makonja, ja ti mogu reći da ti kg enmaju nikakve veze. Evo ja sam se rodila skoro sa 5200 (ooogroomna beba) a malceka mi ima 3500 i evo odbrojavamo dane.
e da, cure, vrijeme najsporije prolazi zadnjih 10 dana. čini se ko 10 mjeseci. Svaki dan je godina. Ja jedva čekam, osluškujem svaki pokret i nadam se da neću prenijet jer je to psihički ajme. najgore iščekivanje.
Bagi-ca i antartika, družim se s vama do kraja.. meni je termin 19.11.
Sheena, sretno sutra :)
Neznalice i Bagi-ce ne znam kak je vama, ali meni se cini da taj 11. mj. nikad nece doci. Tako mi sporo vrijeme prolazi, kao da imam jos 5 mj do poroda. Jedva cekam da vidim to svoje dijete.
Meni je sprijeda posteljica i zbilja ne znam kako bi izdrzala da je nema onda koliko nabija posvuda 😅
Ivcy javi se obavezno. I dobro je da ides k dok svome. Samo odi da vidi.
Sheena i ja sam nervozna radi tebe sad
Uf koala nije ti mami bilo lako!
Evo i ja sam sredina 11. mjeseca, po mom izračunu 11.11., po ginekologu 16.11., 12.11., 13.11. svaka kontrola drugi datum... ugl tu negdje
Antartika i samoj mi je tako.. Ima još dosta vremena do naših termina. Pogotovo kad čitam kako cure već imaju svoje bebice u naručjima ili da broje jako sitno (bar dana), a ja imam osjećaj da ću ostati sama na forumu jel će već sve biti na drugoj temi - "što sad kad je beba doma"..hahah.. Iako mi je ginić zadnji put rekao da kad dođem krajem mjeseca da je vrijeme da mi otvori porodiljini tj. onih 45 dana pred porod pa me to malo vratilo u stvarnost.
Tala bravo, pa ja to nisam ni primjetila :)
Crna super, to je dobro znati da su lagana za upravljanje.
Icicu najvjerovatnije sutra da pogledam i jedna i druga pa se odlucimo. Hvala vam puno cure :)
Sunny po meni što veći kotači i gumeni pomogucnosti ...nešto kasno vi to nabavljate? Hahah
Ajme imam iskustvo...totalno neuobičajeno za mene...sad smo se vratili iz bille, išli smo mi po fantu (?!?!?!) Nisam imala trudnicke želje i to..ali ova fanta...popila sam je pola sama!!!! Fanta..a nikad je u životu nisam kupila i odvratna mi je inače..pa ne mogu shvatit...
To je litra čiste ljubavi..evo je ima još litra..pa ono..idem ljubovat s fantom :D javim se poslije kad me prođe ludilo :D
Bagi ca sta se ti sekiras, vidi mene, samo sto nisam u 39tt a ja gledam kolica. Trebamo farbati sobu, uzeti komodu, starijoj kcerki opremiti sobu. A da ne spominjem sitnice, npr robica za izlazak iz bolnice, kadica,... stignes ti sve to, a da li cu ja to je pitanje haha. Ako ne stignem, mm ce dok budem u bolnici
Sortiraj odgovore
Najstariji