Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    14. Rujan 2016. 23:19

Ajoj Croatina sto mi se sad pije fantaaaaa ili sprite, a nisam to pila 100 godina haha. Ma kasno nabavljamo nego sta, imam ja kolica al ne idu u nulti polozaj i nemam auto sjedalicu, pa reko ako cu kupovati kosaru i sjedalicu onda cu radije kupiti 3u1 pa da sve to fino mogu na kolica stavljati.

• Antartika
    14. Rujan 2016. 23:25

Moram i jja bojati sobu, donijeti krevetic i ostale stvari. E ja sam narucila preko neta skarice za nokte, termometar, dekicu...
    http://hr.sportsdirect.com/mega-value-bottle-and-teat-brush-964042?colcode=96404290

http://hr.sportsdirect.com/mega-value-first-steps-brush-and-comb-set-baby-968412?colcode=96841201 ovo i cetku moram jos naruciti. Tu mi je jeftinije

bagi_ca
    14. Rujan 2016. 23:35

Sunny ma znam sve se stigne, ali tak ne volim u zadnji cas a uvijek to radim haha

Diddy
    14. Rujan 2016. 23:57

Meni je posteljica prvom sorijeda, a drugom straga. I moram priznati da vidim kvrge, ali nemam pojma je li ruka ili noga 😝. Još kad krene tulum u tandemu, ajme 🙈

Mi smo još u građevinskim radovima, ništa još u sobici nismo pripremili, ali vjerujem da ćemo nekako stići sve namjestit. Ako ne, onda će mm dok ću ja biti u bolnici 😃

croatina
    15. Rujan 2016. 00:52

Znala sam da ću požalit xD..žgaravica me hoće ubit..
    Ne znam jesam se već žalila, ali zadnjih tjedan dana mi se strašno kiselina diže gore..i sve me žari..sad još ovo gazirano tome pomoglo..baš fino..

Ja ne znam kak vi cure to možete..mene je šiza uhvatila u sedmom mjesecu još, a imali smo i kolica i dosta robice..sve je spremno već mjesec dana, a stalno nešto izvire za radit i užasno mi je teško..i sad mi je drago kaj sam većinu riješila ranije..ne znam kak bi sad svu tu robicu speglala..
    Pitala me sestra jesam li si spremila torbu za rodilište..reko za malog jesam, ali za sebe još ne..žena me gleda u čudu..ma niš ne pitajte..na jednokratnim gaćicama mi stoji tv prijemnik..a budući mi je tv na zidu iznad kompa, nema drugog rješenja dok se neka polica ne napravi xD umrla je od smijeha..mislim..sve imam...Al niš spakirano za sebe..ulošci u ormaru, jednokratne na monitoru, ručnik u kupaoni xD vrh..ma ne sekiram se..zaprta sam do ibera..da mogu porodili bi me za božić..nikome se nikamo ne žuri..tako ni meni

Sunnyday
    15. Rujan 2016. 01:10

Ma lako to sve muzevi pokupe i ubace u torbu, ako treba odu i kupe, lakse njima nego nama 

croatina
    15. Rujan 2016. 01:25

Hahahah zakon!! Mi kad idemo u trgovinu nešto kupit ja mu već mjesec dana pričam gle to ćeš tu nac, ak će trebat..ali pazi na ovo, da ne uzmeš ono..onda je jednom zastao..dobro..pa ti se ponašaš kao da ćeš zanijemit..hahahahah ima pravo xD baš ko malom debilu mu sve objašnjavam..a zbilja je sposoban, bistar, brižan i radišan mužić..navikla sam na svog starog koji ne zna skuhat jaja, niti može otići u trgovinu s popisom bez da zove mamu jedno 3 puta..

Sheena
    15. Rujan 2016. 05:45

Cure hvala svima na podrsci 😊😊
    Losa vijest je da se nisam uopce naspavala, a dobra da je mali izgleda slusao doktora da mora danas ici van i u pol1 su mi poceli trudovi ☺ prvo kao menstrualna bol jaka uz intenzivniju bol svakih pol sata do pol2, a od onda svakih 10min doslovno, mozda nekad min dvije vise, al znaci pratim od pol2 do sad, a izmedu lezim.. leda me nisu boljela uopce.. sad se idem spremiti i na duh 😊 javim situaciju 😆 uf uzbudenje 😊 cak mi se ne spava makar sam spavala 1h. Prvih sat i pol sam bila u panici jer nisam znala jesu to trudovi ili ne. I da, sukrvica je tu, valjda je to sluzni cep. Javim se :*

• luckyme
    15. Rujan 2016. 07:36

Sheena, sretno!
    Ugl,slabo vas pratim ovih dana,stalno sam negdje,leti na tecaj,doktoru...ugl,na tecaju su nam patronazne preporucile prematanje u platnene pelene, pogotovo za musku djecu,jer ove jednokratne zagrijavaju i mogu u buducnosti smanjiti plodnost u odrasloj dobi? Nisam to znala,iskreno u okolini ni ne znam nikoga tko koristi platnene... 
    Kakvog ste vi misljenja?
    Malo sam se osjecala nesposobno,buduci da su napomenula da one imaju dosta zena na terenu koje upravo zbog toga ne zele jednokratne i koje "nisu lijene svaki dan ih prati"...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.