Ja sam se danas namjerila na pašticadu s okruglicama od kruha..samo nemam junetine doma (ahahahah glavni sastojak xD) pa sam odlučila isprobat to s piletinom :D bas me zanima kaj bude to bilo
Jutro.
Sunnyday prekrasna si kolica kupila.
Joooj kontam kako cu danas ispeci krofne sa marmeladom, s kokos linoladom....uf uf uf....
Sinoc sam mahune skuhala tako da danas ne moram kuhat.
Sheena cestitam od srca! Brz oporavak zelim i javi se kad stignes sa detaljima..
Watermelon zao mi je za mamu, prosla sam i ja sa svojim roditeljima svasta, mama dva puta operirala tumor na mozgu a tata dvaput imao operaciju na srcu.. Hvala Bogu sad je sve ok! Trebate mislit pozitivno i bitna je njena volja za ozdravljenjem i pozitivan duh.
Ivcy je krvarila ili Ivek? Stalno mjesam njih dvije, kako je sad situacija?
Pale pa ti u pon ides u bolnicu?? Jesi uzbudjena???
Evo ja od jutra u punom pogonu, peglam, slazem.. I uz to kuham manestru sa kukuruzom, nas istarski specijalitet!
sheena čestitaaaam :))) javi nam se kada dođeš sebi, bome je kod tebe malo potrajalo!
joj, mene bole ramena, vrat i glava i nikako se namjestit tijekom spavanja. Danas sam cila ajme od natečenosti i iščekivanja.
Jutro cure!
Ajme gulaš od hobotnice, mljaccc! Sad sam gladna 😃
Dony, Ivcy je krvarila i ne javlja se 😔, iskreno se nadam da je sve ok.
Mi smo noćas lijepo spavali, u zadnje vrijeme me jako boli zdjelica pa muku mučimo po noći jer se ne mogu normalno niti okrenuti. Danas je hb bilo ok.
Bok curkice i bebice!
Evo da vam se javim..nema me jedan dan i imam kaj za čitati..super :)))
Mi bili na pregledu, i sada je ginić siguran da je curka :) odmah sam išla kupiti robicu s rozim haha sve je u redu, zatvorena sam, srce kuca, tlak super, dao mi je heferol za željezo i rekao da dođem opet za 3 tjedna.. Moram napraviti opet testove senzibilizacije i sljedeći put će mi raditi briseve... Tak sam bila sretna i uvijek tako sretna s pregleda idem ravno u shopping :)) Stavit ću vam sliku kasnije kaj sam kupila... :)))
Moja majka je kupila dvije dekice lijepe, nekoliko bodića i kapice.. posteljinu na pčelicu maju haha prekul je..
i da udebljala sam se 2kg u 3 tjedna i još sam pazila full ali sam odlučila ne se više brinuti oko kila, proći će one :) sad sam na +15,5kg..
Čestitam Shenna na bebaču!! Piši kad stigneš :))
Ivek tnx za detaljne info sa sv.Duha, ja isto tamo namjeravam roditi pa su mi te info baš super :) Ja idem s mužem sljedeći tjedan na tečaj u Baruna Filipovića..Jel ide tko tamo od vas? Možda se i vidimo :)
Croatina, ja sam jučer vidjela kod mame Coctu i tak sam je popila ko nikad u životu hahaha
Sunny, super su ta kolica..i mi smo to htjeli pa smo ipak uzeli BabyBoom...
Watermelon, žao mi je zbog tvoje mame, drži se i samo pozitivno! :)
Ivcy, kako siii?? Javi see
Dony, ti si baš vrijedna.. sad ću i ja malo krenuti pospremati... :) imam još kutija za složiti..
Mami je sutra rođendan i morala bi sutra složiti neki kolačić, bit će "savršeni čokoladni kolaćić" koji je prefinnn i tak dobro uspije :) doći će k nam u stančić u nedjelju pa moram smisliti kaj za ručak napraviti.. možda neki gulaš juneći, to u loncu najbolje jednom :)) kupit ćemo joj peglu :)
Jutro,
noćas sam se "samo" 5 puta digla za wc.. a šake naotečene...joj.joj.. prsti mi izgledaju kao čevapi :) Hubica, planiram ići na tečaj u Baruna Filipovića, ali nisam sigurna hoću li stići idući tjedan ili onaj drugi, pošto se ne naručuje, pa si mislim da će možda biti gužva na ovom sad (21.-22.9.). Rezervirala sam termin i u bolnici sv.Duh (ipak bi htjela vidjeti gdje ću roditi), hvala Ivek na detaljnom opisu.
Danas kuham mahune, a mm se zeza da ga nema do 21 navečer tak da mogu pojesti mahune i za večeru, tak da njemu nih ne ostane.haha Njemu nije ručak bez mesa. :)
Sinoć vas sve pročitala i naravno odoh ja na net pogledati što ima oko Božića, zarazili ste me. Znači samo 100 dana.. i to će brzo doći. Bebeć bi mi trebao već biti pravi dečko od mjesec dana tak da možemo malo ići van i uživati u božićnom ugođaju.
Neznalice ti si trudna otprilike kao i ja jel da? Hvala Bogu da ja nisam počela oticati, sad kad čitam komentare ne znam jel trebam očekivati da i ja počnem oticati.
Kad čujem još priče kak se dobijaju i hemoroidi u trudnoći tamo pred kraj ili poslije poroda sva se izbediram, zapravo ni ne znam što su hemoši nadam se da neću ni saznati.
Ajme stvarno je izazov odrezati nokte na nogama,ali ovo je zadnji put.😊
Da Ivcy nam se dugo ne javlja,a i Saky i Vjeva,nadam se da su nam dobro?
Dony uzbuđena sam,nervozna i pomalo prestrašena,tim redoslijedom,ali i dosta mi trudnoće tako da mi drago da je to idući tjedan...
Crna bitno da sve ok na pregledu,dogovoreno za wafle 😉,prije ćeš se ti oporaviti,nama će ovo sa Nikom sigurno trajati cca 1mj,dok baš sve ne bude gotovo.
Hubica,čestitam na curki i super za pregled 👍
Kaoala držim fige da to ubrzo krene,vjerujem da ti već dosta 😉
Idući tjedan zahlađenje,nadam se da će stalno padati kiša dok sam u bolnici 🌧😊
Neznalica, i moji prstići su postali čevapi jojjj kada je termin na sv.Duhu za tečaj? Mi ćemo probati doći što ranije da uspijemo uhvatiti mjesto za sjesti...pa se možda i vidimo :) ahh da mužići naši, ni mome nije ručak bez mesa ali danas ćemo papati oslića s restanim krumpirom :)
Jojjjj Božić, bit će to divan Božić..konačno u svome stanu, s našom bebicom mmm već osjećam miris cimeta :))) i ja sam nedavno gledala kamo ćemo smjestiti bor haha
Sortiraj odgovore
Najstariji