Mi fino ručali,obavila sa vešom i ostalim što sam trebala,malo ću se odmoriti pa popodne sa mm na slajac.
Meni jako nedostaje pašteta od tune,često sam ju pravila,pogotovo po ljeti,a sad u trudnoći nisam zbog straha od te žive,možda sam malo i pretjerala.
Mm isto stalno komentira da je mislio da ću biti u 9mj deblja i da ne može vjerovati da tu stane beba od cca 3500g,a ja dobila 16kg 😂
Meni također slađa robica za curice,ali htjeli smo dečka jer se kod nas u obitelji,bližnjoj i daljoj rodilo barem 5curica,malo drugačija situacija nego na forumu.Rado bih da iduće dijete bude curica,meni dvoje max dovoljno 😊
Ugodan vikend svima.... 😉
Hubica i ja sam na +16, ali iskreno nije da sam ogromna. Svi i se smiju ad kazem da je vjerojatno voda jer da, baš sam se napuhala sva, koljena, prsti..baš se vidi da je kao naotečeno. A nikad nisam konzumirala puno tekućine, sad u trudnoći samo pijem i jedem pola lubenice dnevno :P
Bila sam u Chiccu, nije ostalo puno toga (pretežito igračke, kolica, sjedalice, hranilice, šamponi, ulja, boce, dude, blazinice, termosice, steznici). Ja sam uzela dvije pune vreće za 350 kn. Prvo sam mislila da se cura zabunila, ali eto, stvarno se isplatilo.
Malo sam povirila u bubamari, ali mislim da imam dovoljno odjeće, još će moji i njegovi sigurno nakupovati...
Antartika, mislim da smo razlike, dan dva..meni je termin 19.11. i upravo dok pišem mali se rasteže na sve strane, ali još ništa ne boli.. već onako ugodno..Ima kod mene mjesta - imam trbuh kao da sam u 8 mj ... (bar mi tako neki kažu)
Hubica01 za dom zdravlja Barun Filipović se ne moraš naručivati, termini su ti idući tjedan (21.-22.09. od 18 sati) i 27.-28.9. isto u 18. ti tečajevi traju 2 dana i to mi paše kako bi mm dobio potvrdu, jel na Sv.Duhu tečaj se održava 4 puta (2x tjedno) i počinje od 15:00 sati, a mm još radi. pa će ili kasniti ili bar doći na onaj zadnji dan.
Za Sv.Duh se treba naručiti, to sam obavila još početkom mjeseca.Nađem broj na koji sam zvala pa ga stavim.
Cure, jel vam se dogodi tijekom dana kad sjednete da osjetiti otkucaje negdje (mni najcesce ispod desnog rebra). Nije stucanje jer mislim da je izmedu otkucaja manji razmak od sekunde?
Zaboravila ono glavno...
Klinika za ginekologiju - INTERDISCIPLINARNI TEČAJ ZA TRUDNICE (priprema za porod)
Klinika za ginekologiju i porodništvo u suradnji sa Zavodom za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju i Zavodom za anesteziologiju i intenzivno liječenje Kliničke bolnice "Sveti Duh" organiziraju interdisciplinarni tečaj za trudnice sa svrhom pripreme za porod.
Interdisciplinarnost tečaja osigurana je sudjelovanjem ginekologa, pedijatra, anesteziologa, primalja, medicinskih sestara i fizioterapeuta.
Tečajevi su organizirani jednom mjesečno utorkom i četvrtkom te traju ukupno 8 sati (4 dolaska po 2 sata) s početkom u 15.00 sati.
Na tečaju mogu sudjelovati trudnice (s partnerima). Tečaj se održava na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB "Sveti Duh" (II kat, predavaonica).
Zainteresirane trudnice mogu se predbilježiti za tečaj svakog radnog dana na telefon 01/3712196 od 13 do 15h.
Hubice cestitam na curki..Ivek citam tvoj post za curku i točno ono sto sam i ja pomislila..radujem se svom pisulincu al svi znaju da je moja želja bila curka..bude valjda u drugom krugu..
Mm isto govori kak bi on minimalno troje..ja sam iz obitelji gdje nas je bilo troje pa nekako bi stala na dvoje..al sta bude bude..
Između mene i braće je razlika po 5 i 10god..zato bi ja manju razliku..al sve kak ispadne..nista ne planiramo..i ovo je ispala slučajna trudnoća..Zalomilo se nakon 9god veze🙈
Neznalice ja imam toliko veliki trbuh da svi govore sa sigurno nosim blizance i da doktorica nije dobro vidjela na uzv-u, sigurno su blizanci...a dobila sam do sad 10 kg.
Ja bas uzivam u svakom bebinom pokretu. Ali ponekad kao da je jako miran ili ima dosta prostora u stomaku pa ga slabije osjetim.
Cure na PBFu je od 16-19 tecaj mislim a ne od 18h. Provjerite si
Hubice plan je bio sivo-narancasta ali dok sam se ja odlucila da je to to nestalo te boje pa su sad smedje-narancasta i bas su mi fora.
Pale ako volis pastetu - jedi ju! Ja sam dost guglala i kazu da se smije jesti tuna i to umjereno samo ne pretjerivati
Crocandy ne znam o cemu pricas. Kucka mi kad stuca. I to po par puta dnevno zna
Crpcandy ja imam identičnu situaciju sa tim otkucajima i neznam šta je to. Isto ispod desnog rebra,ali meni ponekad to ide i kad hodam,stojim,ležim,nema pravila. Zna se pojačat pa mi trbuh poskakuje. Ja sam mislila da je štucanje al opet nisam sigurna jer isto kak veliš razmak je manji od sekunde. Ja ću u utorak na pregledu u bolnici pitati pa ću vidjeti šta će reći.
Hubica preslatkoo je to 💕💕💕
Ja sam to stucanje primjetila tek prije nekIh 2-3 tjedna i stvarno je kratak razmak i traje po 10-15 min i tako par puta dnevno, cak i po noci. Muz osjeti kad stavi ruku na trbuh da poslakuje, stvarno mi bude zao da toliko stuca jer ja mrzim stucat! Pitala sam gin i rekla je da je to sve normalno.
Pale i ja obozavam pastetu od tune i jela sam ju par puta u trudnoci, samo prva tri mj sam izbjegavala.
Sortiraj odgovore
Najstariji