Croatina ne vjerujem da se porezala, osjetila bi da je pecka. Meni je tako jednom bilo, samo na papiru i prestalo je. Isla sam na pregled ja mislim sutradan ili nakon 2 dana pa zato nisam isla na hitnu, ali Ivcy ako nemas zakazan pregled ovih dana bolje zovi njih pa vidi sta da radis.
ivchy možda si se samo porezala no moj savjet ti je da nazoves svog ginek, on će ti najbolje reći. Ali svakako treba provjeriti. prošli tjedan dam čula jednu tužnu priču i ja sam mišljenja da sve to treeba provjeriti i ne ustručavati se.
sheena sretnooo sutra. želim ti da bude što bezbolnije i da se što prije oporaviš. javi nam se čim budeš mogla i imala snage.
ivchy možda si se samo porezala no moj savjet ti je da nazoves svog ginek, on će ti najbolje reći. Ali svakako treba provjeriti. prošli tjedan dam čula jednu tužnu priču i ja sam mišljenja da sve to treeba provjeriti i ne ustručavati se.
sheena sretnooo sutra. želim ti da bude što bezbolnije i da se što prije oporaviš. javi nam se čim budeš mogla i imala snage.
Baš čista krv? Joj ja se sva isprepadam...nisam imala takvih iskustava..ali da jesam mislim da bi prije na hitnoj bila neg kaj bi gaće natrag navukla
cure, na kojoj strani je bio popis? Joj, mislim da sam ja sljedeća na redu.
Ivcy kolegica mi je tak prosla. Kad se obrisala isto je bilo krvi i otisla je kod doktora. On ju je pregledao rekao da je sve ok ali joj je dao one tablete dupas? (kak se vec zovu).
Koala ja upisem u kucicu pretrazi forum "popisa" pa mi izbaci popis. You are next.
Hej hej 😊😊
Evo i nas malo. 😊 Cure koje radite superfine tortilje ja bi se predbiljezila za rucak. Mi smo danas jeli krumpir, rog papriku, pilece zabatke i zelenu salatu.
Sinoc sam spavala kao mala beba. Legla sam u 12h i do 8h sam spavala ko top. Uopce nisan cula mm kad je otisao na posao, ne znam da li sam se uopce okrenula u krevetu. Nisam ni na wc isla tokom noci, al sam zato mislila da ce mi mjehur eksplodirat kad sam se probudila.
Moja cura je cijelu trudnocu aktivna, stalno nesto.. Meni ce biti cudno ako mi se primiri pred porod. Isto kao sto ti JaZmajac kazes trbuh mi je stalno grbav, uopce ne znam koji dio je gdje. 😂
Sheena ajme zeno, ja sam uzbudena sad kad sam ovo provcitala, mogu si misliti kak ti je. Sutra ces se maziti sa svojom bebom. Kad ovak nes procitam jedva cekam da rodim. 💕💕
Uglavnom sretno sutra! 😊
Ivcy jesi zvala gin.?
Pozz svima....Javljam se ovdje jer je i meni termin 4.11. Vidim da ste vi vec odavno ovdje pa onim mama koje su rodile cestitam od srca i brz oporavak...😊
ivcy,kako je jel još ide,samo polako,naći će se uzrok.
Ja mislim cure da mene danas love neki lažni,nadam se trudovi,od jutra imam promenade.
Sve me steže oko križa,u donjem dijelu trbuha da i ne pričam kolika je bol,baš kao da ću menstruaciju dobiti, na wc,veliku nuždu sam išla više ni ne brojim koliko puta,sva sam se ispraznila, trbuh mi se malo skupi pa popusti i tako cijeli dan. Samo je odjednom ujutro počelo i ne staje cijeli dan,do sada, malo me i panika, bila sam s mamom cijeli dan dok muž nije došao s posla,u kojem god položaju da budem nije dobro. Dolaze na momente,nekad ih se zareda par odjednom pa moram na wc, a nekad dođe jedan tako veliki da se sva sklupčam i opet boli. Već je i mama moja u jednom trenutku se prestrašila da nije počelo,al si mislim pa nije valjda već krenulo.
Termin mi je 14.10. za točno tjedan dana,a u bolnicu na pregled idem u utorak pa si mislim pričekat do tada,možda šta detektiraju na ctg-u,valjda ću do tad bit u komadu.
Ako to i jesu trudovi,jel još nekome tak tko je blizu termina?
za točno mjesec dana, a ne tjedan kak sam napisala,sva sam već u bunilu.
Nisam se uspaničila nešto previše jer mislim da još imam fore,al opet neznam čemu ti simptomi.
Sortiraj odgovore
Najstariji