Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    15. Rujan 2016. 11:53

Mislim da kod mene nije moguce da je to koljeno jer onda ima vece koljeno od mene :')

• Antartika
    15. Rujan 2016. 12:12

Watermelon gdje si uzimala platnene pelene i koliko komada? Ja bih radije koristila te platnene nego Pampersice ili neke druge jednokratne.

Jado
    15. Rujan 2016. 12:17

E da jedino ako je u fetus polozaju sam si razmisljala da
    Ali koljeno def nije jer i meni skoro u dlan stane. Malo je preveliko ☺
    Sta se danas papa?
    Mozda zabranjeno pitanje? 😂 ja idem do mame na punjene paprike njama njama. A popodne/navecer....bolje da vam ni ne govorim 😂😂😂

Jado
    15. Rujan 2016. 12:20

Lol ovaj komentar za platnene/jednokratne pelene mi je zakon haha
    Da da sebicne i grozne majke! Te sto daju takve izjave ce snimiti uskoro filmic o pelenama kao onaj sa dojenjem 😅 
    Sve smo mi tu samo da peremo, peglamo i vadimo sise vanka 2 godine
    Ja priznam da sam u ovoj fazi prelijena za platnene pelene. Jos mi samo to treba povrh svih obaveza sto imam

crocandy
    15. Rujan 2016. 12:27

Ja se još dvoumim izmedu platnenih i jednokratnih, možda za po doma ove platnene, a za vani jednokratne. Moram se jos informirati o vrstama i slično, pa watermelon ako imaš neki koristan link kao ovaj za nosiljke-tako za platnene pelene i vrste, bila bih zahvalna :)

Mi smo danas na proljetnoj juhici i pileći paprikaš. 
    Tamanim povrće i voće kao nikad do sad, sve sirovo me privlači, a piletina je za mm. Mene mesina zadnjih par tjedana ne privlači.

Sunnyday
    15. Rujan 2016. 12:31

Watermelon drzim fige da sve bude dobro s mamom, da sto prije ozdravi.
    Tala ja inace pijem vodu, nikakve sokove ne pijem, al sad kad je spomenula fantu nekako mi se bas pije. A sigurna sam da bi od nje odma dobila zgaravicu haha.
    JaZmajac A neka snime film i neka prica ko sta hoce mene tako briga   Neka svaka mama radi kako ona zeli. Ja gledam da si olaksam pa cu koristiti jednokratne. I nemoj nas stalno provocirati sa tom hranom haha 

koala988
    15. Rujan 2016. 12:32

ooo, nema me dva sata kad vidim puno komentara. ja radim ručak iz 5 navrata, svako malo moram sjest ili dignut noge. baš me prepone i kukovi počnu zezat. ja danas spremam zapečene punjene šampinjone i poham piletinu (valjda mi neće teško pasti).
    watermelon drži se, :( nije ti lako sada kada moraš misliti na bebicu i ostati smirena. Nadam se da će na kraju biti sve u redu s mamom.
    jazmajec i crocandy mislim ako osjećate udarce poprečno da je sve ok i da je beba glavom dole. meni se desno guzi, a lijevo mi stopalima gura ili koljenom, nisam sigurna hhh. samo kod mene se baš dosta osjeti jer je posteljica straga, a malecka nema više mjesta. Sve me zateže.

Sunnyday
    15. Rujan 2016. 12:38

Koala I kod mene je tako, desno guza a onda me sa sruge strane gura nogicama  Sad ces ti jos malo koala, mislim da si ti na redu 

ivek2207
    15. Rujan 2016. 12:58

ja sam mislila platnene,al sam odustala,previše mi to,i još će zima biti,nemam sušilicu,ma kako su svi preživjeli bude i moje.

Spremam se za taj tečaj opet danas u 15 h, otišla se otušrat i oprat kosu,jedva iz kade izašla,tako sam slaba i umorna od tuširanja bila u prvom tromjesečju kad mi loše bilo od mučnina,a sad je valjda zbog "tereta".

Ja zmajac,znamo mi šta će za večeru biti.. Da nisu palačinke možda?

Ja evo završavam bolonjez,pa kad se vratimo samo ću tijesto i salatu još napraviti.
    A sad si razmišljam da si odem prije tečaja do megića i pojedem jedan big mac,ima valjda godina dana kak tamo nisam bila,a pod nosom mi onaj na zagrebačkoj,a opet da mm ne vidi, neda mi sad u trudnoći ni da primirišem a do popodne ću izgladnit. Treba mi nešto konkretno.
    Uživajte, javim vam navečer izvještaj s drugog dana.

Crna191
    15. Rujan 2016. 13:00

Huh kolko postova..neka,bas volim citat sta se piše..
    Pale sto je najgore,bile smo si preko puta..mogla sam ti donjet koji,ionako je napekla za 10 ljudi..a da,sogi je zlato..nekako smo si ko sestre a ne šogorice..
    Jazmajac i ja ponekad osjećam štucanje kod pupka ali moj malac se ne okreće,stalno je glavom dolje..a grbu poveću imam ispod rebara i to je guza..nekad se proteze pa me nogicama šusne i lijevo i desno i svakuda..a najvise guzu gura skroz na desnu stranu ispod rebra iznad kuka..ne znam kako da objasnim ali to onda boooollliiii..
    Tala ja sam ti sad bila sa 36tt i naručio me za 10 dana..to ce bit 38tt..i rekao je da ce onda Radit i pregled i uzv on..do sad su me slali samo na uzv tamo posebno,a pregledavao me vaginalno nije..
    joj da vam se pojadam..kupili jucer as i sve super,danas stavila sve navlake oprat i onaj jastučić za novorođenče,mrežica iza je nekako pukla..valjda je mašina nekako zakvačila jer je starija mašina..i sad ja to šivam i bit ce sve super i nece se vidjet nista sta se desilo jer je to sve iza, ali cu ja znat..bas mi sve naopako zadnjih dana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.