Hvala vam cure 😊 javit cu vam sve naravno, cim ulovim priliku.. Ivcy rekao mi je danas da sam 1 prst otvorena.. posto me zdjelica boli sam ga pitala dal je bar dovoljno nisko beba, rekao je da "nije lose".. nis, drzite fige 😊
Oko ovih brda na trbuhu, meni inace nisu tako jako kak opisujete, ne znam nikad tocno dal je nesto noga il ruka il guza i zakljucila sam da bi to moglo biti zato jer je meni posteljica sprijeda, navodno se to puno jace kuzi kad je otraga.
Sheena sretno ti sutra 😍. I ja sam u mislima sa tobom. Adrenalin već na vrhuncu. I ponavljam, sve vi šta znate kad ćete rodit ,bilo da je riječ o carskom ili ovako nešto ' rjesit' ćete se tog iščekivanja, 'ajme meni kad ceee i kako će i ko će me vozit i ovo i ono' . Sretno još jednom .
Jazmajac jesi ti pisala o ostakljenim rađaonama? Kako je to moguće?
Privatnost na 0. Virujem također da bi ja i na autoputu rodila samo da što prije prođe , i da se zaboravi sram i sve.. ali svejedno. Inače mislim da svaka žena ima pravo na svoj kutak privatnosti u jednom takvom neponovljivom momentu.
Jesi li pitala kako je to moguće, jeli imaju neke zastore ? Ne dajte se žene!!!
Ps. Može li mi neko reć kako i di se ljepi onaj link za slike?
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Ma ja stalno imam ta brda i to me probudi,moj muž se šokira,ja već navikla.Sad se više protegne malo jer je veliki i ak sjedim duže odmah mi iskoči kvrga u smislu joj daj se ispravi,nemam mjesta 😄
Mi se fino najeli,ma i mi jedemo većinom zdravo,ali mm me gnjavi sa tim rebricama stalno,hvala Jazmajac ali smo u stanu pa ništa od roštilja 😊 Sve ćemo mi smršaviti kad krene nespavanje,plač,trčanje okolo...
Sheena sad sam ja izbuđena zbog tebe,bit će to ok,hodaj što više danas i naspavaj se koliko možeš...Javi nam se,sretno 🍀
sheena, drzim fige!!! danas ili setaj ili se izvali u toplu kupku : ))) vec ces se sutra maziti sa svojom bebicom
ivek, hvala na odlicnom izvjestaju! ja bih isto malo privatnosti u tom staklenom dijelu.
jazmajac, nadam se da se tvoja curka nije okrenula. mislim da smo mi jos uvijek poprecno. osjecam nesto okruglo u desnom dijelu trbuha, a nogice i lupkanje u lijevom.
ja jako puno spavam u zadnje vrijeme. nocas od 1-7 i onda opet od 9-11, a mogla bih i popodne...
je li to netko poziva na tortilje? biljezim se
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ajme sanjala sam da sam izgubila bebu :( Isuse :(
Pale jesi li bila kod anesteziologa? Ili ćeš to kad te hospitaliziraju..
Ovdje svatko ima svoju teoriju..jučer smo pričali s jednom poznanicom koja radi u bolnici pa je rekla da neće prije 39. Radit carski..a to bi značilo 4 dana pred termin zbog vikenda..poludila sam na to..kaj ću još čut da čekam trudove pa dođem...prekosutra idem u bolnicu pa ću čut sve kad me pogledaju..
Malo me pere adrenalin već
Zaželjela sam se mahuna na salatu ..a mahuna nigdje..
Bok trudnice!
Sheena, mislim na tebe! Želim ti brzi porod :))) ajme ajme i mene panika lagano hvata, kada vidim kako se redamo :)
Ivcy, sutra u podne imam pregled kod našeg ginića :) javim sve :)
JOjjj imam i ja non stop ta brdašca, evo je, gura se ona..najgore mi je kad gura prema mjehuru ajmee brzo na wc..jučer se nekak postavila ispod rebara, nisam se mogla nikako namjestiti navečer... evo sada mi trbuh izgleda ko pravokutnik
Danas sam dosta pospremala, pa se umorila, osjetila zatezanje dolje i sada odmaram pred tv-om.. morala bi nešto i za ručak spremiti ko je ono rekao da sprema tortilje? evo i mene :)))
Tala, tako i ja osjetim, nešto okruglo na desnoj strani a lupkanje na lijevoj kao da su tu nogice..
Croatina,dobro su ti rekli,ja ti u bolnicu idem 38+4tt,onda će mi raditi pretrage sve pa odrediti carski,mislim oko 39tt.Rekao mi da carski taj tjedan od 19.09-23.09.Ali ja ni neću duže izdržati jer sam tjednima otvorena i imam kontrakcije tj grčeve,trbuh mi se spustio...Sticker mi pokazuje da sam trudna 1dan više po mengi.
Sheena dobar savjet od Tale,moja šogi si napravila dužu kupku,naravno bez šampona i kemikalija 4tt prije poroda,nije razmišljala da to ne preporučuju i tu večer rodila,sve bilo ok.
Slabo ćemo mi smršaviti ako budemo toliko pričale o hrani 😄
Sheena draga sigurno cu misliti na tebe i danas i od jutra.
Nadam se da ipak nece trajati tako dugo, ja stizem u 15h i nadam se da te nece vise biti tamo nego da ces biti dolje na babinjacama sa svojim djetescem. Drzim fige i zelim srecu.
Sheena sretno! Javljaj nam se!
Uskoro se mazis sa svojom bebicom.
Tala drugo stucanje danas je lijevo ispod pupka. Tako da se nadam da je ipak sve OK. Ali i ne mogu utjecati bas na to.
Ali mislim da se ona trudi i trudi okrenuti jer mi je danas trbuh lelujav ko u trbusne plesacice! Sjedit mi ne da jer ju valjda stisnem a cim se legnem krene ludovanje. Na svim stranama ali sad me zadnja 2-3 sata najvise bubnja gore kod rebara i zeluca. Pretpostavljam nogicama
Nama su u Petrovoj rekli da dodemo tek kad su trudovi u razmaku od 5-6 min i traju minutu. Sve prije toga nema smisla?
Sheena sretno, neka sve dobro i brzo prode. Bas me zanima sto je sa saky i kako ona napreduje..
Sortiraj odgovore
Najstariji