Sunnyday ono što meni prvo upada u oči su kotači koji su čini se veći kod PC modela, a to je navodno jako bitno za doživljaj i užitak voženja tih kolica jer je s većim kotačima lakše po neravninama i za stepenice.
Makonja vidim da smo ja i ti negdje u blizu sto se tice termina....ja tek u nazad 10 dana bas osjecam i raspoznajem s kojim me dijelom tijela udara...a posteno udara...pogotovo navecer kad legnem...
Sunnyday meni su bolja i kvalitetnija Graco 😊 Jel itko od vas ide u Splitsko rodiliste?
E to se i meni cini, i jos kao da su gumeni a na graco mi djeluju plasticni.
Teica pa da, tjedan razlike :) ako sam dobro vidjela.. A kako je tebi posteljica smještena?
Sunnyday imaš li ih priliku isprobati? Slike znaju biti jaaako varljive...
Teica eto ga na! Ispada da ću ostati uskraćena za te neke male radosti iščekivanja.. :( Ali drago mi je zbog vas koje imate sreće da možete doobro osjetiti svoje malo čedo :) Ja ću se do dolaska naše princeze zadovoljiti njenim glava/guza/noga kvrgama, a onda ćemo sve to nadoknaditi ;) hehehe
Najbitnije je da sve prođe u redu....a imamo cili zivot da ih razmazimo i izgnjavimo 😍😘
Teica to si dobro rekla :) Ma sporo mi idu ovi dani dok ju dočekamo pa se veselim svakoj sitnici :D
Sortiraj odgovore
Najstariji