Ma ja ću isto uzeti nekoliko pelena,spakirala već da ne moram zvati svako malo,pa ako će faaliti muž donese drugi dan.
Watermelon jako mi je žao zbog mame, ne mogu ni zamisliti kako ti je 😢. Držim fige da na kraju ipak sve bude ok i da ti mama ozdravi.
Ivek hvala ti puuuno na detaljnim informacijama sa tečaja.
Više ne znam tko je pisao o tome da se ne smije piti Donat Mg, ali meni ga je gin preporučio da ga slobodno pijem i to baš za kontrakcije maternice. Odnosno da slobodno unosim magnezija na bilo koji način i u bilo kojim količinama...pa sad ti znaj.
Mmmm Burger fest 😍. Mi ćemo navratiti u pon nakon pregleda na duhu, jedva čekam.
Ivcy jesi li ok? Kako je prošao pregled?
ivek identične informacije smo mi dobili u Splitu, osim za široko povijanje, u većini se slučajeva još prakticira pogotovo kod curica. Ostalo je sve manje-više isto, a opet sve te informacije sam ja našla na internetu i informirala se i prije tečaja pa mi tečaj i nije baš nešto koristio osim par informacija, npr. ne smijete se same ustajat prvi put s kreveta nakon poroda nego obavezno treba pozvati sestru. to recimo nisam znala. :)
U 17:25h rodila malog Mateja 😊❤ ipak je duze potrajalo, al isplatilo se.. javim vam detalje kad dodem k sebi! Hvala svima na podrsci! 😘
Sheena cestitam 🤗😊😆
Crna moj Patrik super napreduje. Bas kako kazu kad rodis prorade ti ti instinkti da znas kaj i kolko tvom djetetu treba. Ja nisam od onih da imam te majcinske sentimentalne osjecaje i da tepam al uz njega se probudi ta moja sentimentalna strana koju eto ocito imam. Al i dalje ne tepam. 😉
Jos ne idemo van. Samo na terasu izadjemo na zrak ujutro. Cekamo prvi pregled kod pedijatrice pa cemo krenuti u setnje.
Vidim da ste pisale o bebetto kolicima. Mi ih imamo. Bebetto holand smo uzeli. 3 u 1. Platili oko 3800 na sajmu beba. Jako smo zadovoljni.
Autosjedalica je ionako za ovaj pocetak. Ok je. Patrik je trenutno vecinom u kosari i voli biti u njoj. Moze se podici naslon pa ima onih 15 stupnjeva nagib pa mu to valjda odgovara. Sportski dio jos nismo isprobali. 😊 moje preporuke definitivno idu za ta kolica
Sheena čestitam! 🍼😉👍
Mg donat je preporučljiv u trudnoći,baš protiv žgaravice i za probavu osim zadnja 3tjedna,meni preporučljiv i dalje jer idem na carski.Čak za poklon dobila donat kod ginekologa kao promocija prvo tromjesečje.
Ivek,sve iste info kao tečaj u DZ di bila,ovo za staviti tati bebu na prsa i nama rekla 😉
sheena, cestitam!!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji