e cure, pisale ste o donatu mg, ja sam nekidan popila pola boce sasvim nesvjesno i ništa mi se nije desilo, nikakvih kontrakcija ili slično nije bilo a bila sam u 38. ili 39. tt.
joj, što se tiče robice ja isto ne mogu odoliti za curku, ali morali smo povuć crtu i kupili smo samo najpotrebnije jer imamo jako puno posuđenih stvari, pogotovo za prva 3-4 mjeseca.
a što se tiče natečenosti bolje da i ne govorim. meni je lice natečeno, a da ne govorim o prstima, stopalima, gležnjevima itd.
Neznalica ja također imam info da tečaj na BF počinje od 16h, a ne od 18h.
Slažem se s vama, stvari za curke su tako slatke i puno je veći izbor. Mm također već planira da obavezno moramo imati jednu curicu na koju će dečki paziti 😂. Mislim i ja bih voljela curicu, ali ipak ću pričekat da vidim kako je to roditi i imati dvoje malene dijece prije konačne odluke 😁
Uh, da, natečenost. Meni je lagano počela tamo oko 20tt, ali sad je u punom zamahu. I baš ništa ne pomaže. Meni je, uz natečene ruke i noge, natečena i gornja usna 😳
ivek molim te ako se sjetis, pitaj. bas mislim da nije stucanje jer osjetim kad stuca, i cini mi se razlicito. ja imam pregled 27.9. i to mi je zadnji kod socijalne ginek.
sto se tice donata, ja ga pijem svaki dan, nekad i pola litre. znam da se cak preporuca unos magnezija radi misica, grceva i slicno, tako da mislim da nema problema.
Cure , jel ima koja da je bila u zadnje vrijeme na sv duhu na nekom gin pregledu ili da otprilike znate ili ste čule išta o doktorima muškima isključivo gore.
Mislim nije me strah,al mi nekak neznam neugodno, ja sam uvijek išla na preglede kod žene,nije me nikad nitko muški gledao. Možda ovako malo bedasto zvuči al kaj da radim. Možda znate kakvi su ovi gore,ne mogu naći nigdje baš imena na njihovoj str. .iskustva neka su od prije 10-ak god pa možda se mijenjalo.
Ovo je za curke koje vec sad misle na Bozicne ukrase
https://www.pinterest.com/creativemamy/alberi-di-natale
ivek ne znam za to što pitaš, ali iz iskustva znam da su muški bolji nego žene. Čini se čudno, ali je zaista tako. I njima je to sve dio posla i ne trebaš se zamarati s tim.
ma znam da je njima to sve isto,oni sigurno to ne gledaju tak,samo me to negdje odostraga u glavi pika,neznam zašto. Makar je ova na tečaju rekla da kad dođemo gore samo na prvom i zadnjem pregledu baš gledaju dolje,ostalo je sve ctg i ultrazvuk.
Ma zaboravite,izdržat ću ta dva puta ako me dopadne.
ne znam na sv.duhu, ali ja sam imala par muskih ginekologa i tek sad imam prvu zensku.
ovaj prijatelj koji ce me poroditi u petrovoj je takoder musko.
da sam mogla birati ovu socijalnu, odabrala bih musko :)
puno su njezniji, stvarno nikad lose iskustvo nisam imala. nagledaju se oni svacijih pipica tako da im je to pod dobar dan. nemoj se uopce misliti, dapace!
I ja imam muskog ginek.
Nemam apsolutno nikakav razlog protiv muskih doktora. Dapace.
Oni su kako su cure napisale profesionalci i iskreno bitno je da je doktor sposoban bez obzira bio musko ili zensko. No bas sam i cula komentare od zena da su im puno bolji muski ginekolozi, zubari i frizeri ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji