Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Makonja
    14. Rujan 2016. 21:12

Sunnyday ono što meni prvo upada u oči su kotači koji su čini se veći kod PC modela, a to je navodno jako bitno za doživljaj i užitak voženja tih kolica jer je s većim kotačima lakše po neravninama i za stepenice.

• Teica2209
    14. Rujan 2016. 21:18

Makonja vidim da smo ja i ti negdje u blizu sto se tice termina....ja tek u nazad 10 dana bas osjecam i raspoznajem s kojim me dijelom tijela udara...a posteno udara...pogotovo navecer kad legnem...
    Sunnyday meni su bolja i kvalitetnija Graco 😊 Jel itko od vas ide u Splitsko rodiliste?

Sunnyday
    14. Rujan 2016. 21:22

E to se i meni cini, i jos kao da su gumeni a na graco mi djeluju plasticni.

• Makonja
    14. Rujan 2016. 21:24

Teica pa da, tjedan razlike :) ako sam dobro vidjela.. A kako je tebi posteljica smještena?

• Teica2209
    14. Rujan 2016. 21:29

Straga mi je posteljica 😊

• Makonja
    14. Rujan 2016. 21:30

Sunnyday imaš li ih priliku isprobati? Slike znaju biti jaaako varljive...

• Makonja
    14. Rujan 2016. 21:34

Teica eto ga na! Ispada da ću ostati uskraćena za te neke male radosti iščekivanja.. :( Ali drago mi je zbog vas koje imate sreće da možete doobro osjetiti svoje malo čedo :) Ja ću se do dolaska naše princeze zadovoljiti njenim glava/guza/noga kvrgama, a onda ćemo sve to nadoknaditi ;) hehehe

bagi_ca
    14. Rujan 2016. 21:36

Sunny prva su mrak :)

• Teica2209
    14. Rujan 2016. 21:36

Najbitnije je da sve prođe u redu....a imamo cili zivot da ih razmazimo i izgnjavimo 😍😘

• Makonja
    14. Rujan 2016. 21:40

Teica to si dobro rekla :) Ma sporo mi idu ovi dani dok ju dočekamo pa se veselim svakoj sitnici :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.