Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    15. Rujan 2016. 19:19

Ma ja ću isto uzeti nekoliko pelena,spakirala već da ne moram zvati svako malo,pa ako će faaliti muž donese drugi dan.

Diddy
    15. Rujan 2016. 19:39

Watermelon jako mi je žao zbog mame, ne mogu ni zamisliti kako ti je 😢. Držim fige da na kraju ipak sve bude ok i da ti mama ozdravi.

Ivek hvala ti puuuno na detaljnim informacijama sa tečaja.

Više ne znam tko je pisao o tome da se ne smije piti Donat Mg, ali meni ga je gin preporučio da ga slobodno pijem i to baš za kontrakcije maternice. Odnosno da slobodno unosim magnezija na bilo koji način i u bilo kojim količinama...pa sad ti znaj.

Mmmm Burger fest 😍. Mi ćemo navratiti u pon nakon pregleda na duhu, jedva čekam.

Ivcy jesi li ok? Kako je prošao pregled?

koala988
    15. Rujan 2016. 19:47

ivek identične informacije smo mi dobili u Splitu, osim za široko povijanje, u većini se slučajeva još prakticira pogotovo kod curica. Ostalo je sve manje-više isto, a opet sve te informacije sam ja našla na internetu i informirala se i prije tečaja pa mi tečaj i nije baš nešto koristio osim par informacija, npr. ne smijete se same ustajat prvi put s kreveta nakon poroda nego obavezno treba pozvati sestru. to recimo nisam znala. :)

Sheena
    15. Rujan 2016. 20:04

U 17:25h rodila malog Mateja 😊❤ ipak je duze potrajalo, al isplatilo se.. javim vam detalje kad dodem k sebi! Hvala svima na podrsci! 😘

Diddy
    15. Rujan 2016. 20:07

Sheena čestitam!!!! 

tatjana_zg
    15. Rujan 2016. 20:12

Sheena cestitam 🤗😊😆

Crna moj Patrik super napreduje. Bas kako kazu kad rodis prorade ti ti instinkti da znas kaj i kolko tvom djetetu treba. Ja nisam od onih da imam te majcinske sentimentalne osjecaje i da tepam al uz njega se probudi ta moja sentimentalna strana koju eto ocito imam. Al i dalje ne tepam. 😉
    Jos ne idemo van. Samo na terasu izadjemo na zrak ujutro. Cekamo prvi pregled kod pedijatrice pa cemo krenuti u setnje.

Vidim da ste pisale o bebetto kolicima. Mi ih imamo. Bebetto holand smo uzeli. 3 u 1. Platili oko 3800 na sajmu beba. Jako smo zadovoljni. 
    Autosjedalica je ionako za ovaj pocetak. Ok je. Patrik je trenutno vecinom u kosari i voli biti u njoj. Moze se podici naslon pa ima onih 15 stupnjeva nagib pa mu to valjda odgovara. Sportski dio jos nismo isprobali. 😊 moje preporuke definitivno idu za ta kolica

PALE
    15. Rujan 2016. 20:24

Sheena čestitam! 🍼😉👍
    Mg donat je preporučljiv u trudnoći,baš protiv žgaravice i za probavu osim zadnja 3tjedna,meni preporučljiv i dalje jer idem na carski.Čak za poklon dobila donat kod ginekologa kao promocija prvo tromjesečje.

PALE
    15. Rujan 2016. 20:25

Ivek,sve iste info kao tečaj u DZ di bila,ovo za staviti tati bebu na prsa i nama rekla 😉

tala
    15. Rujan 2016. 20:34

sheena, cestitam!!!! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Antartika
    15. Rujan 2016. 20:36

Sheena cestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.