Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    16. Rujan 2016. 18:47

Ivcy ajme ja ne vjerujem...i meni moja gin kaže da sam zatvorena, a tko zna kakvo je stanje ustvari..
    Skoro smo se srele danas onda...ja dam trebala ic na pregled u bolnicu, ali nisam išla jer čekamo neku specijalnu doktoricu koje danas nema nego tek idući tjedan..i tak sam ljuta sama na sebe jer sam ko ovca..pustim da me svi rastežu kak im se sprdne, kao da će svi rodit, samo ja ne..trebala sam otić danas kad mi je rekla moja gin da se javim u bolnicu i bok..baš sam ovca...
    Jel moguće da ti je to od naprezanja dok si se brijala i to? Ajme miruj sada :) srećom da si išla vidiš..
    Koji doktor te pregledao?

Jazmajac hvala ti za link :D baš super ideja ima :D mene to tak veseli.. kad razmišljam o bozicu odagna me od te nervoze i napetosti pred porod sad..

Nemojte mi zamjerit, danas sam tako ljuta i živčana ponajviše na samu sebe jer sam baš ovca..ko zadnja glupača ja čekam valjda da mi trudovi krenu da odem na pregled h bolnicu..svi kažu rano je, rano je...ma kak je molim te to rano u 37 tt, a dogovoreni carski..ma joj plače mi se kad se sjetim...očito je istina da svi čekaju da im ubaciš pinku pa da konačno bude vrijeme za tebe..
    Uopće nisam od volje, živčana sam do te mjere da skačem na sve doslovno..samo čekam da me plač uhvati..cijeli dan se suzdržavam

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 18:54

Hvala sunnyday! 😘 ma hvala vam svima, divne ste!!😘😘 neznate koliko mi je falio forum. 
    Strah je to veliki jer svako ima svoju teoriju nekakvu. Za osoblje nemam rijeci, bili su zbilja svi ljubazni i dragi ali kuca je kuca. Sad samo lezim i mirujem, iskreno strah me jer ce mi biti prvi porod i trebam jos dosta izgurati pogotovo jer je deckic u pitanju a oni su slabiji.

Jado
    16. Rujan 2016. 18:58

Curke bok. Postavila sam ovo pitanje i na temi za naknadu ali pls ako netko zna od vas da mi pojasni:
    Ako bi mi mogao netko pojasniti samo porodiljni kako se tocno racuna?
    Ja sam mislila da prvih 6 mjeseci krece od dana rodjenja djeteta a ispada da krece od prvog dana kad zena ide na porodiljni? Recimo meni od danas pa do kojeg 14.03? A ne od dana rodjenja djeteta pa bi to bilo do kraja travnja onda. 

Ja sam ocito nesto krivo onda skuzila. Jer sam mislila da mi je porodiljna naknada "puna" placa do travnja a ne ozujka. Dakle ovih 45 dana+6 mjeseci nakon rodjenja djeteta. A ovak ispada sa navrsenih 5 mjeseci pa do 1.god da krece ona manja naknada.
    Nadam se da me kuzite.

Ivcy pa svasta sa tim doktorima. Ali eto bila si na provjeri i mislim da je najbitnije da je sve u redu i da si sada kod kuce. Jel moras mirovati?

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 19:01

Croatina jucer mi je bila jedna doktorica, plavkasta, jako ljubazna, ima poludugu kosu, ne znam kako se zove, a danas mi je bio doktor Latkovic, mladji (kazu da je on imao mozdani udar) 
    Ja sam ljuta danas isto jer sam jutros u 9 bila na vadjenju krvi i mokrace, pa je dr.Latkovic rekao neka mi naprave i ctg odmah, medjutim ja sam za ctg cekala do 12:30, kada je dosla sestra i stavila mi ga i otisla, do 13:15 je tukao i niko nije dolazio pa mi je cimerica iskljucila ga. A nakon toga tek u 15h je dosla neka dr.doktorica s mojim papirima i odnijela moj ctg nalaz. Onda je dosla druga sestra i rekla da se ispricava jer dolje u radjaoni i predradjaoni je kaos i krepao im jedan ctg. 
    Croatina ako u pon ides mozda se vidimo, ja sam u 8:20 narucena! Moram vec u pola 7 krenut od kuce!

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 19:10

Jazmajec da moram strogo mirovati a i hocu vjeruj mi jer mi je ovo zbilja bila lekcija, ne zna se zasto sam prokrvarila, kazu da je sada usce maternice osjetljivo i da i sex moze poremetit ali eto ja taj dan a niti dan ranije nisam imala odnose, jedino sto sam radila i naprezala se je depiliranje gdje sam izmjenila hrpetinu poza i nakon depiliranja otisla pisati i vidim krv. 

Dns mi mm govori ima da lezis i ne mrdas, ja cu kuhati a ti mi govori sto i kako. 😁 bio je bas sladak, a oci pune suza kad je odlazio jucer, jos ja nisam imala pojma da ce me ostavit u bolnici pa nisam imala apsolutno nista sa sobom, pa mi isao kupovati stvari itd.ma sok na sok je bio. Jedan kaze zatvorena, drugi otvorena za prst..

croatina
    16. Rujan 2016. 19:14

Isuse to mi je tak poznato kad te prikopcaju na ctg na onaj neudoban krevet da ležiš na leđima i ostave te..Al mene to ne dira..ja se okrenem na bok i kak mi paše i kak mogu pa se izgubi signal i svašta nešto..ali boli me da ne velim kaj...da ju zanima taj ctg nebi otišla pit kavu, neg bi gledala i pazila da je dobar kontakt..babetine zle..i još se onda vrati i vidi da se izgubio signal i pop..još na mene..ma daj skini mi se glupaco..joj majko mila baš nemam strpljenja
    Ova je nama rekla javit u ponedjeljak ujutro kada da dođem toj specijalnoj doktorici..ček naručena si u 8.20 za što? Baš bi mi bilo drago da se vidimo :-)

Ivcy1306
    16. Rujan 2016. 19:34

Narucena sam na pregled i ctg opet, s tim da cu ovaj put imat torbu spremljenu u autu jer ko bi im vjerovao vise. Dns mi pak dr.latkovic nista nije komentirao za otvaranje!

Neznalica
    16. Rujan 2016. 19:48

Joj, oprostite,,, je je..tt u dz barun filipović počinje u 16:00. Hvala na ispravci.

• Antartika
    16. Rujan 2016. 19:49

Ne znam jel mi se tlak srozao ili je od vremena, ali tako mi se vrti u glavi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.