Vecer cure 😊
Watermelon zao mi je za mamu 😘
Ivek hvala ti na informacijama sa tecaja. Dobro je cuti nama koje cemo roditi na sv. duhu 😊
Sheena cestitam ti 🎈🎈
Vidim da se prica o bozicu. 🎄🎄 Ja sam isto jedna od onih koja obozava to razdoblje. 💕💕 Svake godine sve ranije kitim bor doma, jer da se mm-a pita on bi kitio na badnjak. Mislim da ce ove godine sve biti posebno sa nasim malim mrvicama. 😊
Sheena sve najljepse cestitke i da se brzo oporavis :D
watermelon samo pozitivno! lako je reći znam, ali vjeruj mi da pozitivne misli pomažu, a uskoro će dobiti i razlog da i sama bude pozitivna :)
Bozic, mislim da ce biti najljepsi do sada, ali iskreno ni na kraj pameti :) prevruce je jos da bi me ista uopce asociralo na to :P
Donat pijem od početka i zahvalna sam mu jer bez njega ne bih mogla na wc.
Ja idem sutra do shopping centra kupiti koji body i kompletić, ako nađem nešto lijepo na popustu. Malo i da povirim u taj chicco ako je ista ostalo :)
croatina - mislim da nitko od nas nikad ne bude spreman na to, ali je u nekim situacijama možda maaalo lakše prihvatiti, ne znam. Prvih par dana mi je bio pakao, sad je to već prešlo u nekakav tup osjećaj i jako se trudim da ne plačem. Moram misliti na bebu jer još da i meni i njemu nešto bude sad, to nikako ne bi bilo dobro.
crna191 - žao mi je što ste morali proći kroz to, ali mi je jako drago što kažeš da je dobro!! Neka tako i ostane :) ako nije problem, jel isto bio pluća ili nečeg drugog?
bagi_ca, Angel2709, Diddy, sanjac, crocandy (nadam se da nisam nekog zaboravila) – puno hvala na lijepim riječima, držim se i samo pozitivno!
Sheena – čestitam!!! Što brži oporavak i puno maženja s malim zlatom
tatjana_zg – drago mi je čuti da ste zadovoljni s kolicima! Mi ih jedva čekamo provozati, valjda će biti ok vrijeme kad mi budemo htjeli van :)
Mi smo pred par godina napravili ukrase za bor kao sovice od češera ( https://s3-us-west-2.amazonaws.com/lia-griffith-media/wp-content/uploads/2014/11/Felt_Ornaments_Pinecone_Owls.jpg ) i sad svake godine kažemo da ćemo iduće godine baš cijeli bor u sovice. Naravno da nismo nikad više napravili sovice :D Idem baš sad opet predložiti da ove godine imamo :)
Watermelon isto pluća..zato kažem da znam kako ti je.. Drži se..ako trebaš bilo sto pitat,pošalji mi na privatnu poruku..😉
Ivek - super za ove info! Ja mislim rodit u Vinogradskoj, ali sve dobro dođe čuti.
crocandy - javi jel ostalo što u Chiccu, možda baš to nešto skužim da mi fali
pitanje za sve - jel moguće da se meni ne prikazuju neki vaši postovi? Jer sam već danas skužila da pričate o nečemu što ja uopće nisam vidjela da je netko napisao, a kao friško je napisano. Mislila sam da sam luda, al sad opet vidim da se nešto spominje, a ja pojma nemam gdje to piše.. Možda sam stvarno luda :)
Crna191 - hvala ti! Još čekamo nalaze sve da znamo na čemu smo točno pa ako budem imala pitanja, javim se :)
Watermelon jako mi je zao zbog tvoje mame, a ti se nemoj sekirati, znam da ti je tesko...
Jel to prvo unuce tvojim roditeljima?
Sheena Cestitam, sve najbolje vam zelim
watermelon i meni se desavalo da cita neki post, o necemu se pise a ja nisam mogla naci ko je to pitao. Vjerovatno kad nas vise pise istovremeno a ne osvjezimo stranicu pa nam nesto i promakne.
Mi smo kupili kolica Ipak Pierre cardin jer su točkovi veliki u gumeni i jednostavno izgledaju super uzivo, jos su mi ljepsa nego na slici, bas sam sretna
Sortiraj odgovore
Najstariji