Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    14. Rujan 2016. 15:30

Cure molim pomoc, sad sam se tusirala i brijala, nakon toga me uhvatilo pisanje i odem pisat medjutim kad sam se obrisala papir mi je pun krvi bio. Pokusala sam uslikati da vidim jesam se porezala medjutim meni se cini da krvarim bas iz rodnice,a nista me ne boli. Sad mi se to malo smiruje krvarenje, malenog sam evo upravo osjetila no strah me. Dali se ikojoj desilo da je pocela krvarit i da je stalo samo ali da je sve u redu. Ja sam evo se od straha se preznojila, mm je na poslu, kod kuce nikoga da me vozi na hitnu a i ne zelim dizat paniku svima. Sto da radim, legla sam stavila ulozak i mitujem.

Diddy
    14. Rujan 2016. 15:31

Sheena sretno, držim fige da sve prođe čim je brže i bezbolnije moguće!

Diddy
    14. Rujan 2016. 15:34

Ivcy nije mi se to dogodilo, ali mi svaki put dr na duhu kaže da u slučaju krvarenja dođem. Tako da bi ti ja svakako preporučila da odeš na hitnu, barem ćeš biti sigurna da je sve ok. Možda da zoveš taxi?

tala
    14. Rujan 2016. 15:34

ivcy, da nije sluzni cep ispao ili je bas samo krv?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    14. Rujan 2016. 15:36

Crocandy ja bome idem malo ranije 😂 zivim ako nije spica 40 min od bolnice. I ne mislim ici ono ako su mi trudovi 10 min razmaka ali na 7 min idem ili ako mi vodenjak pukne jer koliko znam u tom slucaju se ide odmah jer beba ne smije dugo biti "na suhom"

Ivcy a koliko krvi je bilo? Koliko znam dosta poznanica mi je imalo neka manja krvarenja i kazu da je to normalno ako stane brzo i beba se javlja.
    Ako ti potraje ja bi isla ipak kod doktora svoga - ili bar naz njih pa pitaj da te smire. Na hitnoj vjerojatno rade studenti koji vise-manje nemaju dovoljno iskustva - i to se dogodilo poznanici pa se prepala jos vise a nista nije bilo

Jado
    14. Rujan 2016. 15:43

Curke jesmo komentirale vec? Mozda sam propustila
    http://www.trudnoca.hr/zanimljivosti/novosti/dianatal-gel-olaksava-prirodni-porod-stiti-majku-i-dijete-2/

Sunnyday
    14. Rujan 2016. 15:44

Crna A ja ovog puta bas nisam i posumnjala da se otvaram, a do sada me puno puta uhvatila bol u preponama ili ledjima pa nije nista bilo, pa aj sad znaj. A sto se lezanja tice, ja sam npr lezala jer sam bila na dripu, iako sam imala svoje redovne trudove, valjda su htjeli da ubrzaju sve pa sam na kraju samo lijevom boku lezala i lezala...
    Sheena Sretno sutra! Bilo bi super da do sutra krene prirodno, ako ne opet ti zelim da bude sto brze i da sto manje boli.
    Ivcy meni se desilo jedno, malo mi krvarilo pa stalo, al sve je bilo u redu.  I ja sam pomislila, da nije slucajno sluzno čep, ili je bas krv?

Ivcy1306
    14. Rujan 2016. 15:46

A bio je pun papir krvi ali ne ide mi krv dok hodam, tek kad sam se brisala sam skuzila. Sad sam u 32.tt pa ne znam. Ici cu uskoro opet na wc pa cu vidit dali jos curi! Boze koji strah odjednom. 
    Tala cista krv je bila, ne znam ni kako izgleda sluzni cep ali me nista ne boli. Po trbuhu sam pipkala i maleni mi se javlja normalno. Zvat cu ja gin za svaki slucaj.

croatina
    14. Rujan 2016. 15:50

Ivcy ajd ti put hitne..meni su rekli isto u slučaju krvarenja ili grčeva u bolnicu odmah..muž ne može s posla izac? Do kad radi? Joj nemoj se zezat..koliko si trudna ?
    I ček kaj se ti još možeš brijat? 😂😂

croatina
    14. Rujan 2016. 15:54

Moguće da si se porezala..ogledalo neko probaj naći i pogledaj bolje dok ne budeš mogla nešto više napravit..dok muž ne dođe ili se gin javi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.