Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teica2209
    14. Rujan 2016. 21:51

Makonja mogu ti rec da je i meni ovo zadnje vrime usporilo...kao da nikad proci nece 😂😂

Sunnyday
    14. Rujan 2016. 21:58

Makonja Ja tek sad vidim da si pisala za posteljicu, da u tome je stvar. U prvoj trudnoci mi je posteljica bila sprijeda i nisam osjecala pokrete kao sada. Sada mi je cuno jer kad bas jako gura nogicu ja mogu osjetiti pod rukom  A za kolica, pa ne znam, ova Graco su u bubamari i to mogu ici pogledati. A evo dok nisi pitala nisam ni znala da bebe Nova ima u Osijeku, bas cu pitati mm-a da odemo pogledati.
    Bagi ca i Teica da i meni su super haha, ne znam kako cu se odluciti 

tala
    14. Rujan 2016. 22:05

meni se isto prva cine bolja. druga imaju ovaj dio gdje idu noge od tkanine, pa mislim da ce to stalno biti prljavo od cipelica kad klinci prohodaju, a jos uvijek budu dovoljno mali za kolica ( do trece godine se koriste, zar ne?)

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Antartika
    14. Rujan 2016. 22:08

A po cemu znate je li posteljica naprijed ili nazad? Ja samo znam da mi je desno. Micanja sam jako rano pocela osjecat.

crocandy
    14. Rujan 2016. 22:10

Ja  znam da mi je sprijeda posteljica, ali dobro osjecam udarce, ili znam njen polozaj pa mogu prepoznati  s cim me udara :)

Crna191

Sunny ova Graco Evo imaju kumovi za maloga evo vec 2 god i super su zadovoljni..kupili su naknadno i kišobran kolica ali mali se neda iz ovih..ja sam ga par puta gurala i stvarno su lagana i okretna..
    Ivek jesi ti pisala za bolove? Meni je tako zadnja 2 dana..al evo sad pred večer je popustilo..ja cu u petak na pregled opet pa cu znat dal se sta promijenilo..
    Sheena naspavaj se kolko uspiješ..sve smo uz tebe..

crocandy

Antartika mislim da to ginekolog napise nakon pregleda, ja znam da imam negdje u nalazima

• Antartika
    14. Rujan 2016. 22:16

U mojoj trudnickoj ne znam procitati nista u  osim brojeva. Taj doktorski rukopis.

• Makonja
    14. Rujan 2016. 22:16

Sunny izgleda da je odabir zapravo lagan :D Iskreno, da mi moramo kupiti kolica uopće nemam pojma što bih gledala! Srećom, dobit ćemo na posudbu korištena kolica s kojima su prošli korisnici iznimno zadovoljni pa su valjda ok :D

E a još nešto me zaintrigiralo ovih dana.. Pitala sam mamu kolika sam se ja rodila i baš me zanima kolika će biti naša curica, hoće li biti kao ja ili će totalno promašiti moje mjere :D Jer tri cure koje sam pitala i mogle su to usporediti su rekle da su skoro u gram i mm iste! Ili je to slučajnost ili stvarno ima neke veze :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.