Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    16. Rujan 2016. 02:03

Super za kolica sunny :) želimo puno ugodnih i sretnih vožnji :)))))

Sheena jupijoo :D čestitke na malom anđelu 💙💙

Watermelon vjerujem da ti je jako teško :( ..pokušajte ostati pozitivni i vjerujem da će se izvući :) ako nije prekasno, probajte s broccolinom..je alternativa..nisu kemije, ali moj djed dok je to pio se dobio i čak zidao vani i onda se predao, prestao to pit i nažalost..otišao..
    Držite se, vjerujem da će mama još i unuče na faks ispratiti :))))

watermelon
    16. Rujan 2016. 05:25

Antartika - nije prvo unuče, ima seka dvoje, al meni je prva beba :)

Sunny - zakon za kolica! Ja sam baš uzbuđena bila kad smo kupovali naša, kao da ću ja u njima spavati dok me drugi vozikaju :)

Croatina - pa da, ima još ona za kim vikati da ne stoji na propuhu i da nije dovoljno pojeo :) :) 
    Hvala na savjetu, nemam ništa protiv alternative dok je u granicama razuma i protiv prirodnih stvari, dapače. Pogledam ovo što si napisala!

Sunnyday
    16. Rujan 2016. 08:17

Dobro jutro, evo ja se probudila gladna. JaZmajac sta ce fino biti danas za klopu? Kakve su bile paprike kod mane? 
    Idem se lagano spremati za bolnicu, danas idem na ctg.

croatina
    16. Rujan 2016. 08:18

Jutro pčelice :D
    Kako ste spavale? Ja sam cijelu noć dezurala uz cucka..neće jest..joj koma..može mi dic tlak do besvijesti taj ker..

Mame nam se ne uspijevaju bas javiti puno..mimica, chippica? Kako ide?

Crna191
    16. Rujan 2016. 08:38

Jutro..
    Eto i mene s pregleda,uzeo bris samo i pregledao dal sam otvorena..čini mi se da malac ne zeli po mom planu bar malo ranije🙈..
    Jucer sam negdje nes pročitala da se do 36tt pije magnezij,kasnije ne..jel to istina? Zaboravila pitat Dr..
    Sunny super za kolica..bitno da si ti zadovoljna a i malac ce bit sigurno..mi danas radimo tjesteninu s povrćem i tunjevinom..znam da se tuna ne smije puno u trudnoci,al bas sam je pozelila..
    Frabe mislimo na tebe..javi nam se kad uspiješ,fale tvoji postovi..

Jado
    16. Rujan 2016. 08:48

Jutro curke! 
    Sheena cestitke!!!! Saljem veliki zagrljaj! Matej dobrodosao nam! 🚗🎉🎊
    Sunny danas ima gulas od hobotnice. Njama njama
    Crna samo ti papaj tunu. Ova u konzervi ima najmanje zive zbog koje se kakti ne preporuca konzumacija
    Ofc nemoj sad 4 konz tjedno 😊 umjereno mozes. Ja sam recimo cak 1xtj nesto od tune znala pojesti

watermelon
    16. Rujan 2016. 08:51

Jutro svima! 

Nama stigla kolica pa sad gledam u njih :)

Ja se probudila oko 4 ujutro pa zaspala opet oko 6 onda opet budna u 8. To se vježbam za kad dođe beba hehe

PALE
    16. Rujan 2016. 08:54

Jutro!🌥

Ja napokon ok spavala,danas imam zaleđen gulaš-mama mi to u pon donesla,samo to prekuham i skuham tijesto uz hrpu salate.
    Idem sebe dovesti u red za bolnicu-nokti,obrve...Jer i ovaj vikend imam dosta sitnica obaviti oko veša,cvijeća,sterilizacija izdajalice i bočica...
    Baš sam uzbuđena 💕 Nadam se da sam još više otvorena pa da će ubrzati carski.

Sunny super za kolica 👍i ja se probudila gladna kao nikad,tj probudio me mužev alarm,za kaznu mi kupio vruće slance koje sam smazala uz bio aktiv 😊
    Watermelon,držite se,nadam se da će nalazi biti što bolji...

PALE
    16. Rujan 2016. 08:58

Haha,danas gulaši na redu 😊
    Crna ja pitala za mg,nije precizirao već rekao da se zadnjih par tjedana ne pije do poroda,ali za carski svejedno..

Crna191
    16. Rujan 2016. 09:07

Jazmajac ma ja sam jednom mjesečno tunu..al sad je bas dugo nisam..bas sam pozelila..
    Pale pa tako sam nesto i ja čitala slučajno..jucer prestala piti..joj ti jos malo malo brojiš..uživaj jos ovaj vikend sa muzem,a onda samo hrabro..kad vam sve prođe a i ja se oporavim, donosim vafle😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.