

Ivcy konacno si nam se javila, bas sam se pitala gdje si i kako si. Drago mi je da ste ti i beba dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI