Teica dobrodošla :))))
Fino..ti i bagica među zadnjima :D ili si ti bagica kasnije?
Frabić? "Uživaš" li sto u grcevima? Ahaha mene je tjedan dana pustilo na miru..ili sam samo oprezna..stvarno gledam da se ne prejedem..kad me zateze popijem spasmex..dobra stvar je da mu zbilja olakša, bolji je nego normabel..inače kad me znalo tak zatezat sam znala 2mg popit i nije mi pomoglo..ovo mi je baš ok..probaj zbilja s tim..
Ajmoo sheena :)) javi nam se kad se dobiješ
Saky jel sve ok? Stvarno te nema..
Bili danas na jos jednom predavanju, vezano za porodajne operacije i sam porod. Ja sam pisala od smijeha, dva doktora bila. Ne znam cije predavanje je bilo smijesnije. Nekako uz svu tu napetost pred porod, oni unesu pozitivu :)
Ovaj jedan doktor je rekao (uz napomenu da to ne bi trebao reci), da one"kreme" sta se kupuju za mazanje medice (od 100kn do 100€) su prodavanje magle. Kaze, to je najobicnija parafinska mast/krema-ne nasjedajte na to. Tako da odustajem od kupnje istoga.
Teica dobrodosla :)
Cure hvala na brizi, rekao mi je sutra ujutro na pregled a u slucaju jaceg krvarenja da se javim ovdje na hitnu jer je meni klc sat i pol udaljen!
Vidim da je stalo i sad kad se obrisem onako je smedjkasto, nije strasno. Malac se javlja i to me veseli. Citala sam da moze biti da je kapilara nekakva pukla od pritiska. Netko me pitao za brijanje, brijem se da ali sve na slijepo i to tako da izmjenim milijun poza pa sam mozda i sama se dosta naprezala i mozda mi od toga nesto se poremetilo.
Ivcy nadam se da će sutra ginić reći da je ipak sve ok :) Možda si se zbilja samo porezala.. Ponekad kad se kod brijanja bilo gdje porežem uopće to ne osjetim nego tek vidim krv na ručniku..
A buduće mame jeste u stanju raspoznati koji je koji dio bebinog tijela pod rukom? Prije par dana sam čitala kao sad u trećem tromjesečju sigurno možemo raspoznati što je glava, što noga, ruka, guza.. Mda. Sve što osjetim je nešto okruglo, to najbolje osjetim iznad pupka kad se tu namjesti, ili je glava ili guza :D Ili nešto drugo manje okruglo, a to su valjda udovi, a možda je to guza.. ?!? A možda se to tek baš pred kraj može dobro osjetiti kad narastu onako fajn?
Ivcy Nadam se da ce sve biti u redu.
Makonja Meni je posteljica straga pa mogu super osjetiti pokrete bebe. Nekidan je tako jako gurao nogu da se bas onako ispupcilo,a kad dodirujem rukom osjetim bas kao da je stopalo, nevjerovatno mi je bilo
Ahaaa Sunnyday možda je u posteljici stvar! Meni je sprijeda. Osjećam i vidim sve pokrete i okrete i udarce i štucanje.. Sve to, ali sve je onako "mutno", nema tih kvrga, samo se nekad cijeli trbuh nekako izvitoperi kad se baš jako nagura na jednu stranu. Jedino što baš osjetim oblik je to iznad pupka, tu je valjda posteljica najtanja.
E da htjela sam vas pitati koja kolica vam se cine bolja i ljepsa. Dvoumim se, i jedna i druga mi se svidjaju, nekako bih radije ova druga a opet mislim da je graco mozda kvalitetniji. Sta vi mislite?
http://www.bubamara.in/djecja-oprema/djecja-kolica-i-dodaci/kolica-3-u-1/graco-kolica-evo-3-u-1-sand/01720065021645851708
http://www.bebenova.eu/kolica-pierre-cardin-beige-ps880-3u1.html
E a mogu misliti kako je tebi bilo to osjetiti Bebica se već sada mazi s tobom! I možeš se igrati s njom
Jaoooo! Predobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji