Sheena sretnooo i javi se kad sve bude gotovo! Sigurna sam da ce ici brzo kad ti izgleda pocelo sve prirodno!
Sretno Sheena!
Što bi mi bez naših mužića!? Pa nek netko kaže da su beskorisni... Mi nismo u stanju par mjeseci napraviti nešto, a oni će to morati u par dana ako zagusti I ja imam sreće što imam samostalnog frajera i mogu mu bez brige prepustiti sve, ali ja ću se pojesti ako do polovice 10. mjeseca ne bude sve spremno! Nisam nikada prije bila control freak, ali sad u trudnoći sam pošvicala totalno! Kad me ne pere želja za hranom, mora barem za tim da bude sve po PSu... Imam još malo manje od 2 mjeseca i paničarim kako ćemo stići sve! A zapravo i nemamo još puno posla. Samo ofarbati sobu i posložiti dječji kutić, i složiti torbe za rodilište. robica oprana, sve nabavljeno ili će biti za 2 dana...
Croatina i mene počela žgaravica povremeno prije spavanja mučiti unazad par tjedana, kad legnem u krevet, možda 3 ili 4 puta do sada, i primjetila sam da je obavezno ako pojedem nešto slatko u tim satima prije odlaska u krevet. Onda popijem jogurt i bude malo bolje. I moram obavezno ležati s gornjim dijelom tijela višim. Jel tebi žgaravica isto povezana s nečim i kako je rješavaš?
Dobro jutro želimo vam moja fanta i ja :D
Sheena sretno :)
Makonja..ja imam niz problema sa zelucem pa kad me zeza, onda redom počnem pit tablete u nadi da će jedna pomoć tj. Iz straha da me ne ulove grčevi..
Kad osjetim bas kiselinu da mi se diže i žari me, onda jedem gastale..dva odjednom pocuclam i po potrebi još jednog..uglavnom pomogne..a za sve ostalo tu je MasterCard..šalim se..tu je niz drugih lijekova od normabela, spasmexa, peptorana, ranitala itd xD
Da skratimo gastal xD..smiješ ga u trudnoći i meni pomogne..
Hoće žgaravica od slatkog, ali neki puta dođe sama od sebe kao jučer npr jer sam pregladnila..
Jutro zgodne mame!
Ajme Sheena nadam se da ce ipak sve prirodno ici - ipak je laksi porod bez indukcija! Javi nam se sa "friskim" izvjestajem!! 💋
Mala me istamburala ajme meni. Od 6 ujutro i nema spavanja.
Jutro! 🌥
Nama danas punih famoznih 38tt 💕,na prvom pregledu mi rekli da zbog lošeg položaja mioma velika mogućnost pobačaja,pa prijevremenog poroda,blabla..., pa zbog operacije bitan taj 38tt ali teško da ćemo dogurati...pa da ću završiti na injekcijama zbog pritiska i bolova ,na kraju miomi nisu rasli jer im Niko sve pojeo i izgurao ih😂Sva sreća na mojoj i Nikinoj tvrdoglavosti!Kako je rekla ivekova dosadna doktorica svaka osoba drugačija 😄 Nemaju oni pojma.
Sheena super jer krenulo prirodno,držim fige da bude sve dobro prođe i što brže 🍀
Sunnyday meni bitni kotači,bolji su na PC 👍
Meni drago da sve kupili jer sam sad prenervozna za to i ne mogu toliko hodati.
Teić dobrodošla... 👍
Ivcy javi se poslije pregleda,vjerujem da kapilara ili si se porezala,ne treba odmah paničariti,ali ja bih isto doktoru kad je krvarenje u pitanju za svaki slučaj 😉
Sva sreća da mi posteljica sprijeda jer ja takve udarce i guranja trpim cijelu trudnoću,3 puta se okrenuo i zovu ga živac i uvijek mu se smiju kakve gluposti radi,sad su zadnjih par dana udarci blaži,ali i dalje kvrge iskaču.Ali i ja i muž smo kao djeca bili živahni.
Ajme ja sam jedna od idućih 🍼😄 idući tjedan u ovo vrijeme neću više biti trudna,odoh malo van dok nije vruće...
sheena aaa baš mi je drago što je krenulo prirodno, samo od sebe! Tko zna, možda već sada držiš svoju bebicu u naručju! Sretno :I i javi nam svoje doživljaje!
Kod mene još ništa, postajem pomalo tužna od ovog čekanja i iščekivanja, a svi zovu i pitaju kad ću, jesam li itd. uh, još malo! Baš sam nestrpljiva.
Jutro.
Sheena sretno.
Croatina jesi li probala pijuckat Donat mg? Mene spasava od zgaravice.
jutro!
sheena, sretno danas!!!!!!!!!!!!!
nama punih 34tt.! kako bi rekla moja panicarka dr., sad smo sigurni : )))
pale, tebe mrvice dijele do zagrljaja s nikom!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Koala sad ce to sve polako. Samo polako i nema tuznih liceka!
Sta kad ces? Kad beba bude spremna!
Tala i Cvita bravoooooo!!! Aj vi polako samo pa mozemo za 4-6 tjedna nas 4 u radjaonicu ☺ dosta je to. Iza 6 tjedana ne cekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji