Hvala ti Pale :) i jedva čekam da dođe zahlađenje...volim ljeto ali sada mi treba zraka svježega :)
jutro, curke!
kazu jos danas sunce, pa zahlađenje od sutra...
mi smo upravo pojele i procitale vijesti. nisam znala da beba prema kolicini svjetlosti koja do nje dopire vec u trbuhu razlikuje dan od noci i da se po danu dok npr. lezimo ne bismo trebale pokrivati jer beba vjezba otvaranje-zatvaranje kapaka, a ja uvijek imam neku malu dekicu oko sebe...
htjela sam napisati i jos nesto.... kako ovdje svatko moze bilosto napisati, tako svatko moze odluciti i sto ce procitati. ja sam cesto od kad smo dobili sve one dijagnoze o prijevremenom porodu preskakala dosta postova koji bi me mogli uznemiriti ili utjecati na mene i bebicu.
to nikako ne znaci da mi nije stalo do vas ili vasih obiteljskih problema. sto se vise priblizavam tom vaznom zadatku koji me ceka : ) , to mi vise treba smirenost i kad vidim nesto tipa bolest, smrt..ja to moram preskociti...nadam se da se nitko nece ljutiti : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Čestitke novoj mamici, shenna
Ja mislim da nešto nevalja s forumom, isto se nemogu logirati sa mob, piše mi da traženi server ne postoji.., Sa tableta mi normalno radi...
I isto imam osjećaj da mi nekad nedostaje neki post jer samo vidim da se piše o nekoj temi a uopće nisam vidjela tko je to prvi spomenuo.
Ja isto luda za sokovima, popila bi i fantu i colu i juicy ananas i svaki sok koji vidim 😊 palačinke i vafli me ne zanimaju😑
hubice, cestitam! jos uvijek su djevojcice u manjini na forumu, ali smo dobili pojacanje
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Evo i mene napokon kod kuce
Bome jucer lunjala i danas ujutro i eto sad me prepone i zdjelica ubijaaaaajuuuu uuu
Idem lec i nadam se izdrzati u lezecem polozaju bar 30 min.
Tko je ono napisao da ima baby boom? Hubica?
I mi smo uzeli ta kolica ☺
Tala meni je to jasno i cisto u redu. Ja nisam preskakala postove tu ali ne zelim nista surfati recimo samo se uzrujam.
Hubica cestitke za curicku! Poslikaj da vidimo sta si kupila, ja kad kupujem za mog pisulinca gledam i robicu za curice jer sve bude tako slatko.. Tajice i tunikice ma to mi je preslatko.. Nadam se da cu imati bar jednu curicu 😊💕
Inace ja i muz si zelimo troje djece.. A sad vidit cemo..
On mi svaki dan govori da sam predivna trudnica i da mu je zao da nije prije mi napravio djete 😂 Ali da zato cu svakih godinu dana imat trbuh jer da se on ponovno zaljubio u mene.. A bas je dobar, ja se ne osjecam nimalo privlacno tako troma i s trbuhom pa mi godi da mi stalno tepa 😊😊
Kod nas pocela kIsa i mislim da nece stat do sutra..
Pale i meni vec dosta trudnoce tako da te skroz kuzim da jedva cekas.. Bit ce to sve super vidit ces!
Joojj da Bozic... Svima nama ce ove godine biti najljepsi!
JaZmajec, dada mi smo kupili BabyBoom kolica, odnosno dobili ih od budućeg krsnog kuma :)) koju boju si uzela? Mi smo izabrali crveno-siva :)
Bome i ja se umorila, napravila si sendvič, popila jogurta i sada odmaram...prepone isto ubijaju..
Hvala ti Dony! Ma otišla sam u Bubamaru i kupila još 2 bodija benkice i 2 hlačice a ovome nisam mogla odoljeti :) aaawww divan ti je mužić :))
Bok svima, hubice.cestitam na djevojčici.
Koliko god se veselila svome djetešcu i neće mu nikada biti zamjene,uvijek mi malo srčeko zatreperi kad čujem da netko curicu nosi,pogotovo kad još vidim sve slatke stvari koje se kupuju za njih i kako se uređuju sobice. Valjda će se i nama jednom dogoditi jedna mala gnjavatorica.
Dony kužim te skroz što se broja djece tiče. Mm i ja smo 9 god zajedno i odtad mi brblja kak bi on petero,ja sam uvijek htjela djece više,ja sam jedinica pa sam htjela min dvoje,troje,al baš petero,hm. No s godinama mu je taj broj padao pa je sad samo na troje i veli da će tako biti pa makar sa 60 imao zadnje,mi volimo nekak da je malo veća razlika,tipa više od 5 pa zato.
Al mislim da je meni troje sasvim dovoljno,ako ću i s ovim jednim se snaći,hehe.
Trbuh mi se baš nisko spustio,tako da jedna tegoba u obliku boli u donjem dijelu leđa je došla,ali zato me bar žgaravica više ne muči tako jako,mora da se želudac oslobodio malo pritiska,al svejedno ne mogu još pojesti kao nekad,nego kad ručamo onda podijelim si obrok u 2 dijela pa za pol sata pojedem ostatak,ostaju male porcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji