Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    16. Rujan 2016. 09:17

Ja sam se danas namjerila na pašticadu s okruglicama od kruha..samo nemam junetine doma (ahahahah glavni sastojak xD) pa sam odlučila isprobat to s piletinom :D bas me zanima kaj bude to bilo

• Antartika
    16. Rujan 2016. 09:28

Jutro. 
    Sunnyday prekrasna si kolica kupila. 
    Joooj kontam kako cu danas ispeci krofne sa marmeladom, s kokos linoladom....uf uf uf....
    Sinoc sam mahune skuhala tako da danas ne moram kuhat.

• Dony
    16. Rujan 2016. 09:36

Sheena cestitam od srca! Brz oporavak zelim i javi se kad stignes sa detaljima.. 
    Watermelon zao mi je za mamu, prosla sam i ja sa svojim roditeljima svasta, mama dva puta operirala tumor na mozgu a tata dvaput imao operaciju na srcu.. Hvala Bogu sad je sve ok! Trebate mislit pozitivno i bitna je njena volja za ozdravljenjem i pozitivan duh. 
    Ivcy je krvarila ili Ivek? Stalno mjesam njih dvije, kako je sad situacija? 
    Pale pa ti u pon ides u bolnicu?? Jesi uzbudjena??? 
    Evo ja od jutra u punom pogonu, peglam, slazem.. I uz to kuham manestru sa kukuruzom, nas istarski specijalitet!

koala988
    16. Rujan 2016. 09:50

sheena čestitaaaam :))) javi nam se kada dođeš sebi, bome je kod tebe malo potrajalo!

joj, mene bole ramena, vrat i glava i nikako se namjestit tijekom spavanja. Danas sam cila ajme od natečenosti i iščekivanja.

Diddy
    16. Rujan 2016. 09:59

Jutro cure!

Ajme gulaš od hobotnice, mljaccc! Sad sam gladna 😃

Dony, Ivcy je krvarila i ne javlja se 😔, iskreno se nadam da je sve ok.

Mi smo noćas lijepo spavali, u zadnje vrijeme me jako boli zdjelica pa muku mučimo po noći jer se ne mogu normalno niti okrenuti. Danas je hb bilo ok.

Hubica01
    16. Rujan 2016. 10:18

Bok curkice i bebice!

Evo da vam se javim..nema me jedan dan i imam kaj za čitati..super :)))  

Mi bili na pregledu, i sada je ginić siguran da je curka :)  odmah sam išla kupiti robicu s rozim haha sve je u redu, zatvorena sam, srce kuca, tlak super, dao mi je heferol za željezo i rekao da dođem opet za 3 tjedna.. Moram napraviti opet testove senzibilizacije i sljedeći put će mi raditi briseve... Tak sam bila sretna i uvijek tako sretna s pregleda idem ravno u shopping :))  Stavit ću vam sliku kasnije kaj sam kupila... :)))  
    Moja majka je kupila dvije dekice lijepe, nekoliko bodića i kapice.. posteljinu na pčelicu maju haha prekul je..
    i da udebljala sam se 2kg u 3 tjedna   i još sam pazila full ali sam odlučila ne se više brinuti oko kila, proći će one :) sad sam na +15,5kg..

Čestitam Shenna na bebaču!! Piši kad stigneš :))
    Ivek tnx za detaljne info sa sv.Duha, ja isto tamo namjeravam roditi pa su mi te info baš super :) Ja idem s mužem sljedeći tjedan na tečaj u Baruna Filipovića..Jel ide tko tamo od vas? Možda se i vidimo :) 
    Croatina, ja sam jučer vidjela kod mame Coctu i tak sam je popila ko nikad u životu hahaha
    Sunny, super su ta kolica..i mi smo to htjeli pa smo ipak uzeli BabyBoom...
    Watermelon, žao mi je zbog tvoje mame, drži se i samo pozitivno! :) 
    Ivcy, kako siii?? Javi see 
    Dony, ti si baš vrijedna.. sad ću i ja malo krenuti pospremati... :)  imam još kutija za složiti.. 

Mami je sutra rođendan i morala bi sutra složiti neki kolačić, bit će "savršeni čokoladni kolaćić" koji je prefinnn i tak dobro uspije :)  doći će k nam u stančić u nedjelju pa moram smisliti kaj za ručak napraviti.. možda neki gulaš juneći, to u loncu najbolje jednom :))  kupit ćemo joj peglu :)

Neznalica
    16. Rujan 2016. 11:04

Jutro,
    noćas sam se "samo" 5 puta digla za wc.. a šake naotečene...joj.joj.. prsti mi izgledaju kao čevapi :) Hubica, planiram ići na tečaj u Baruna Filipovića, ali nisam sigurna hoću li stići idući tjedan ili onaj drugi, pošto se ne naručuje, pa si mislim da će možda biti gužva na ovom sad (21.-22.9.). Rezervirala sam termin i u bolnici sv.Duh (ipak bi htjela vidjeti gdje ću roditi), hvala Ivek na detaljnom opisu.

Danas kuham mahune, a mm se zeza da ga nema do 21 navečer tak da mogu pojesti mahune i za večeru, tak da njemu nih ne ostane.haha  Njemu nije ručak bez mesa. :)

Sinoć vas sve pročitala i naravno odoh ja na net pogledati što ima oko Božića, zarazili ste me. Znači samo 100 dana.. i to će brzo doći. Bebeć bi mi trebao već biti pravi dečko od mjesec dana tak da možemo malo ići van i uživati u božićnom ugođaju.

• Antartika
    16. Rujan 2016. 11:12

Neznalice ti si trudna otprilike kao i ja jel da? Hvala Bogu da ja nisam počela oticati, sad kad čitam komentare ne znam jel trebam očekivati da i ja počnem oticati.
    Kad čujem još priče kak se dobijaju i hemoroidi u trudnoći tamo pred kraj ili poslije poroda sva se izbediram, zapravo ni ne znam što su hemoši nadam se da neću ni saznati.

PALE
    16. Rujan 2016. 11:15

Ajme stvarno je izazov odrezati nokte na nogama,ali ovo je zadnji put.😊
    Da Ivcy nam se dugo ne javlja,a i Saky i Vjeva,nadam se da su nam dobro?
    Dony uzbuđena sam,nervozna i pomalo prestrašena,tim redoslijedom,ali i dosta mi trudnoće tako da mi drago da je to idući tjedan...
    Crna bitno da sve ok na pregledu,dogovoreno za wafle 😉,prije ćeš se ti oporaviti,nama će ovo sa Nikom sigurno trajati cca 1mj,dok baš sve ne bude gotovo.
    Hubica,čestitam na curki i super za pregled 👍
    Kaoala držim fige da to ubrzo krene,vjerujem da ti već dosta 😉

Idući tjedan zahlađenje,nadam se da će stalno padati kiša dok sam u bolnici 🌧😊

Hubica01
    16. Rujan 2016. 11:16

Neznalica, i moji prstići su postali čevapi jojjj kada je termin na sv.Duhu za tečaj? Mi ćemo probati doći što ranije da uspijemo uhvatiti mjesto za sjesti...pa se možda i vidimo :) ahh da mužići naši, ni mome nije ručak bez mesa ali danas ćemo papati oslića s restanim krumpirom :) 

Jojjjj Božić, bit će to divan Božić..konačno u svome stanu, s našom bebicom mmm već osjećam miris cimeta :)))   i ja sam nedavno gledala kamo ćemo smjestiti bor haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.